COMUNITATEA FURNIZORILOR DE SOFTWARE INDEPENDENŢI (ISV)

PENTRU IMPRIMANTE TM-INTELLIGENT

Epson, lider global recunoscut în domeniul imprimării POS, revoluţionează piaţa prin intermediul imprimantelor termice de chitanţe TM-Intelligent proiectate pentru soluţiile POS bazate pe tablete destinate companiilor din mediile retail şi HoReCa.

Aceste echipamente contribuie la simplificarea operaţiilor, economisesc spaţiu şi reduc costurile, prin intermediul imprimării fără drivere. Pentru a beneficia de operaţiile bazate pe web şi de funcţionalitatea oferită de echipamentele TM-Intelligent, retailerii au nevoie de aplicaţia potrivită – de aceea Epson a dezvoltat o comunitate pentru furnizorii de software independenţi (ISV).

Epson
Marcă de încredere
Mobility
PROFITÂND DE MOBILITATE
Flexibility
FLEXIBILITATE
Retail
PROIECTATE PENTRU RETAIL
Bridge to the future
UN PAS CĂTRE VIITOR

DORIŢI SĂ VĂ PROMOVAŢI APLICAŢIA?

Pentru a face parte din comunitate, aplicaţia dumneavoastră trebuie să fie aprobată de Epson. Vă rugăm să vă înregistraţi detaliile pentru a aplica.

ÎNREGISTRAŢI-VĂ APLICAŢIA

CARE SUNT AVANTAJELE COMUNITĂŢII ISV EPSON?

Aflaţi ce avantaje vă aduce înregistrarea în comunitatea ISV Epson.

AVANTAJE

ÎMBUNĂTĂŢIŢI EFICIENŢA ÎN PUNCTUL DE VÂNZARE

SCHIMBAŢI MODUL ÎN CARE FACEŢI AFACERI

Ştim că magazinele de pe străzile aglomerate au fost afectate de două probleme: sumele mai mici cheltuite de consumatori şi creşterea sumelor cheltuite online. Pentru a rezolva această problemă, retailerii sunt în căutare de modalităţi noi pentru a atrage mai mulţi cumpărători şi mai ales pentru a-i determina să cheltuiască mai mulţi bani.

Cercetările arată că 75 % dintre magazine doresc să adopte tehnologii POS bazate pe cloud în următorii 5 ani pentru a atrage mai mulţi cumpărători¹. Aceasta deoarece, printre alte lucruri, se poate îmbunătăţi flexibilitatea sistemelor.

Utilizarea de tehnologii noi în mediul retail a oferit furnizorilor de software independenţi oportunitatea de a contribui la îmbunătăţirea experienţei clienţilor în magazin. Asistenţii de vânzări pot acum să influenţeze intenţiile de cumpărare ale clienţilor în timp ce se plimbă prin magazin. Aceştia pot efectua tranzacţii, pot furniza informaţii personalizate cu ajutorul dispozitivelor portabile şi pot imprima chitanţe de la distanţă pentru a permite o interacţiune mai mare cu clienţii şi sporirea oportunităţilor de vânzări încrucişate – precum şi reducerea timpilor de aşteptare. Sistemele POS bazate pe web costă, de asemenea, mult mai puţin decât metodele tradiţionale şi pot fi modernizate mai rapid. Toţi aceştia sunt factori importanţi pentru depăşirea concurenţei.

  • Mobility Mobilitate - Prin utilizarea tabletelor şi a altor dispozitive mobile, puteţi extinde serviciile după achiziţie pentru a oferi o experienţă mai bună pentru clienţi.
  • Designed for the cloud Flexibilitate - Imprimaţi chitanţe direct de pe dispozitive inteligente, prin intermediul imprimantelor noastre inteligente, fără drivere.
  • Energy Efficient Economie de energie - Având în vedere că este necesar un terminal POS, puteţi reduce numărul de echipamente, scăzând, astfel, valoarea facturilor energetice.
  • Cost-effective Economice - Designul multifuncţional reduce numărul de echipamente şi costurile de reparaţie şi întreţinere.

VIZUALIZAŢI GAMA EPSON DE ECHIPAMENTE TM-INTELLIGENT

Epson, lider global recunoscut în domeniul imprimării POS, revoluţionează piaţa prin intermediul unei game de aplicaţii care pot utiliza produsele TM-intelligent. Indiferent dacă sistemul POS este bazat pe web, pe aplicaţii sau pe desktop, aceste echipamente contribuie la simplificarea operaţiilor, economisesc spaţiu şi reduc costurile, prin intermediul imprimării fără drivere. Faceţi click pentru a vizualiza întreaga familie de produse Intelligent.

VIZUALIZAŢI GAMA

VIEW EPSON’S RANGE OF TM-INTELLIGENT DEVICES

CONFERINŢA EPSON PENTRU DEZVOLTATORI: EVOLUŢIA SECTORULUI RETAIL

Conferinţa inaugurală Epson pentru dezvoltatori a avut loc în Antwerpen între 30 septembrie şi 1 octombrie şi a adunat peste 140 furnizori de software integrat şi reselleri de produse cu valoare adăugată pentru a împărtăşi idei şi pentru a promova gândirea de avangardă cu privire la cele mai noi produse inovatoare.

CITIŢI MAI MULT

Epson Developer Conference: evolving the retail sector

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre ISV, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Te rog selecteaza

Sunt interesat de următoarele produse
(bifaţi toate variantele care se aplică)::