PUTEREA DE A INSPIRA

Captivaţi audienţa prin intermediul inovatoarelor noastre proiectoare laser fixe. Beneficiaţi de imagini de calitate superioară şi întreţinere minimă, flexibilitate maximă şi fiabilitate adăugată.

O nouă eră pentru prezentarea pe ecran lat

Duceți calitatea imaginilor la un nou nivel cu cea mai nouă gamă de proiectoare instalabile pentru spații mari, cu o tehnologie de proiecție laser inovatoare care oferă proiecții laser 3LCD WUXGA extrem de clare, cu luminozitate de până la 15.000 de lumeni. Captați atenția audienței cu rezoluție full HD și tehnologie de amplificare 4K, care permite utilizatorilor să experimenteze efectul 4K.

Perfecţiune vizuală

Creaţi proiecţii excepţionale în amfiteatre, galerii, centre comerciale şi nu numai. Apreciatele noastre tehnologii 3LCD şi cu sursă de lumină laser transmit mesajul chiar şi în încăperi iluminate, cu imagini care au culori de trei ori mai luminoase1 decât concurenţa.

O nouă lume pentru prezentări

Impresionați audiența cu caracteristici și instrumente de prezentare inovatoare, cum ar fi instalarea flexibilă la 360°, lentilele motorizate care pot fi înlocuite, prezentarea pe ecran împărțit, funcția de memorare a poziției lentilei care economisește timp și o cameră integrată, pentru diagnosticarea și calibrarea imaginii de la distanță.

Fiabilitate excepţională

Vă prezentăm proiectoarele fixe sofisticate, pentru ecrane mari, pe care vă puteţi baza cu adevărat. Instalarea şi configurarea sunt simple, iar durata de viaţă a laserului de până la 83.000 ore şi ciclul de întreţinere a filtrului de până la 30.000 ore2 reduc mentenanţa la minimum.

Precizie de lumină laser

Beneficiaţi de calitate şi fiabilitate fără egal, datorită noii noastre surse de lumină laser şi filtrului avansat. Combinaţi caracteristicile versatile de prezentare cu utilizarea timp de 20.000 ore2 fără întreţinere şi cu performanţele constante, pentru o siguranţă suplimentară în timpul prezentărilor importante. Astfel de inovaţii tehnologice ne asigură în continuare primul loc3 în domeniul proiectoarelor, la fel cum o fac încă din 2001.

Cifre impresionante

Impresionaţi chiar şi cele mai experimentate audienţe cu o serie de caracteristici cu tehnologie superioară, care duc prezentările la nivelul următor, indiferent de mediu.

Aproape oriunde

Creaţi imagini atractive în situaţii neobişnuite, fără distorsionări sau pierderi de luminozitate, chiar şi în colţuri sau pe suprafeţe curbe. Proiectorul poate fi rotit până la 360° în orice direcţie, pentru a putea utiliza şi podeaua şi tavanul.

Ore de utilizare a laserului

Dacă aveţi nevoie de un proiector pe care să vă puteţi baza, seria EB-L1000 va oferi cu siguranţă ceea ce căutaţi. Sursa de lumină laser durează până la 83.000 ore, în funcţie de modul de vizualizare, iar motorul optic are, de obicei, o durată de viaţă între 20.000 şi 83.000 ore2, asigurând prezentări fără probleme.

Performanţe pe termen lung

Fiecare proiector este oferit cu o garanţie de 20.000 ore2 sau cinci ani (oricare dintre condiţii survine prima) pentru a furniza performanţe pe termen lung şi o siguranţă suplimentară, permiţându-vă să vă concentraţi asupra prezentărilor.

Putere compactă

Este mică și puternică. Cu performanțe de până la 15.000 de lumeni și WUXGA, seria EB-L1000 îmbunătățește performanțele prezentărilor și este, de asemenea, mai mică și mai ușoară decât produsele concurente4.

Perfecţiune cu proiectoare multiple

Creaţi imagini excepţionale la scară largă utilizând proiectoare suplimentare, beneficiind de alăturări şi îmbinări perfecte, balans de alb optimizat şi de o potrivire mai bună a culorii negre între unităţi. Reglaţi cu precizie poziţia de start, lăţimea marginii şi nivelul de culoare neagră din amestec şi economisiţi timp prin reducerea zonelor suprapuse.

