Proiectii pe padure cu proiectoarele Epson

Five projectors at Imagine Festival

De șase ani, Imagine Festival este unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru tineri, un eveniment la care creativitatea se îmbină cu inovația. Ediția a VI-a s-a desfășurat și în acest an în inima Pădurii Snagov, în perioada 27-29 mai 2016. A fost un festival organizat departe de aglomerația orașului, festival la care cei peste 2.000 de tineri prezenți au avut parte de expoziții, concerte și workshop-uri creative.

Spre deosebire de edițiile precedente, anul acesta festivalul a impresionat tinerii prezenți printr-un spectacol original de proiecții realizate pe copacii de la liziera pădurii. Patru proiectoare Epson au transformat copacii înverziți într-un spectactol inedit la care au participat peste 2.000 de tineri.

“Față de edițiile trecute, anul acesta am avut un număr record de participanți și asta pentru că de la an la an încercăm să impresionăm publicul nostru. Majoritatea participanților au fost încântați de proiecțiile noastre, un concept pe care l-am gândit împreună cu un artist, în ideea de a oferi audienței un concept nemaivăzut și de a da viață copacilor din pădurea Snagov. Având în vedere feedback-ul pozitiv pe care l-am avut din partea participanților, ne dorim să utilizăm proiectoare Epson și la ediția de anul viitor”, a precizat Gabriel Muscalu, președintele Asociației Imagine.

Proiecțiile au fost redate în timpul concertelor live, moment în care muzica s-a îmbinat perfect cu imaginile. Pe scenă au urcat atât formații românești, cât și DJ internaționali ca Bill Patrick, Valentino Kanzyani sau Oshana.

Momente inedite au fost și pe parcursul zilei când au avut loc expoziții și workshop-uri creative. De asemenea, cei interesați au putut viziona filme în aer liber datorită unuia dintre proiectoarele Epson folosite în cadrul evenimentului.

La Imagine Festival au performat modelele EB-G6900, EB-1985, EB-5350, EH-TW7200 și EB-1960. Patru dintre ele au fost utilizate pentru proiecțiile pe pădure, iar un alt proiector a fost utilizat de organizatori pentru proiecția de filme atât seara cât și în timpul zilei.

Proiectoarele Epson folosite dispun de cele mai înalte standarde de calitatea a imaginii și de o luminozitate de minimum 4.800 de lumeni. Din acest motiv, ele au fost utilizate pe toată durata festivalului, atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții.

EB-G5350

Este un proiector care oferă echivalentul a 5000 ANSI lumeni, iar imaginile proiectate reproduc fidel imaginile de pe ecranele PC.

Principalele caracteristici:

Rezoluție WXGA
Instalare flexibilă cu 5 lentile opționale şi funcţii de reglaj pe verticală/orizontală a lentilelor
Mentenanță foarte ușoară cu funcții de monitorizare prin rețea (RJ45 input)
Filtru electrostatic eficient și lampă cu timp de viață sporit (până la 3000h)
Gama completă de interfețe de conectare incluzând HDMI şi 5BNC

EB-G6900WU

Este un proiector puternic de 6000 lumeni, capabil să redea imaginile la cea mai înaltă calitate . Mai mult decât atât, dispune de funcții inovatoare cum ar fi: corecţia imaginii pe „suprafețe curbe” şi „colțuri de perete”, pentru ca imaginile să fie proiectate pe suprafeţe neuniforme fără a fi distorsionate.

Caracteristici generale

Rezoluţie WUXGA pentru ecran
Imagini de înaltă calitate: Tehnologie 3LCD Full HD
Prezentări superioare: Proiecţii pe suprafeţe curbe sau în colţuri
Flexibilitate: Rotaţie pe verticală a proiecţiei de 360°

EB-1960

Este un proiector ideal pentru a furniza rezultate la cea mai bună calitate, poate fi instalat cu ușurință și oferă tot o luminozitate de 5000 lumeni.

Caracteristici generale:

Convenabil: Poate fi instalat sau utilizat în mod portabil
Ceas / Program: Programaţi anticipat acţiunile proiectorului
Fără PC/Diafilm: Citiţi documente PDF direct de pe un stick USB

EB-1985

Proiectorul dispune de detalii remarcabile, chiar și pe timp de zi, datorită luminozității de 4.800 lumeni.

Caracteristici Generale:

Tehnologie 3LCD pentru culori vii
Beneficiaţi de Miracast, conectivitate prin Wi-Fi şi intrări HDMI
Şablon de focalizare simplu de utilizat
Vizualizaţi simultan conţinutul prezentărilor şi videoconferinţelor

EH -TW7200

Proiectorul este dotat cu un obiectiv cu deplasare largă și dispune de un raport de contrast de 120.000:1, şi tehnologie 3LCD.

Caracteristici principale:

Rezultat luminos: Luminozitate albă şi color de 2.000 lumeni
Nuanţe intense de negru: Raport de contrast de 120.000:1
Imagini de înaltă calitate: Tehnologie 3LCD full HD
Instalare flexibilă: Deplasare largă a obiectivului