EPSON – LIDERUL INDISCUTABIL ÎN DOMENIUL PROIECTOARELOR

DE CE SĂ CUMPĂRAŢI EPSON? PROIECTOARELE PREFERATE ÎN LUME

Proiectoarele Epson sunt lidere de piaţă, datorită tehnologiei inovatoare şi nivelului înalt de calitate şi performanţă. De aceea, Epson este producătorul de proiectoare numărul 1 în lume din 2001¹.

Cotă de piaţă globală mărci de proiectoare

WIDE RANGE TO SUIT EVERY NEED

GAMĂ LARGĂ PENTRU ORICE NECESITATE

Ca răspuns la cererea clienţilor, Epson şi-a extins gama de proiectoare fixe pentru a oferi variante multiple de modele care să satisfacă orice necesitate– de la proiectoarele uşoare de 4.000 lumeni, la modelele puternice de 10.000 lumeni.

Pe lângă clienţii din domeniul educaţional şi de afaceri, gama Epson este destinată şi utilizatorilor din medii mai solicitante, cum ar fi fabricile, cluburile şi stadioanele. Unele proiectoare Epson sunt rezistente la praf şi nisip, în timp ce altele pot funcţiona la temperaturi de până la 50°C.

Epson a conceput o selecţie de proiectoare fixe care funcţionează practic în orice unghi, inclusiv pe verticală – ideale pentru proiectarea pe podele pentru a crea afişaje dinamice la evenimente şi în muzee.

Fiecare model este prevăzut cu caracteristici care reduc la minim costurile de exploatare, îmbunătăţesc uşurinţa utilizării şi asigură o calitate optimă a imaginii.

CARACTERISTICI UNICE

Caracteristicile unice concepute de Epson fac ca proiectoarele să fie cât mai eficiente şi mai uşor de utilizat cu putinţă.

Pornire/oprire instantanee

Tehnologie fără timp de încălzire sau răcire

EasyMP

Software-ul permite configurarea şi monitorizarea de la distanţă a proiectoarelor şi poate trimite alerte instantanee prin e-mail pentru probleme critice, cum ar fi supraîncălzirea lămpilor.

Super Resolution

Furnizează o calitate a imaginii care depăşeşte tehnologia HD

Tehnologie de îmbinare a marginilor

Permite proiectarea perfectă de la PC-uri şi proiectoare multiple, pentru a crea imagini de dimensiuni mari

„Afişaj virtual” pe ecrane multiple

Patru proiectoare pot proiecta imagini de la patru aplicaţii separate executate pe un singur PC

Dispozitiv USB pentru conectare wireless rapidă

Pentru conectivitate wireless plug-and-play

ÎNTREŢINERE UŞOARĂ

Filtrele pentru praf de pe proiectoarele Epson sunt amplasate pe partea laterală sau pe partea din faţă pentru acces rapid şi se glisează pur şi simplu pe poziţie. De asemenea, uşa de acces la lampă este amplasată pe partea superioară a proiectorului, astfel încât, atunci când proiectoarele se află în poziţia de instalare (răsturnată), lămpile pot fi înlocuite cu uşurinţă fără a scoate proiectorul din suport.

Fără stres

Pentru a oferi un plus de siguranţă, toate proiectoarele Epson beneficiază de garanţii atât pentru unitatea principală, cât şi pentru lampă.

EASY MAINTENANCE

CE REPREZINTĂ LUMINOZITATEA PE CULOARE (CLO)?

Atunci când vizionaţi filmul preferat sau jucaţi jocul preferat, culoarea reprezintă o parte importantă a calităţii imaginii; în timp ce unele proiectoare produc imagini mai întunecate şi spălăcite, în cazul celor home cinema Epson, măsurăm luminozitatea pentru lumina roşie, verde şi albastră. Beneficiul pentru dumneavoastră: asigurarea unui nivel ridicat de lumeni pentru luminozitatea pe culoare (CLO) oferă o experienţă de vizionare mai luminoasă şi mai plină de culoare.

WHAT IS COLOUR BRIGHTNESS OR COLOUR LIGHT OUTPUT (CLO)?

PROIECTOARELE EPSON OFERĂ CULORI DE PÂNĂ LA TREI ORI MAI LUMINOASE²

Datorită tehnologiei 3LCD, proiectoarele Epson oferă o luminozitate pe culoare cu mult mai mare decât în proiectoarele DLP cu 1 cip, deoarece noi măsurăm atât luminozitatea pe alb, cât şi luminozitatea pe culoare. De aceea, culorile sunt vii şi de până la trei ori mai luminoase2;, ceea ce face ca imaginile să fie mai vibrante.