Raport de contrast nativ

Proiectaţi imagini cu contrast clar, chiar şi în lumină diurnă sau cu luminile aprinse. O luminozitate ridicată de până la 15.000 lm şi un raport de contrast nativ de 1.000:1 asigură nuanţe de negru foarte intense şi un alb foarte luminos. Există chiar şi un senzor interior pentru reglarea intensităţii luminii albastre şi galbene, pentru ca albul să fie şi mai atractiv.

Două ecrane într-unul singur

Comparaţi diferite subiecte şi îmbunătăţiţi prezentările prin intermediul funcţiei de ecran împărţit, care facilitează proiecţia simultană de imagini din două surse.

Rezoluţie de calitate 4K

Modernizați prezentările prin intermediul tehnologiei de amplificare 4K, care dublează efectiv rezoluția, pentru a obține imagini și mai bune. Aceasta oferă utilizatorilor o experiență 4K cu texturi îmbunătățite, claritate, rezoluție Full HD și detalii excepționale. Atinge aceste performanțe prin deplasarea cu jumătate de pixel a conținutului Full HD 1080p pe diagonală.

4K
Full HD
Tehnologie Epson 3LCD – de trei ori mai luminoasă decât tehnologia concurentă
Tehnologie de proiecţie convenţională DLP cu 1 cip

3LCD - combinaţia perfectă

Tehnologiile noastre 3LCD combină rezoluţia superioară, luminozitatea şi culorile bogate pentru a produce imaginii vibrante şi captivante chiar şi în încăperi foarte luminoase. Motoarele noastre optice cu 3 cipuri, bazate pe semiconductoare, optimizează balansul de alb şi potrivirea culorii negre pentru o îmbinare perfectă. Luminozitatea pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt oferă imagini constante şi de trei ori mai luminoase1 decât proiectoarele DLP cu 1 cip, fără niciun efect de curcubeu.

Imaginii de dimensiuni mari

Vedeți imagini cu detalii complete pentru conținutul Full HD pe ecran lat, disponibil cu rezoluție SXGA+ sau WUXGA nativă ca standard. Bucurați-vă de o experiență de vizionare excelentă datorită unei proiecții laser puternice de până la 15.000 de lumeni, care asigură o imagine excepțională, chiar și în lumină diurnă.

Gamă mai largă de culori

Beneficiaţi de culori mai vibrante, reproduse cu o precizie mai mare, prin intermediul tehnologiei Epson. Gamă cromatică de până la trei ori1 mai largă decât cea a proiectoarelor DLP cu 1 cip, prin intermediul panourilor HTPS Epson. De asemenea, puteţi regla tonalităţile, saturaţia şi luminozitatea pentru fiecare culoare din modelele cromatice RGB şi CMY.

Organic vs. anorganic
Anorganic
(sticlă, fier, aluminiu etc.)
Organic
(hârtie, lemn, plastic etc.)
  Rezistenţă la lumină DA NU
  Rezistentă la căldură DA NU

Spre deosebire de substanţele organice, cele anorganice nu conţin carbon, ceea ce înseamnă că au o durată mai lungă de viaţă

Panouri LCD anorganice şi disc cu fosfor pentru fiabilitate excepţională

Beneficiați de imagini superioare pentru o perioadă mai lungă de timp prin tehnologia Epson cu disc de fosfor. Acesta este fabricat din material anorganic oferind o rezistență superioară la lumină și căldură, pentru a beneficia de o fiabilitate excelentă. Am dezvoltat și panouri LCD anorganice. Combinația dintre discul cu fosfor anorganic și panourile LCD anorganice într-un proiector laser produce imagini luminoase, vibrante, pe perioade extrem de lungi de timp.

Perioada de întreţinere a laserului şi lămpii

Laser

Lampă

0 ore (nou)

20.000 ore

20.000 ore de utilizare fără întreţinere2

Minimizaţi încărcarea fluxurilor de lucru; beneficiaţi de 20.0002 ore de utilizare fără întreţinere prin intermediul noii surse de lumină laser, care include un disc cu fosfor anorganic şi panouri LCD anorganice. Datorită acestei tehnologii, proiectoarele din seria EB-L1000 sunt foarte fiabile şi durabile, reducând astfel timpul consumat cu întreţinerea. În plus, filtrul de aer electrostatic avansat are o durată de viaţă până la 20.000 de ore.

Prezentări excelente

Aceste proiectoare vă oferă posibilitatea de a depăşi obiectivele cu privire la prezentări. Posibilităţile cresc, datorită instrumentelor şi caracteristicilor versatile care sunt proiectate pentru a satisface cerinţele schimbătoare şi aşteptările din ce în ce mai mari ale audienţelor.

