SOLUŢII DE TOP PENTRU INSCRIPŢIONARE ŞI ARHIVARE

Gama Discproducer

CONTACTAŢI-NE
 

Dacă trebuie să inscripţionaţi şi să imprimaţi un disc, o puteţi face prin simpla apăsare a unui buton. În plus, dacă doriţi să imprimaţi loturi, Discproducer este disponibil în diverse variante care vă permit să produceţi până la 100 de discuri într-un singur ciclu de lucru. Acestea pot fi utilizate doar ca imprimantă sau într-un mediu conectat la reţea, fiind disponibil chiar şi un model cu opţiuni de securitate pentru salvarea datelor confidenţiale. Driverele înlocuibile şi kit-urile de întreţinere prelungesc durata de viaţă a echipamentului, iar funcţiile noi, precum „Recitire” şi „Îmbinare activităţi de imprimare”, permit aplicaţii şi mai sofisticate cu modelele Discproducer din generaţia a doua.

Service de primă clasă

Atunci când alegeţi Epson, beneficiaţi de un service de primă clasă la care vă aşteptaţi din partea unui lider. Programul nostru de service CoverPlus oferă opţiuni de service economice, inclusiv service în locaţie, care extinde acoperirea garanţiei iniţiale pe o perioadă de mai mulţi ani şi în majoritatea ţărilor din lume.

Produse

Suntem singurul producător din lume care proiectează şi dezvoltă atât robotică de precizie, cât şi soluţii complexe de imprimare. Acesta este motivul pentru care veţi constata că produsele noastre sunt extrem de fiabile – acestea sunt construite pe platforma cunoştinţelor şi a experienţei obţinute în mediile din domeniul roboticii. Editorul Discproducer este un exemplu perfect, acesta oferind performanţe de precizie şi o fiabilitate excelentă prin designul său compact, corpul rezistent la praf şi numărul minim de componente mobile.

În ultimii 5 ani, Epson a devenit lider de piaţă pe multe segmente în care suporturile optice sunt necesare. Peste 50% din toate spitalele din Europa care instalează editoare CD/DVD pentru CD-urile pacienţilor sau arhivarea datelor acestora aleg Epson datorită fiabilităţii şi uşurinţei în utilizare, chiar şi în medii dificile.

Gamă de produse

TOTAL DISK MAKER

Toate modelele Discproducer sunt furnizate cu software şi cu instrumentele de care aveţi nevoie pentru a inscripţiona şi imprima discuri. Total Disc Maker include editare de discuri, editare de etichete şi funcţii de publicare.

Este nevoie doar de câţiva paşi simpli:

 • Selectaţi datele

  Selectaţi pur şi simplu formatul suportului, apoi glisaţi, fixaţi şi inscripţionaţi.

 • Creaţi eticheta

  Folosiţi designul propriu sau unul dintre şabloanele şi imaginile predefinite furnizate. Afişajul de tip preview vă permite să verificaţi compoziţia şi să salvaţi ce aţi lucrat pentru o refolosire ulterioară.

  Unele caracteristici inteligente simplifică procesul de imprimare, cum ar fi:

  • Numerotarea loturilor
  • Dată şi oră automate
  • Imprimare automată arbore de foldere
  • Imprimare automată miniaturi
  • Imprimare automată volum de date
  • 20 de şabloane pentru pornire rapidă
  • Text curbat
  • Imprimare de coduri de bare
  • Îmbinare activităţi de imprimare (5.0 sau mai recent)
  • Recitire (5.0 sau mai recent)
 • Configuraţi producţia

  Programul software vă îndrumă pe parcursul procesului de configurare a parametrilor pentru numărul de discuri, vitezele de inscripţionare şi imprimare, selectarea tăvii de intrare şi ieşire şi rezoluţia de imprimare. Apoi faceţi clic pe „Publicare” pentru a porni producţia.

 • Monitorizaţi producţia

  Programul software Total Disc Monitor de la Epson vă informează cu privire la starea funcţiilor importante, precum şi cu privire la activităţile curente şi în aşteptare.

  Total Disc Maker este disponibil, de asemenea, pentru Mac OS-X, care acceptă modelele PP-50, PP-100, PP-100II şi PP-100AP.

  Total Disc Bridge:
  pentru implementarea editoarelor Discproducer în alte aplicaţii, poate fi descărcat după înregistrarea pe un server Epson dedicat.

CONSUMABILE ŞI OPŢIUNI

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, Epson oferă renumitele suporturi JVC/Taiyo Yuden WaterShield împreună cu un set de cartuşe de cerneală sau ca set format din 300 de suporturi.

Acestea sunt singurele suporturi din domeniu care confirmă o fiabilitate a datelor pe o perioadă de peste 100 de ani (CD) sau 50 de ani (DVD), pe lângă finisajul de înaltă calitate, lucios şi rezistent la apă al suprafeţei imprimate.

Pentru necesităţile de arhivare a unor volume mari de date pe Blu-ray disc, discurile Panasonic BD-R sunt opţiunea preferată, demonstrând o precizie impecabilă a datelor pe o perioadă de până la 50 de ani.

Numeroase sectoare de activitate au ales Discproducer

Medicină

CD pentru pacient, cardiologie, raze X, mamografie, CT, monitorizare pentru chirurgie

Sectorul public

Interogatorii efectuate de poliţie, medicină legală, domeniul imobiliar, transpunerea în formă digitală a arhivelor aflate pe suport de hârtie, supraveghere

Clienţi corporate

Prezentări, promoţii, filme, PR, dosare de presă

Justiţie

Transpunerea în formă digitală şi distribuţia documentelor juridice, dosare de judecată

Învăţământ

Materiale pentru învăţământ, instrucţiuni, date legate de examene, înregistrări audio

Agenţii de creaţie

Date foto şi video de înaltă rezoluţie, filme pentru evenimente, animaţii

Radiodifuziune/film

Emisiuni radio şi TV, pre/post producţie, serviciu de distribuire de materiale pentru public

Firme de software

Furnizare de programe software şi actualizări, documentaţii, manuale, jocuri

Servicii financiare

Contracte, fişe personale, copiere de rezervă

Servicii de duplicare

Orice date ale clienţilor privaţi/corporate, serviciu de duplicare

Alte pieţe verticale

Înregistrări muzicale, fotografii, clipuri video, discursuri, predici în biserică, clipuri video pentru evenimente, prezentări, concerte, clipuri video pentru turism, materiale de promovare pentru târguri comerciale

Studii de caz

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.
Comparaţi
Închideţi

Produse comparate

din 3 selectate

Eliminare din comparaţie