Exploraţi produsele Epson care vă ajută să uşuraţi sarcinile personalului juridic şi contabil, de la scanere şi proiectoare până la imprimante, imprimante de etichete şi servicii de gestionare a imprimării.

SOLUŢII PENTRU DOMENIUL JURIDIC ŞI
CONTABIL

Timpul şi eficienţa sunt esenţiale pentru profesioniştii din domeniul contabil şi juridic. Noi vă putem uşura sarcinile atunci când trebuie să gestionaţi documente şi să afişaţi informaţii.

Planificarea precisă este recompensată cu livrări la termen.

Domeniile juridic şi contabil reprezintă forţa motrice a afacerilor. Acestea asigură operarea eficientă şi comportamentul profesionist din mediul de afaceri. Noi apreciem necesitatea conformităţii şi personalizăm soluţiile în mod corespunzător.

Responsabilitatea este esenţială

De la etică la reglementări, responsabilitatea necesită transparenţă şi monitorizarea documentelor. Noi dezvoltăm tehnologia astfel încât să ne asigurăm că raportarea se face la timp şi că oferim precizie pentru scanerele noastre şi pentru software-ul Document Capture. Fluidizaţi fluxul de lucru şi integraţi documentele de hârtie în mod eficient.

 • Utilizaţi timpul în mod eficient

  Noi vă putem ajuta să economisiţi timp - imprimantele noastre fiabile elimină pierderile de timp şi au nevoie de întreţinere minimă.

 • Reduceţi costurile de imprimare

  Reduceţi cheltuielile cu imprimantele - imprimantele noastre cu jet de cerneală reduc costul per pagină cu până la 50%1.

 • Controlaţi cheltuielile cu consumabilele

  Pentru a beneficia de vizibilitate în ceea ce priveşte costurile şi pentru a simplifica comenzile de consumabile, utilizaţi Serviciului de gestionare a imprimării.

 • Prezentări clare

  Includeţi toate detaliile în documentele electronice, prin intermediul imaginilor luminoase, clare, la rezoluţie mare.

 • Organizaţi arhivarea

  Atunci când trebuie să gestionaţi documente de hârtie sau corespondenţa, imprimantele noastre de etichete vă ajută să realizaţi acest lucru în mod intuitiv şi rapid.

 • Simplificaţi procesele

  Pentru a trece documentele de hârtie în format digital, scanerele noastre şi plug-in-urile le integrează perfect în fluxul dumneavoastră de lucru.

 • Uşuraţi partajarea de fişiere

  Prin intermediul editorului nostru de discuri, distribuirea digitală de date revizuite nu creează niciodată probleme.

 • 1) Comparaţie realizată cu imprimantele laser color A4 şi imprimantele multifuncţionale de pe primele zece locuri din lume, vândute în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2013, urmărite de IDC; Preţul per pagină este calculat conform preţurilor de listă oficiale ale producătorilor (atunci când sunt disponibile) pentru cartuşele de toner şi volumul de imprimare publicate în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie din iunie 2013.