SOLUŢII PENTRU FINANŢE

Atunci când operarea fără probleme şi rapiditatea tranzacţiilor sunt esenţiale, vă ajutăm să satisfaceţi aceste nevoi prin intermediul tehnologiei noastre rapide şi fiabile.

Băncile şi societăţile de credit au nevoie de operaţiuni simplificate pentru a gestiona documentele - indiferent dacă sunt pe hârtie sau sunt electronice. Înţelegem acest lucru, de aceea avem o serie de produse şi servicii destinate gestionării simple a clienţilor şi eficientizării managementului proceselor de back-office.

Simplificaţi procesele

Tehnologia permite proceselor de back-office să se desfăşoare fără probleme, de aceea este bine să investiţi în echipament produs de o marcă de încredere, care are experienţă, pentru a evita pierderile de timp. Şi, având în vedere că imprimarea este esenţială, vă permite să reduceţi costul per pagină cu până la 50%1 şi consumul de energie cu până la 80%2.

 • Integraţi documentele de hârtie

  Integraţi cu uşurinţă documentele în fluxul de lucru, cu ajutorul scanerelor noastre business.

 • Imprimare de librete

  Acestea sunt esenţiale, dar sunt dificil de gestionat. Noi le scanăm şi le imprimăm rapid şi corect.

 • Acceleraţi tranzacţiile

  Atunci când trebuie să scanaţi sau să imprimaţi cecuri şi coduri de bare, viteza şi precizia oferite de noi contează.

 • Gestionare uşoară a documentelor

  Atunci când documentele de hârtie sunt esenţiale, simplificaţi fluxul de lucru şi treceţi documentele în format digital, prin intermediul scanerelor noastre business.

 • Pentru toate nevoile dumneavoastră

  Dacă aveţi nevoie să imprimaţi chitanţe de orice tip, chiar şi cu coduri de bare sau grafică color, noi vă putem ajuta.

 • Comunicaţi cu claritate

  Partajarea de date ar trebui să fie simplă - proiectoarele noastre asigură luminozitate şi intensitate pentru mesajele dumneavoastră.

 • Organizaţi biroul

  Atunci când procesaţi documente de hârtie, doriţi ca arhivarea acestora să fie simplă. Utilizaţi imprimanta noastră pentru etichete atunci când organizaţi biroul.

 • 1) Comparaţie realizată cu imprimantele laser color A4 şi imprimantele multifuncţionale de pe primele zece locuri din lume, vândute în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2013, urmărite de IDC; Preţul per pagină este calculat conform preţurilor de listă oficiale ale producătorilor (atunci când sunt disponibile) pentru cartuşele de toner şi volumul de imprimare publicate în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie din iunie 2013.


 • 2) Comparaţie realizată cu imprimantele laser color A4 şi cu imprimantele multifuncţionale clasate pe primele zece locuri în privinţa vânzărilor în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2013, conform studiului IDC; consumul energetic este calculat folosind informaţiile publicate de producători pentru Modul Imprimare/Medie în iunie 2013.

Resurse utile

Mai jos puteţi găsi o gamă largă de resurse, inclusiv articole, infografice şi broşuri, cu informaţii despre produse şi soluţii Epson şi despre tendinţele pieţei.

Aflaţi mai multe

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţii pentru finanţe, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
(bifaţi toate variantele care se aplică)
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.
Verificare de securitate

Acest lucru ne ajută să confirmăm că sunteţi uman şi nu doar un robot de spam.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

SUNTEŢI INTERESAT? SOLICITAŢI MAI MULTE INFORMAŢII SAU PREŢURI

Contactaţi-ne