Gamă de lentile

Datorită flexibilității, aceste proiectoare pot fi adaptate pentru a se potrivi în spații și configurații diverse, prin intermediul lentilelor motorizate. Această colecție include o lentilă cu abatere zero pentru distanțe ultrascurte (UST), care produce un ecran de 100 inci de la o distanță de numai 76 cm. O serie de lentile simplifică, de asemenea, utilizarea unui suport existent pentru tavan sau perete.

Instalare versatilă

Proiectaţi imagini perfect uniforme prin intermediul obiectivului automat echipat cu un nou motor în trepte, pentru o reglare foarte precisă a imaginilor de până la +/- 67 % pe verticală şi +/-30 % pe orizontală. Acest lucru poate fi realizat manual sau de la telecomandă şi este foarte util pentru îmbinarea marginilor şi gruparea proiectoarelor. Puteţi memora până la zece setări pentru obiective, iar noua funcţie a dispozitivului de control OSD vă oferă posibilitatea de a transmite comenzi prin web sau printr-un dispozitiv inteligent.

Conectivitate extinsă

Configurarea și integrarea sunt simplificate datorită gamei de intrări diverse. Compatibilitatea cu HD-SDI/HDBase-T oferă imagini video full HD, audio și Ethernet, iar intrarea 3G-SDI de pe mai multe modele vă permite să proiectați imagini fără compresie.

Cameră integrată

Mențineți proiecțiile constante și întreținerea la minimum cu ajutorul camerei integrate, care poate capta imagini de diagnosticare pentru a permite întreținerea de la distanță. Aceasta poate detecta, de asemenea, imaginile care și-au pierdut uniformitatea de-a lungul timpului, neconcordanțele subtile dintre proiectoare multiple și poate permite corecția automată a culorilor.

Gamă

Specificaţii

Specificaţii lentile opţionale

Tip lentilă Proiecție pe distanțe ultrascurte Proiecție pe distanțe ultrascurte Pentru distanțe scurte Pentru distanțe scurte Pentru proiecție wide Pentru proiecție wide Pentru distanțe medii Pentru distanțe medii Pentru distanțe medii Pentru distanţe medii Pentru distanţe mari
Referinţă ELPLX016 ELPLX027 ELPLU03 ELPLU04 ELPLW05 ELPLW067 ELPLM086 ELPLM15 ELPLM10 ELPLM11 ELPLL08
Număr de comandă V12H004X01 V12H004X02 V12H004U03 V12H004U04 V12H004W05 V12H004W06 V12H004M08 V12H004M10F V12H004M0A V12H004M0B V12H004L08
’Lentilă opţională
Tip de focalizare/zoom Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat
Raport de zoom (optic) Nu este cazul Nu este cazul 1.2x 1.2x 1.4x 1.37x 1.6x 1.6x 1.5x 1.5x 1.39x
Număr F 1.9 1.9 2.0 – 2.26 2.0 – 2.1 2.22 1.8 – 2.26 1.65 – 2.27 1.8 – 2.35 1.81 – 2.4 1.81 – 2.34 1.8 – 2.45
Lungime focală (mm) 5.8 8.0 11.1 – 13.1 14.8 – 17.7 - 27.3 – 37.0 24.0 – 38.2 36 – 57.4 55.4 – 83.3 80.6 – 121.1 119 – 165.4
Raport de proiecţie
Seriile EB-G7000/EB-L1000 0.35:1 - 0.65 – 0.78:1 0.87 – 1.06:1 1.04 – 1.46:1 - 1.45 – 2.32:1 2.15 – 3.49:1 3.31 – 5.07:1 4.84 – 7.39:1 7.2 – 10.12:1
Seriile EB-L1500/EB-L1700 - 0.35:1 0.47 – 0.57:1 0.64 – 0.77:1 0.76 – 1.12:1 1.19 – 1.62:1 - 1.57 - 2.56:1 2.43 – 3.71:1 3.54 – 5.41:1 5.27 – 7.41:1
Interval dimensiuni ecran (inci)
Seriile EB-G7000/EB-L1000 100 – 400 - 80 – 300 50 – 300 50 – 300 - 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300
Seriile EB-L1500/EB-L1700 - 100 - 1000 80 - 500 60 - 500 60 - 500 60 - 500 - 60 - 500 60 - 500 60 - 500 60 - 500
Deplasare obiectiv
Seriile EB-G7000/EB-L1000 V: ±17%
H: ±10%
- V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
- V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
Seriile EB-L1500/EB-L1700 - V: ±25%
H: ±15%
V: ±24%
H: ±10%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±24%
H: ±10%
V: ±60%
H: ±18%
- V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
Greutate 3.5 5.0 1.8 3.1 1.45 2.95 1.2 1.9 2.2 2.2 2.2

