Lămpi originale pentru proiectoare

Beneficiaţi de cea mai bună calitate a imaginii şi simţiţi-vă în siguranţă ştiind că utilizaţi o lampă originală, sigură şi fiabilă

Ce trebuie să ştiţi

În cadrul companiei Epson, ne mândrim că producem proiectoare şi lămpi de calitate superioară, care sunt sigure, fiabile şi oferă cea mai bună experienţă de vizualizare. Prin urmare, am dori să evidenţiem o problemă care poate afecta utilizatorii proiectoarelor. Există pe piaţă lămpi non-originale şi, deşi apreciem concurenţa, este esenţial ca toate piesele proiectorului să se potrivească, pentru a oferi performanţe şi experienţe optime pentru dvs., utilizatorul. Epson nu deţine controlul asupra lămpilor non-originale şi, având în vedere că nu există o garanţie a calităţii, testării sau reglementării pentru consumatori, este posibil ca aceste produse să nu fie fiabile. Lămpile non-originale şi au adesea o calitate redusă în ceea ce priveşte luminozitatea şi durata de viaţă şi, de asemenea, prezintă un real pericol, unele dintre acestea supraîncălzindu-se şi emiţând fum şi scântei electrice din conectorul ămpii. Colaborăm cu autorităţile pentru a le ajuta să confişte produsele contrafăcute şi ne împărtăşim cunoştinţele pentru ca dvs. să puteţi evita lămpile non-originale şi contrafăcute.

De ce să cumpăraţi lămpi originale?

Atunci când cumpăraţi un proiector Epson, beneficiaţi de cea mai bună tehnologie de proiecţie de la producătorul numărul unu în lume1. Ne asigurăm că fiecare piesă din fiecare proiector este dezvoltată la acelaşi standard înalt şi de aceea suntem în top de peste zece ani1. Lămpile Epson originale fac parte din această tehnologie. Atunci când cumpăraţi produse originale, aveţi din partea noastră promisiunea că beneficiaţi de cea mai bună lampă posibilă pentru proiectorul dvs. Epson.

Cu lămpile originale, puteţi beneficia de o calitate superioară a imaginii, de un raport bun calitate-preţ şi de o durată lungă de viaţă a echipamentului, puteţi să vă protejaţi garanţia şi să evitaţi potenţialele riscuri.

Non-original vs. original

Lămpile non-originale se pot supraîncălzi şi pot chiar să incendieze proiectoarele. De aceea, este foarte important să investiţi în produse originale. Lămpile non-originale şi contrafăcute pot crea o serie întreagă de probleme ce afectează experienţa de vizualizare, garanţia şi costurile.

Lipsa fiabilităţii

Lămpile contrafăcute se pot deteriora şi defecta mult mai repede decât cele originale

Fiabilitate de durată

Lămpile Epson originale sunt durabile, asigurând longevitatea proiectoarelor dvs. şi eficienţa costurilor pe termen lung

Lipsa siguranţei

Atunci când utilizaţi lămpi non-originale, piesele proiectorului Epson, cum ar fi carcasa sau cablurile se pot supraîncălzi, pot fi deconectate sau se pot deteriora şi, în cel mai rău caz, lampa poate emite fum, iar conectorul acesteia, scântei electrice.

Siguranţă garantată

Lămpile non-originale pot avea o rată de defectare de 65 % după 2.000 de ore de utilizare. Lămpile Epson originale sunt controlate în ceea ce priveşte calitatea şi, prin urmare, reprezintă opţiunea mai fiabilă.2

Calitate redusă a imaginii

Lămpile contrafăcute pot genera o proiecţie inexactă a culorii, niveluri reduse de luminozitate şi trepidaţii ale imaginilor, care afectează experienţa de vizualizare.

Calitate clară şi constantă a imaginii

Beneficiaţi de performanţe constante ale proiectorului, cu imagini luminoase şi realiste în permanenţă - doar cu lămpile Epson originale.

Proiectoarele Epson produc culorii luminoase şi vii şi imagini realiste, datorită tehnologiei 3LCD unice. Pentru a vă asigura că proiectorul Epson oferă luminozitate pe alb şi pe culoare (CLO) la acelaşi nivel înalt de-a lungul duratei de viaţă, vă recomandăm să utilizaţi lămpi Epson originale.

