Epson furnizează produse şi servicii personalizate care sunt create special pentru a adăuga valoare pentru clienţii noştri din mediul de afaceri, de la companii foarte mici până la corporaţii mari.

SOLUŢII PENTRU AFACERI

Companiile de toate dimensiunile nu trebuie să îşi facă griji în privinţa tehnologiei, pentru a se putea concentra asupra activităţii principale. Noi vă uşurăm munca.

Creăm o reputaţie în ceea ce priveşte excelenţa şi furnizarea de rezultate.

Domnul Hiromi Taba, Preşedinte Epson Europe

IT-ul inteligent poate schimba modul în care faceţi afaceri. Tehnologiile în reţea care sunt fiabile şi eficiente oferă vizibilitate, pentru a urmări şi monitoriza gradul de utilizare cu scopul de a reduce cheltuielile şi impactul asupra mediului, permiţându-vă să vă concentraţi asupra activităţii principale.

Rezultate atunci când contează

Atunci când trebuie să vă promovaţi afacerea şi să realizaţi vânzări, nu trebuie să lăsaţi produsele imprimate să vă dezamăgească. Un document profesionist are un impact major, de aceea este important să investiţi în tehnologie fiabilă pentru a furniza odată cu produsele documente bine realizate, ceea ce vă va ajuta să economisiţi timp şi bani.

 • Organizaţi biroul

  Înregistraţi şi monitorizaţi cu uşurinţă hârtia, pachetele şi echipamentele, prin intermediul unei imprimante de etichete, pe care o puteţi utiliza oriunde.

 • Economisiţi timp şi bani

  Atunci când bugetele sunt mici, vă putem ajuta să reduceţi dramatic costurile energetice şi pe cele de imprimare.

 • Creaţi o impresie memorabilă

  Creaţi o impresie memorabilă prin intermediul prezentărilor luminoase şi a culorilor intense, chiar şi la lumina zilei.

 • Desfăşuraţi-vă activitatea de oriunde

  Fiţi mobili imprimând wireless, prin e-mail sau din cloud, aproape oriunde în lume.

 • Cheltuiţi bugetul în mod inteligent

  Reduceţi costurile de imprimare şi economisiţi timp atunci când comandaţi consumabile, cu ajutorul Serviciului de gestionare a imprimării.

 • Lucru în echipă

  Atunci când trebuie să combinaţi şi să revizuiţi informaţii împreună, utilizaţi proiectoarele noastre interactive.

 • Gestionaţi cu uşurinţă hârtia

  Simplificaţi fluxul de lucru şi treceţi documentele în format digital, prin intermediul scanerelor noastre business, destinate gestionării uşoare a documentelor.