INOVAŢIE CARE DEPĂŞEŞTE AŞTEPTĂRILE

Profitaţi de puterea unui proiector cu laser într-un mod simplu şi fără efort

O soluţie modernă

Investiţi bugetul în mod eficient alegând soluţiile noastre de afişare entry-level care includ funcţiile esenţiale şi multe altele. Indiferent dacă susţineţi o prezentare în faţa unui client sau încercaţi să interacţionaţi cu un grup de studenţi, aveţi nevoie de un proiector de încredere, care reuşeşte să capteze atenţia audienţei şi este uşor de utilizat. Excelente pentru recondiţionare, aceste soluţii compacte de afişare pot înlocui cu uşurinţă modelele cu lămpi. 20.000 de ore de funcţionare fără întreţinere – uşor de instalat – conectivitate simplă.

Calitate ireproşabilă a imaginii

Obţineţi de fiecare dată imagini excelente. Această gamă foloseşte tehnologia 3LCD cu laser, care oferă o calitate ireproşabilă a imaginii şi luminozitate pe alb şi pe culoare la fel de ridicată, pentru imagini luminoase şi culori vii.

Atingeţi-vă potenţialul

Profitaţi de funcţiile de conectivitate facile, inclusiv HDBaseT pentru o conexiune uşoară printr-un singur cablu, la care se adaugă HDMI şi duplicarea ecranului. Opţiuni flexibile de conectivitate, inclusiv HDMI şi HDBaseT. (Conectivitatea HDBaseT nu este disponibilă pentru EB-L400U).

 • Afişare pentru sălile de conferinţe

  Realizaţi prezentări mai mari şi mai strălucitoare mulţumită gamei noastre de proiectoare cu laser.

  AFLAŢI MAI MULTE

 • Sală de clasă

  Investiţi bugetul în mod eficient – obţineţi performanţa unui proiector care nu are nevoie de întreţinere, fără a plăti în plus.

  AFLAŢI MAI MULTE

Culori realiste, inspirate din viaţa de zi cu zi

Succesul dvs. în lumea în continuă schimbare a comunicaţiilor vizuale presupune afişarea unor imagini mai luminoase, mai îndrăzneţe şi mai creative în lucrul de zi cu zi. De aceea, lucrăm permanent la dezvoltarea de soluţii de afişare inovatoare şi versatile, care îmbunătăţesc prezentările.

 • PROIECŢIE DIN
  ORICE UNGHI

  PROIECŢIE DIN ORICE UNGHI

  Aşezaţi proiectorul în orice poziţie, fără a face compromisuri. Peisagistică sau portretistică – este alegerea dvs. În plus, cu opţiunea de deplasare a lentilei, puteţi regla imaginile proiectate.

 • NIVEL DE
  LUMINOZITATE

  NIVEL DE LUMINOZITATE

  Există câte un model pentru fiecare cerinţă, pentru orice tip de buget şi mediu, cu un nivel de luminozitate cuprins între 4.500-6.000 de lumeni.

 • IMAGINI EXTREM
  DE CLARE

  IMAGINI EXTREM DE CLARE

  Faceţi ca prezentările dvs. să aibă impact asupra audienţei, chiar şi în încăperile cu lumină puternică, cu luminozitate pe alb şi pe culoare de acelaşi nivel şi cu rezoluţia WUXGA 3LCD Full HD.

 • CONECTIVITATE
  FLEXIBILĂ

  CONECTIVITATE FLEXIBILĂ

  Profitaţi de funcţiile de conectivitate facile, inclusiv HDBaseT pentru o conexiune uşoară printr-un singur cablu, la care se adaugă HDMI, duplicarea wireless a ecranului şi USB pentru redarea conţinutului.

Tehnologie 3LCD cu laser

Transformaţi modul în care publicul dvs. urmăreşte prezentările corporate şi educaţionale, atracţiile turistice, muzeele şi galeriile, semnalistica excepţională din malluri, de la evenimentele sportive şi multe altele. Noile noastre soluţii de afişare cu laser demonstrează că îmbunătăţim în permanenţă modul în care se ţin prezentări.


Cinci ani sau 12.000 de ore garanţie

Garanţiile noastre standard reprezintă un alt aspect care diferenţiază Epson de alţi producători de proiectoare, oferindu-vă acoperire pentru o perioadă extinsă de cinci ani sau de 12.000 de ore de utilizare, oricare dintre date survine prima.

Prezentarea gamei

INOVAŢIE CARE DEPĂŞEŞTE AŞTEPTĂRILE

Gama de proiectoare instalabile Epson

AFLAŢI MAI MULTE

Contactaţi-ne chiar astăzi

Pentru mai multe informaţii despre gama de proiectoare cu laser, completaţi detaliile mai jos şi un reprezentant Epson vă va contacta.

MAI AVEŢI ALTE SOLICITĂRI?
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 În noiembrie 2017.