Specificații

EB-L1100U EB-L1200U EB-L1300U EB-L1405U EB-L1500U/1505U models
Tehnologie Tehnologie laser Epson 3LCD
Rezoluţie/raport de aspect WUXGA/16:10
Amplificare 4K Da
Raport de contrast (dinamic/nativ) > 2.000.000:1/2.000:1 > 2.000.000:1/2.000:1 > 2.000.000:1/2.000:1 > 2.000.000:1/2.000:1 > 2.000.000:1/2.000:1
Luminozitate pe culoare şi pe alb (lumeni) (standard/economic) 6.000 7.000 8.000 12.000
Durata de viaţă a laserului (ore) (standard/economic) 20.000/56.000
Dimensiune imagine (inci) 50 - 300
Raport de proiecţie 1,45 - 2,31: 1 1,58 - 2,56: 1
Număr F obiectiv (F) distanţă focală (f) (mm) 1,7 - 2,3 1,8 – 2,51
Raportul de zoom 1,6 x
Corecţie trapez (orizontală/verticală) ± 30 ° / ± 45 °
Deplasare obiectiv (orizontală/verticală) ± 67 ° / ± 30 °
Difuzoare 10 W x 1 N/A N/A
Zgomot (standard/economic) (dB) 35 / 29 37 / 31
Consum de energie (W) (pornit/economic/standby) 454/353/0,5 566/384/0,5 625/417/0,5 908/597/0,5
Greutate (kg) 21 22
Dimensiuni L×A×Î (mm) 586 × 492 × 211 586 × 492 × 211
Digital HDMI (W/HDCP2.2) x1, DVI-D x1, HDBaseT (W/HDCP2.2) x1
Video Intrare: PC (D-sub 15), Componentă (5BNC), Ieşire: Ieşire monitor (D-sub 15) Intrare: 3G-SDI, PC (D-sub 15), componentă (5BNC), Ieşire: Ieşire monitor (D-sub 15)
Comandă LAN (RJ45), RS232 (IN) DMX Art-Net (RJ45), LAN (RJ45), RS232 (IN)
USB USB tip A (Wi-Fi opţional, actualizare de firmware prin unitate flash USB), USB tip B (doar pentru service)
Audio Intrare: Stereo mini x3, Ieşire: Stereo mini x1
Accesorii incluse Cablu de alimentare, cablu computer, protecţie cablu, clemă cablu HDMI, capac lentilă, telecomandă, manual de utilizare.
Garanție proiector5 Cinci ani sau 20.000 ore, oricare dintre condiţii survine prima
Toate specificaţiile sunt preliminare. Informaţiile privind produsul se pot modifica fără nicio notificare prealabilă.

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre seria EB-L1000, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

  1. Luminozitatea pe culoare a fost măsurată în conformitate cu standardul IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcţie de condiţiile de utilizare. Proiectoarele 3LCD Epson cele mai bine vândute destinate mediului de afaceri şi educaţional comparate cu proiectoarele DLP cu 1 cip cele mai bine vândute, în baza datelor NPD din perioada iunie 2013 - mai 2014 şi datelor cercetărilor PMA pentru trimestrele 1-3 din 2013. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.epson.ro/clo
  2. Sursa de lumină laser oferă o calitate de lungă durată a imaginii şi o fiabilitate superioară, cu o durată de viaţă tipică între 20.000 ore şi 83.000 ore, în funcţie de modul selectat
  3. Cea mai mare cotă de piaţă pentru proiectoarele de cel puţin 500 lumeni. (Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2015.)
  4. Din noiembrie 2017
  5. Ofertele de garanţie nu sunt disponibile pentru toate ţările. Vă rugăm să contactaţi reprezentantul Epson local.
  6. Lentilele ELPLX01/ELPLM08 nu sunt disponibile pentru EB-L1500UH, EB-L1505UH, EB-L1715S, EB-L1750U și EB-L1755U
  7. Lentilele ELPLW06/ELPLX02 sunt disponibile exclusiv pentru EB-L1500UH, EB-L1505UH, EB-L1715S, EB-L1750U și EB-L1755U