Producții publicitare cu Epson B6000 și Epson SC-SC-S80610

Jungle Media livrează clienților săi cele mai bune servicii datorită echipamentelor pe care le folosește și specialiștilor în producție publicitară de care dispune.

Dacă vrei să-ți promovezi brandul sau magazinul, cu siguranță că vei opta pentru o firmă specializată în producție publicitară care să-ți ofere servicii de cea mai bună calitate, la prețuri rezonabile. Acesta este și scopul companiei Jungle Media. Prezentă din 2006 pe piața din România, Jungle Media livrează clienților săi cele mai bune servicii datorită echipamentelor pe care le folosește și specialiștilor în producție publicitară de care dispune.

De la materiale promoționale, afișe, printuri pe autocolant, tapet, canvas, până la printuri pentru casete luminoase și standuri, Jungle Media oferă cele mai bune opțiuni de promovare. Pentru printurile de calitate, în cele mai vii culori, Jungle Media folosește patru dintre imprimantele large format printing de la Epson. Este vorba despre modelele SC-B6000 și SC-S80610.

“Imprimantele sunt utilizate zilnic, pe tot parcursul programului de lucru, iar aportul lor în business-ul nostru este unul remarcabil. Cel mai mare avantaj este acela al reducerii costului de producție, fără să afectăm calitatea produselor pe care le oferim în final clienților noștri. Profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă echipa tehnică  ne oferă siguranța desfășurării activității conform standardelor impuse de clienți. Și mai mult decât atât, având imprimantele Epson la dispoziție, niciun lucru nu este dificil”,  a precizat Paul Gumeniuc, General Manager Jungle Media.

Despre modelele Epson B6000 și Epson SC-S80610

Cele patru imprimante Epson folosite de Jungle Media sunt utilizate zilnic, pe toată durata programului de lucru al firmei. Imprimanta Epson B6000 imprimă materiale compatibile cu cerneala Dye/Pigment pentru design interior, de la autocolant până la canvas și tapet. Specificul acestei imprimante constă și în varietatea culorilor oferite, gamutul de culoare fiind mai mare. De asemenea, materialele printate dispun de culori vii.

Pe de altă parte, cu ajutorul modelului Epson SC-S80610 se poate crea orice, de la semnalistică simplă, până la afișe și decorațiuni de nivel înalt pe o varietate de medii de tipărire. Imprimanta este echipată  cu două capete de printare Epson PrecisionCore TFP de ultimă generație şi utilizează cerneluri Epson UltraChrome GS3 cu formulă nouă, pentru a oferi rezultate excepționale cu o claritate remarcabilă şi culori superbe. Din acest motiv, aceasta poate să reproducă până la 98,2% din culorile solide PANTONE, conform evaluării PANTONE.

Așadar, dacă vreți să aveți siguranța că brandul dumneavoastră va fi promovat cum se cuvine, Epson vă recomandă Jungle Media

Caracteristici esențiale – SC-S80610

Imprimare precisă şi exactă
Dispune de capete de printare Epson PrecisionCore TFP de ultimă generaţie şi de UltraChrome GS3 cu cerneluri roşii
Imprimare pe medii de tipărire diverse, inclusiv pe film transparent, vinilin, pânză şi hârtie fotografică
Întreţinere automată a capului de printare şi placă de protecţie;
Sistem de colectare a cernelii pulverizate