SCANER BUSINESS PORTABIL

Cel mai rapid scaner business portabil de pe piaţă1, cu gestionare versatilă a mediilor de tipărire, conectivitate USB 3.0 de mare viteză şi un compartiment pentru alimentare automată de 20 de coli.

Gestionaţi documente din mers

Scanerul business portabil Epson facilitează activităţile de gestionare rapidă şi eficientă a documentelor din mers. Cu unul dintre cele mai uşoare şi compacte design-uri din clasa sa, este ideal pentru transportul în geantă sau păstrarea în sertar, permiţându-vă să digitalizaţi documente rapid, la cerere, oriunde v-aţi afla. Conectivitatea wireless şi acumulatorul integrat2 completează o experienţă de scanare cu adevărat portabilă, fără necesitatea unor cabluri suplimentare.

Gestionaţi rapid şi eficient documente din mers Flexibilitate pentru toate necesităţile de scanare Viteză constantă şi eficienţă

Gestionaţi rapid şi eficient documente din mers

Nu este întotdeauna posibil să prevedeţi unde va trebui să scanaţi un document din mers. Poate trebuie să trimiteţi un document de identitate, documente urgente sau noi design-uri. Sau poate tocmai aţi colectat mai multe pliante şi cărţi de vizită şi nu doriţi să le purtaţi peste tot cu dvs. Scanerul business portabil Epson vă permite să digitalizaţi şi să trimiteţi documente complet color, oriunde v-aţi afla, fără să ocupaţi spaţiu valoros pentru bagaje.

Flexibilitate pentru toate necesităţile de scanare

Scanerul business portabil poate accepta greutăţi ale hârtiei de la 52 g/m2 până la 230 g/m2. Poate scana o gamă largă de medii de tipărire, inclusiv plicuri, pliante, şi chitanţe.

Viteză constantă şi eficienţă

Fiind cel mai rapid din clasa sa1, scanerul business portabil Epson atinge o viteză de 25 ppm şi oferă posibilitatea de a scana atât duplex, cât şi simplex. Oferă scanare cu calitate de imprimare, la 300 dpi atât color, cât şi monocrom, şi dispune de un compartiment automat pentru alimentare de 20 de coli şi compatibilitate USB 3.0, pentru cea mai rapidă scanare posibilă.

Dimensiuni compacte

Acest scaner oferă unele dintre cele mai compacte dimensiuni din clasa sa şi este, de asemenea, unul dintre cele mai uşoare, cu un design compact şi practic. De aceea este ideal pentru a fi transportat în geantă sau pentru a fi păstrat în sertar, fără să ocupe prea mult spaţiu.

Opţiuni de alimentare

Scanerul business portabil Epson oferă o serie de opţiuni de alimentare, inclusiv alimentare de la reţea, prin USB sau de la acumulator2. Ideal pentru cei care se deplasează frecvent şi au nevoie de un echipament care să funcţioneze oriunde.

Versatilitate a mediilor de tipărire

Scanerul business portabil are o funcţie dedicată de scanare a cardurilor, care poate captura cardurile din plastic, inclusiv permisele de conducere, cărţile de identitate şi legitimaţiile de membru.

Soluţii simple de captură

 

Fiind ideal pentru organizaţii cu cerinţe de scanare obişnuite, procesul simplu de scanare oferit de Epson vă ajută să economisiţi timp şi să lucraţi mai eficient – cu formate de dimensiuni care sunt adecvate pentru dvs.

 

Scanaţi documentele cu uşurinţă

Scanare către e-mail

Scanare către cloud

Scanaţi către folderul local sau pe o unitate partajată în reţea

Scanare către aplicaţii Microsoft Office

Scanare către dispozitive mobile

DS-360W vă permite să vă conectaţi wireless şi să scanaţi direct pe dispozitiv

DS-360W este oferit cu capacitate wireless integrată, ceea ce înseamnă că puteţi scana medii de tipărire fără să trebuiască să conectaţi cabluri şi să le trimiteţi prin Wi-Fi către tabletă, laptop sau smartphone.

Epson DocumentScan

Captură avansată Epson

Pentru mediile cu activitate intensă de scanare şi cu volume mari de lucru, procesul de scanare în doi paşi de la Epson capturează şi sortează documente în câteva secunde datorită parametrilor avansaţi, predefiniţi de dvs. Driverele TWAIN, ISIS şi WIA sau pluginurile software suplimentare permit integrarea perfectă în sistemul preferat de gestionare a documentelor, în fluxurile de lucru şi în serviciile cloud:

Captură avansată Epson

Includeţi coduri de bare pentru sortarea şi denumirea documentelor

Integrare în fluxurile de lucru

OCR zonal pentru denumirea documentelor

Tehnologie care ajută

Scanerele Epson vă permit să îndepliniţi toate cerinţele de scanare oferind conţinut digital de impact:

Calitate superioară

Capturaţi imagini clare la rezoluţie superioară

Documente separate

Sortaţi cu uşurinţă documentele, prin intermediul caracteristicilor de separare automată a documentelor

Corecţia poziţiei

Produceţi imagini mai drepte, care sunt mai uşor de citit

Convertiţi scanări

Convertiţi scanări în text digital, datorită funcţiei OCR încorporate, care creează fişiere în care se poate căuta

Rotire automată

Reduceţi timpii de pregătire prin intermediul rotirii automate

Îmbunătăţire text

Textul scanat este mai clar şi mai uşor de citit

Alegeţi scanerul

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre Scaner business portabil, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.
Verificare de securitate

Acest lucru ne ajută să confirmăm că sunteţi uman şi nu doar un robot de spam.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

  1. În comparaţie cu scanerele mobile personale, după cum sunt definite de Infosource pentru regiunea EMEA şi în baza datelor privind vânzările menţionate pe site-urile web ale concurenţilor în iunie 2016.
  2. Conectivitatea wireless şi acumulatorul integrat sunt disponibile doar cu DS-360W.