SOLUŢII PENTRU AFACERI

De la profesioniştii individuali la multinaţionale, noi înţelegem ce vă stimulează. Indiferent de domeniu, putem să vă satisfacem perfect nevoile.

CORPORAŢII

Mențineți o reputație excelentă și furnizați rezultate alegând o marcă de încredere pe care vă puteți baza.
AFLAȚI MAI MULTE

EDUCAŢIE

Tehnologia vă poate ajuta să creaţi o impresie memorabilă, de aceea trebuie să fie atât uşor de utilizat, partajat şi integrat, cât şi accesibilă.
AFLAȚI MAI MULTE

RETAIL

Într-un domeniu bazat pe diferențiere, tehnologiile noastre ajută companiile să iasă în evidență.
AFLAȚI MAI MULTE

SĂNĂTATE

Precizia și viteza sunt esențiale, la fel și simplificarea proceselor pentru gestionarea datelor. Comunicarea clară contribuie și la siguranța pacienților.
AFLAȚI MAI MULTE

FINANŢE

Clienţii noştri au nevoie de viteză, precizie şi fiabilitate. De asemenea, îi ajutăm să satisfacă nevoia de a partaja informaţii.
AFLAȚI MAI MULTE

SECTORUL PUBLIC

Atunci când bugetele sunt restrânse, tehnologia economică și fiabilă care se integrează în sistemele vechi și respectă standardele de mediu este foarte importantă.
AFLAȚI MAI MULTE

JURIDIC ŞI CONTABILITATE

Responsabilitatea și controlul sunt esențiale și necesită gestionarea inteligentă a documentelor. Informațiile pot, de asemenea, să fie prezentate cu claritate.
AFLAȚI MAI MULTE

TRANSPORTURI

Procesarea ușoară a pasagerilor și logistica necesită durabilitate în timp ce se gestionează cu viteză volume mari de date.
AFLAȚI MAI MULTE

GRAFICĂ PROFESIONISTĂ

De la reproducerea cu fidelitate a culorilor și detaliilor, până la echilibrarea costurilor, calității și vitezei, Epson are o soluție potrivită pentru afacerea dvs. De la grafică și imprimare pe materiale textile, până la etichetare și nu numai.
AFLAȚI MAI MULTE

SOLUŢII PENTRU CONFERINŢE DE LA EPSON

Stabilim standardul pentru mediile de afaceri moderne
AFLAȚI MAI MULTE

PRODUCȚIE

În calitate de companie, Epson este dedicată facilitării unei schimbări tehnologice pozitive prin dezvoltarea de soluții care vor face personalul mai eficient și mai productiv.
AFLAȚI MAI MULTE

AGREMENT

Tehnologiile Epson îmbunătățesc fiecare vizită. Soluțiile noastre inovatoare vă ajută să oferiți constant clienților experiențe pline de satisfacții.
AFLAȚI MAI MULTE

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informații despre soluțiile Epson, completați mai jos detaliile dumneavoastră și un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
(bifaţi toate variantele care se aplică)
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.