EB-L12000Q

Universul posibilităţilor

Realizaţi prezentări incredibile şi medii captivante

EB-L12000Q
Laser Light Source Badge, 3LCD Badge

Puternic şi compact

Proiectorul EB-L12000Q oferă imagini incredibil de luminoase, având o greutate redusă şi dimensiuni compacte. Este uşor de instalat, indiferent dacă este vorba de înlocuirea unui echipament existent sau de o instalare nouă.

Ecran 3LCD 4K nativ

Ecranul 4K oferă imagini superbe, la calitate Ultra HD. Tehnologia de potrivire a pixelilor, de 6 µm, este proiectată de Epson şi realizată la cele mai înalte standarde.

EB-L12000Q Front Dimensions

620 mm

280 mm

EB-L12000Q Back Dimensions

720 mm

Greutate: 48 kg

Dimensiune compactă datorită sistemului de răcire cu lichid

Sistemul de răcire cu lichid dezvoltat recent ajută la menţinerea unor temperaturi optime pentru elementele optice principale. Ecranele LCD anorganice, discul cu fosfor anorganic şi sursele de lumină laser ajută la menţinerea unor temperaturi optime, indiferent cum este instalat proiectorul. Acest sistem de răcire eficient contribuie la minimizarea dimensiunii echipamentului.

Fiabilitate

Fiind echipat cu un disc cu fosfor anorganic extrem de rezistent şi cu un ecran LCD, modelul EB-L12000Q şi structura sa cu trei straturi, rezistentă la praf oferă o protecţie incredibilă la uzură.

Structură cu trei straturi, rezistentă la praf

Modelul EB-L12000Q are trei straturi de protecţie, pentru o rezistenţă excelentă la uzură şi la praf. Atât sursa de lumină, cât şi elementele optice sunt închise ermetic, iar noul sistem de răcire cu lichid, dezvoltat recent, separă fluxul de aer, reducând în acelaşi timp aerul care ajunge la motorul optic cu 86%¹ comparativ cu modelele convenţionale².

Model robust

Prin folosirea unui cadru tubular şi a unei plăci de susţinere, durabilitatea carcasei a fost îmbunătăţită în mod considerabil. Prin reproiectarea structurii interne, Epson a reuşit să creeze un design compact şi uşor, care se potriveşte în orice configuraţie.

Filtre electrostatice înlocuibile, cu durată mare de funcţionare

Filtrele electrostatice vă oferă 20.000 de ore de utilizare cu întreţinere minimă şi reduc în mod considerabil cantitatea de praf care ar putea deteriora componentele optice.

Proiectare în mai multe direcţii

Modelul EB-L12000Q poate fi rotit la 360 de grade în orice direcţie – orizontal, vertical şi circular – păstrând luminozitatea imaginilor.

Motor optic închis ermetic

Componentele optice principale, inclusiv ecranul anorganic, discul cu fosfor anorganic şi sursa de lumină laser, sunt închise ermetic pentru a preveni deteriorarea cauzată de praf sau fum.

Sursă de lumină care nu necesită întreţinere

Sursa de lumină laser poate funcţiona până la 20.000 de ore, fără a fi necesară întreţinerea³. Sursa de lumină laser vă oferă un nivel înalt de siguranţă şi nu mai trebuie să vă faceţi griji că sursa de lumină s-ar putea arde în timpul prezentărilor importante.

Flexibilitate

Modelul EB-L12000Q este special conceput pentru a oferi flexibilitate impresionantă la instalare. Datorită gamei variate de lentile, inclusiv lentile pentru distanţă foarte scurtă, puteţi instala proiectorul în aproape orice tip de încăpere.

lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7
lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7

Gamă variată de lentile optice

EB-L12000Q este compatibil cu lentilele pentru modelele Epson seria L1700. Este disponibilă o gamă extinsă de lentile opţionale pentru orice tip de locaţie sau subiect. În memoria proiectorului pot fi stocate până la 10 setări, inclusiv poziţiile de deplasare, reglajele de focalizare şi dimensiunile de proiecţie.

Zero Offset

Offset zero, distanţă ultrascurtă

Aceste lentile sunt utile mai ales pentru mediile cu distanţă extrem de scurtă între proiector şi ecran. Rata de proiecţie scurtă de 0,35 şi sistemul optic flexibil, cu offset zero permite proiectarea pe ecrane de 100 de inci de la o distanţă de numai 41 cm. Aceste caracteristici se îmbină cu funcţia de deplasare a lentilelor⁴ pentru a simplifica operarea şi pentru a extinde gradul de utilizare.

Interval mai mare de deplasare a lentilei

Modelul EB-L12000Q oferă o deplasare a lentilei cu un interval extrem de variat. Acest lucru se datorează eforturilor de reproiectare, care au avut un impact considerabil asupra combinaţiei de lentile şi motor optic. De asemenea, oferă posibilitatea unei reglări exacte prin motorizarea pas cu pas îmbunătăţită.

Interfeţe multiple

Terminalul LAN este un conector EtherCON robust, care poate fi blocat pentru a oferi conexiuni ferme, chiar şi după utilizări repetate.

Slot pentru interfaţă de expansiune

Sloturile de interfaţă permit implementarea unei game variate de echipamente personalizate, în funcţie de obiceiurile de utilizare. În plus, în viitor puteţi folosi interfeţe noi sau puteţi actualiza interfaţa existentă.
ELPIF01: HDMI/DVI, ELPIF03: DisplayPort.

Proiectorul EB-L12000Q este reprezentativ pentru tehnologiile şi know-how-ul companiei Epson. Oferă tehnologii avansate, cum ar fi luminozitate de 12.000 de lumeni, 4K nativ, un sistem de răcire de ultimă generaţie şi lentile cu offset zero.

Contactaţi-ne chiar astăzi

Pentru mai multe informaţii despre modelul EB-L12000Q, completaţi detaliile dvs. mai jos şi un reprezentant Epson vă va contacta.

AVEȚI CERINȚE SUPLIMENTARE?
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1  Măsurat printr-un test de acceleraţie, care presupune utilizarea a 0,04 - 0,20 mg/m3 de particule în suspensie. Timpul variază în funcţie de condiţiile şi mediul de utilizare.

2  Comparativ cu EB-L25000U. Rezultatele pot varia în funcţie de condiţiile de utilizare.

3  Sursa de lumină laser nu necesită întreţinere timp de aproximativ 20.000 de ore. Timpul aproximativ până când luminozitatea scade cu 50% de la prima utilizare. Măsurat printr-un test de acceleraţie, care estimează utilizarea a 0,04 - 0,20 mg/m3 de particule în suspensie. Timpul variază în funcţie de condiţiile şi mediul de utilizare. Poate fi totuşi necesară înlocuirea altor componente decât sursa de lumină după o perioadă de timp mai scurtă.

4  Cu EB-L12000Q (-5%/+8% vertical, ±5% orizontal)