Print & Save

Economisiţi timp şi bani cu Epson Print & Save

 • ECONOMISIŢI
  PÂNĂ LA 37 %

Print & Save

Epson Print & Save este un pachet de servicii de imprimare gestionate profesional. Acesta oferă companiilor reduceri semnificative ale costurilor de imprimare în comparaţie cu situaţiile în care se achiziţionează separat consumabile şi service.

Vedeţi cât de mult aţi putea economisi

PRODUCŢIE DE FOTOGRAFII/PROOFING

Pachetul de imprimare de bază de la numai

18 LITRI/AN

 • ECONOMISIŢIPÂNĂ LA33 %

 • ECONOMISIŢIPÂNĂ LA26 %

DIRECT PE TEXTILE

Pachetul de imprimare de bază de la numai

70 LITRI/AN

 • ECONOMISIŢIPÂNĂ LA25 %

CORPORAŢII

Pachetul de imprimare de bază de la numai

8 LITRI/AN

 • ECONOMISIŢIPÂNĂ LA25 %

FOTOGRAFII/PROOFING

Pachetul de imprimare de bază de la numai

8 LITRI/AN

*Tarif care include consumabile şi service (imprimanta este vândută separat)

Avantaje cheie

Reducerea costurilor

Economii între 15 % şi 40 %2Reduceţi costurile de imprimare ale companiei dvs. cu un singur pachet simplu de servicii de imprimare gestionată, care oferă un cost total de exploatare redus şi elimină surplusul din stocuri.

Controlul bugetului

Fără surprize neplăcute, cu un tarif lunar fix, care include tot ceea ce este necesarTariful fix lunar pentru acest pachet de servicii de imprimare gestionată include pe o singură factură consumabilele, o garanţie de trei ani la sediul clientului şi gestionarea consumabilelor. Consumabilele vor fi depozitate în centrele logistice Epson şi vor fi livrate gratuit. Imprimantele pot fi achiziţionate sau închiriate ca parte din pachet.

Confort

Comandaţi instantaneu consumabile, cu un singur clickPortalul web dedicat este o modalitate privată, intuitivă prin care să puteţi monitoriza utilizarea imprimantelor şi puteţi comanda consumabile, indiferent dacă în compania dvs. există un singur utilizator sau mai mulţi aflaţi în locaţii diferite. Acest lucru facilitează gestionarea imprimării.

Siguranţă

Garanţie de service completă, la sediul clientului, pe întreaga durată de trei ani a contractuluiBucuraţi-vă de siguranţă cu o garanţie cuprinzătoare, care garantează asistenţă atunci când aceasta este necesară.

Soluţiile

Epson Print & Save – Un serviciu profesional de imprimare şi consumabile într-un singur pachet

Contract de trei ani cu un tarif lunar fix

Mai economic în comparaţie cu achiziţionarea separată de consumabile şi service

Cantitate prestabilită de consumabile de imprimare, bazată pe media printurilor lunare, pe toată durata contractului

Portal web privat şi intuitiv pentru a comanda cu uşurinţă consumabile şi pentru a monitoriza utilizarea lunară

Garanţie completă la sediul clientului

Opţiunea de a închiria sau achiziţiona imprimante sau de a adăuga service la flotele de imprimante Epson existente1

Pentru mai multe informaţii, contactaţi distribuitorul Epson local.

Produse

Imprimantele Epson WorkForce Pro, AcuLaser şi SureColor™ combină rezultate superbe cu o fiabilitate excelentă. Ca parte din pachetul Epson Print & Save, acestea pot oferi companiei dvs. un avantaj real.

SureColor

Obţineţi rezultate superioare, profesionale, pe o gamă largă de medii de tipărire, cu imprimantele noastre SureColor de format mare, potrivite pentru POS, semnalistică, textile, fotografii şi proofing. Aceste produse oferă o imprimare economică, cu productivitate superioară şi inovatoare, cu rezultate excelente, care ajută companiile să iasă în evidenţă. Fiind ideale pentru puncte de vânzare şi galerii, acestea combină operarea uşoară şi integrare simplă cu un cost total de exploatare foarte redus.

AFLAŢI MAI MULTE

WorkForce Pro

Rapide
Economii de 50%
Ecologice 80%

Datorită imprimării cu performanţe superioare, completată de costuri de exploatare scăzute, imprimantele business cu jet de cerneală WorkForce Pro reprezintă alegerea profesională. Fără timp de încălzire, aceste imprimante cu jet de cerneală sunt mai rapide decât imprimantele laser color concurente în cazul volumelor mai mici de imprimare3. De asemenea, au costuri de exploatare mult mai mici, oferind un cost pe pagină cu până la 50 de procente mai mic4, economii suplimentare putând fi realizate din consumul de energie redus cu până la 80 de procente5. În plus, toate modelele acceptă Epson Connect6, care permite utilizatorilor să imprime de oriunde din birou sau chiar de oriunde din lume, de pe dispozitive smartphone, tablete sau alte echipamente inteligente.

AFLAŢI MAI MULTE

AcuLaser

Imprimantele noastre laser business sunt concepute pentru a oferi imprimare cu performanţe superioare pentru companii mici şi mijlocii şi pentru corporaţii cu sedii multiple. De la imprimante până la multifuncţionalele 4-în-1 foarte versatile, companiile pot conta pe o fiabilitate superioară şi o productivitate îmbunătăţită. Uşor de utilizat şi integrat în orice birou, acestea sunt, de asemenea, mai economice pentru bugetele companiilor.

AFLAŢI MAI MULTE
 1. Pentru modele care au sub doi ani vechime. Preţurile pentru serviciile de imprimare gestionată Epson Print & Save vor varia în comparaţie cu serviciile achiziţionate odată cu imprimantele noi.
 2. Economii faţă de preţul de listă, atunci când consumabilele şi garanţia sunt cumpărate separat.
 3. Comparaţie realizată faţă de imprimantele laser color şi multifuncţionalele A4 clasate pe primele 10 locuri în privinţa vânzărilor în EMEA în trimestrul 1 din 2011, conform studiului IDC. Comparaţie privind viteza de imprimare, bazată pe media FSOT color/monocrom/simplex/duplex conform procedurii de testare ISO/IEC 24734. Pentru detalii şi informaţii auxiliare, consultaţi www.epson.eu/testing.
 4. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.epson.ro/inkjetsaving
 5. Comparaţie realizată faţă de imprimantele laser color şi multifuncţionalele A4 clasate pe primele 10 locuri în topul vânzărilor în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2011, conform studiului IDC; consumul de energie a fost calculat folosind informaţiile publicate de producători pentru Modul Imprimare/Medie în iulie 2011.
 6. Necesită o conexiune wireless la internet. Pentru mai multe informaţii şi pentru detalii despre limbile şi dispozitivele acceptate, vizitaţi www.epson.ro/connect