AFLAŢI MAI MULTE
YOU GET UP TO THREE TIMES BRIGHTER COLOURS WITH EPSON PROJECTORS

TEHNOLOGIA 3LCD ŞI ALTELE

3LCD

Proiectoarele Epson utilizează un motor de proiecţie 3LCD pentru a produce imagini luminoase, clare, bogate în detalii şi culori.

CULORI PRECISE, FOARTE ODIHNITOARE PENTRU OCHI

Proiectoarele care au la bază tehnologia DLP cu 1 cip folosesc un disc rotativ pentru culori, care se roteşte la viteză ridicată, afişând culorile doar secvenţial.

Sistemul 3LCD de la Epson funcţionează diferit, folosind oglinzi pentru a separa lumina albă provenită de la lampa proiectorului în lumină roşie, verde şi albastră. Fiecare dintre cele trei culori de lumină este trecută apoi prin propriul panou LCD şi recombinată folosind o prismă înainte de a fi proiectată pe ecran.

În cazul tehnologiei DLP cu 1 cip, se poate observa uneori descompunerea culorilor sau „efectul de curcubeu”. Acest lucru survine atunci când ochiul percepe culorile individuale şi este un rezultat al culorilor proiectate secvenţial de către discul pentru culori. Tehnologia 3LCD de la Epson preîntâmpină acest lucru incluzând cele trei culori de bază în fiecare pixel al proiecţiei, asigurând culori precise care sunt mai odihnitoare pentru ochi.

LUMINOZITATE PE CULOARE LA UN NIVEL RIDICAT

Numeroşi producători precizează doar luminozitatea pe alb pentru proiectoarele lor. Acest lucru nu oferă utilizatorilor o imagine completă, deoarece lumina color a multor proiectoare este mult mai slabă decât lumina lor albă.

Epson măsoară atât luminozitatea luminii albe, cât şi a luminii color. Toate proiectoarele Epson oferă o luminozitate ridicată atât pe alb cât şi pe culoare, producând culori vii, cu aspect natural.

CONTRAST PUTERNIC ŞI NUANŢE MAI INTENSE DE NEGRU

Panourile anorganice C2Fine 3LCD de la Epson prezintă un strat de aliniere anorganic şi cristale lichide aliniate pe verticală. Rezultatul constă în imagini cursive şi uniforme, cu un contrast puternic şi nuanţe mai intense de negru.

EFICIENŢĂ ENERGETICĂ

În medie, proiectoarele 3LCD sunt cu 25 % mai eficiente din punct de vedere energetic decât proiectoarele DLP cu 1 cip³, contribuind la reducerea costurilor energetice şi a impactului asupra mediului înconjurător.

Accurate Colour
High Colour
High Contrast
Energy Efficency

EXPLORAŢI GAMA NOASTRĂ DE PROIECTOARE MAI JOS:

Caracteristicile unice concepute de Epson fac ca proiectoarele să fie cât mai eficiente şi mai uşor de utilizat cu putinţă.

Photo: Product 1

Acasă

Vizionare captivantă
pe ecran mare

Photo: Product 2

Mobil

Prezentare
ultraportabilă dinamică

Photo: Product 3

Distanţă scurtă

Distanţă ultrascurtă
pentru spaţii mici

Photo: Product 4

Instalare

O veste mare
pentru prezentări

Photo: Product 5

Învăţământ

Modalitate de predare
accesibilă, interactivă

¹ Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2012.

² În comparaţie cu proiectoarele DLP de top cu 1 cip, destinate divertismentului pentru acasă. Proiectoarele Epson 720p sunt de trei ori mai luminoase; proiectoarele Epson 1080p sunt constant de două şi de până la trei ori mai luminoase. Conform datelor NPD din perioada iulie 2011-iunie 2012. Luminozitatea pe culoare a fost măsurată în conformitate cu standardul IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcţie de condiţiile de utilizare.

³ Sursa datelor: ProjectorCentral.com, ianuarie 2012. Media pentru 1.122 modele livrate pentru care producătorii au furnizat date despre lumeni şi puterea totală pentru toate nivelurile de rezoluţii şi luminozitate. Eficienţa energetică a fost măsurată ca putere în waţi per lumen. Aceasta a fost măsurată atât pentru proiectoarele 3LCD, cât şi pentru proiectoarele cu 1 cip în fiecare din cele cinci segmente de luminozitate. Proiectoarele 3LCD au însumat în medie un necesar mai mic de electricitate per lumen în fiecare din cele cinci segmente.