Rezultatele utilizării lămpilor non-originale:

Lipsa fiabilităţii

Lipsa siguranţei

Calitate redusă a imaginii

Cum să evitaţi achiziţionarea unei lămpi contrafăcute:

Există câteva lucruri simple pe care le puteţi face pentru a vă asigura că achiziţionaţi o lampă Epson originală.

  • Achiziţionaţi de la unul dintre partenerii Epson oficiali sau accesaţi magazinul Epson online pentru un plus de siguranţă
  • Comandaţi cu încredere de la partenerii autorizaţi şi de la comercianţii cu reputaţie disponibili atât online, cât şi offline
  • Feriţi-vă să achiziţionaţi produse cu preţuri mult mai mici decât cele recomandate. Nu fiţi tentaţi de ofertele ieftine despre care ştiţi că sunt prea bune pentru a fi reale
  • Verificaţi ambalajul; pe acesta nu trebuie să existe greşeli de ortografie

Limitarea produselor contrafăcute

Colaborăm de o vreme cu autorităţile pentru a le ajuta să protejeze clienţii împotriva produselor contrafăcute şi, în numai câţiva ani, au fost deja confiscate zeci de mii de lămpi contrafăcute. Ca parte din colaborarea noastră cu autorităţile, am creat o etichetă specială cu schimbare a culorii pentru a le ajuta să identifice produsele originale. Aceasta este amplasată pe toate carcasele şi cutiile lămpilor pentru proiectoare (din 2012), pentru a asigura identificarea cu uşurinţă a produselor contrafăcute.

10.000 ore
de utilizare

Beneficiaţi de până la 10.000 ore de utilizare3

Credem că este esenţial să oferim clienţilor noştri lămpi cu o durată lungă de viaţă, însă, din păcate, nu acelaşi lucru se poate spune despre lămpile non-originale. Lămpile noastre oferă până la 10.000 ore de utilizare, ceea ce este echivalent cu vizionarea zilnică a unui film timp de 15 ani4.

Păstraţi-vă garanţia

Lămpile Epson sunt concepute special şi testate riguros pentru a funcţiona cu proiectoarele Epson. Acestea sunt produse la standarde stricte de controlul calităţii, care permit ca Epson să garanteze performanţe optime pentru proiector şi lampă. Deoarece nu este posibil pentru Epson să testeze şi să evalueze lămpile non-originale, eventualele defecţiuni cauzate de acestea pot anula garanţia proiectorului5.

Asiguraţi o poziţionare potrivită pentru cea mai bună imagine

Lămpile Epson sunt poziţionate cu precizie într-o carcasă special proiectată pentru amplasare uşoară şi exactă în interiorul unui proiector Epson. Orice schimbare a locului lămpii, în interiorul carcasei sau proiectorului, va afecta luminozitatea şi calitatea imaginii proiectorului. Lămpile Epson trebuie amplasate corect pentru a oferi performanţe optime de proiecţie - acest lucru nu poate fi asigurat cu lămpi non-originale.

Proiectoare

Proiectoare 3D

Simţiţi-vă ca şi cum aţi lua parte la acţiune cu proiectoarele noastre 3D

Aflaţi mai multe
Proiectoare

Seria ProAV

Impresionaţi audienţe mari cu proiectoarele noastre puternice

Aflaţi mai multe
  1. Cea mai mare cotă de piaţă pentru proiectoarele de cel puţin 500 lumeni. (Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2015.)
  2. Testare efectuată de Epson în baza testului pentru durata de viaţă a lămpii IEC61947-1 de-a lungul a 2.000 de ore asupra unui număr de 34 lămpi non-originale, septembrie 2014.
  3. 10.000 ore în modul ecologic
  4. Bazat pe un film cu lungimea de 105 minute, cu proiectorul în modul ecologic
  5. În conformitate cu perioada de garanţie a proiectorului, lămpile de schimb noi sunt acoperite de o garanţie de trei luni. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.epson.ro/warranty şi veţi găsi specificaţiile tehnice pentru proiectoarele individuale, serviciul Epson CoverPlus şi garanţiile extinse.
  6. În comparaţie cu proiectoarele DLP de top cu 1 cip, destinate divertismentului pentru acasă. Proiectoarele Epson 720p sunt de trei ori mai luminoase; proiectoarele Epson 1080p sunt constant de două şi de până la trei ori mai luminoase. Conform datelor NPD din perioada iulie 2011-iunie 2012. Luminozitatea pe culoare a fost măsurată în conformitate cu standardul IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcţie de condiţiile de utilizare. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.epson.ro/clo