Resurse utile

Mai jos puteţi găsi o gamă largă de resurse, inclusiv articole, infografice şi broşuri, cu informaţii despre produse şi soluţii Epson şi despre tendinţele pieţei.

Filtrare resurse

  Evenimente viitoare

  • SIGN Istanbul 2017

   SIGN Istanbul 2017
   04.10.2017 - 08.10.2017
   Tüyap, Istanbul

   SIGN Istanbul prezintă o gamă completă de produse, servicii și aplicații pentru semnalistică, cum ar fi tehnologii de imprimare digitală, echipamente pentru imprimarea pe textile, echipamente pentru aplicaţii ce ţin de industria publicităţii, tehnologii pentru imprimarea pe obiecte mici, materiale pentru transfer, coloranți şi cerneluri pentru imprimare, LED-uri și display-uri LED, standuri și obiecte promoţionale. În plus, SIGN Istanbul va găzdui Istanbul 3D Printshow, o secțiune specializată, care a atras un interes major anul trecut. Cea de-a doua ediție a Industrial Print Summit, organizat de Ifo Fuarcılık pentru prima dată în luna mai a anului trecut, va fi, de asemenea, parte integrantă a SIGN Istanbul de anul acesta. 

   Visit: http://www.signistanbul.com/

  • GITEX 2017

   GITEX 2017
   08.10.2017 - 12.10.2017
   Dubai World Trade Centre, Dubai, United Arab Emirates

   GITEX Technology Week este cel mai cunoscut eveniment de IT&C din Orientul Mijlociu, Africa și Asia de Sud. GITEX continuă să identifice cele mai noi tendinţe din industria tehnologiei, pe care le integrează în evenimente noi sau în diverse conferințe. În fiecare an, branduri internaționale de top și lideri locali ai industriei IT lansează  la GITEX produse de ultimă oră, gadget-uri și servicii, ceea ce face ca acest eveniment să fie un motiv de prezenţă  obligatorie pentru pasionații de tehnologie și profesioniștii din industrie.

   Pentru detalii vizitaţi www.gitex.com

  • droidcon 2017 la Londra

   droidcon 2017 la Londra
   26.10.2017 - 27.10.2017
   Business Design Centre, Londra

   droidcon se întoarce la Londra în octombrie 2017 și va fi găzduit încă o dată de Business Design Centre pe 27-28 octombrie. droidcon este cea mai mare conferință a dezvoltatorilor de aplicaţii pentru platforma Android din Europa. La ediţia din octombrie din capitala Marii Britanii poţi întâlni reprezentanţii acestei comunităţi, poţi asculta conferinţele experţilor sau poţi vedea şi testa cele mai noi produse şi tehnologii care au la bază platforma Android.

   droidcon

  • InPrint 2017

   InPrint 2017
   14.11.2017 - 16.11.2017
   Munich Trade Fair Centre, Germany

   Inprint este o expoziție dedicată tehnologiei de imprimare. Evenimentul este singurul creat exclusiv pentru acest sector în curs de dezvoltare și foarte promițător al industriei imprimării - o piaţă-cheie care include, printre altele, tehnologii specializate, ecrane, suporturi digitale, imprimante cu jet de cerneală sau tehnologiile 3D.

   Visit: InPrint 2017

  AVEŢI ÎNTREBĂRI?