Oferim toate echipamentele necesare pentru a imprima produse de decoraţiuni interioare, cum ar fi imprimante pentru tapet, imprimante pentru metal, imprimante pentru sticlă, imprimante pentru furnituri moi, imprimante pentru afişaje iluminate şi imprimante pentru perete

SOLUŢII PENTRU DECORAŢIUNI INTERIOARE

Îmbunătăţiţi-vă afacerea şi creşteţi profitul adăugând la portofoliu servicii noi, de top, pentru piaţa de decoraţiuni interioare personalizate.

Libertatea de a explora forţa personalizării

Clienţii noştri utilizează produsele în numeroase moduri. Citiţi despre unele dintre diferitele utilizări şi exemple reale privind tehnologia noastră şi aflaţi din aceste poveşti de succes cum puteţi beneficia şi dumneavoastră de ceea ce avem de oferit.

Art Maniacs si-a triplat business-ul dupa achizitia de imprimante Epson

Art Maniacs si-a triplat business-ul dupa achizitia de imprimante Epson

Art Maniacs e specializata in imprimarea pe tricouri

Art Maniacs este un furnizor local de servicii de imprimare pe tricouri care a cunoscut o crestere consistenta a business-ului in urma achizitiei propriilor echipamente de imprimare Epson.

Producții publicitare cu Epson B6000 și Epson SC-SC-S80610

Producții publicitare cu Epson B6000 și Epson SC-SC-S80610

Jungle Media livrează clienților săi cele mai bune servicii datorită echipamentelor pe care le folosește și specialiștilor în producție publicitară de care dispune.