Mii de pagini printate la Distrigaz Oradea

Companiile cu un volum mare de angajați din România au început să conștientizeze necesitatea unui echipament performant de imprimare care să fie eficient și care să le diminueze costurile de tipărire. Este și cazul companiei Distrigaz Vest S.A, singurul distribuitor de gaze naturale din municipiul Oradea.

Compania a fost înființată în 2001, iar în prezent dispune de o echipă de specialiști în domeniu care utilizează tehnologii moderne conforme standardelor europene. Distrigaz Vest se ocupă, pe lângă distribuția gazului din Oradea, și de sprijinirea inițiativelor de investiții în domeniul producției, dar și de stimularea productivității, modernizarea și creșterea competitivității întreprinderilor și a altor structuri industriale și comerciale locale.

Cei peste 50 de angajați ai companiei au nevoie în permanență de un echipament performant care să le permită să printeze volume mari de documente la costuri rezonabile. Acesta este și motivul pentru care reprezentanții companiei au ales să achiziționeze un echipament RIPS de la Epson.

“Am ales modelul Epson WorkForce WF-R8590DTWF pe care l-am testat înainte. Auzisem de produsele Epson, dar nu le știam performanțele. În perioada testării, am folosit un program prin care puteam vedea care este nivelul de cerneală rămas și am printat peste 5.000 de facturi fără probleme”, a precizat Marcel Jurcuț, administrator Distrigaz Oradea.

Testarea produsului a dus astfel la achiziționarea lui. “Sunt extrem de mulțumit de acest echipament. Cu o singură încărcare, în cadrul companiei s-au printat peste 74.000 de pagini, ceea ce pentru noi înseamnă un cost de doi bani per pagină, foarte puțin în comparație cu cât cheltuiam înainte pentru toate documentele pe care le printam în afara sediului nostru. Am ales așadar un echipament care e mai scump, dar care ne oferă costuri per pagină mult mai reduse. Am ajuns să listăm, de la facturi până la planșe tehnice”, a mai explicat Marcel Jurcuț.

Reprezentantul companiei spune că anul viitor, odată cu mutarea într-un nou sediu, intenționează să achiziționeze echipamente RIPS pentru toate departamentele din cadrul Distrigaz Oradea.

Despre Epson WorkForce WF-R8590DTWF

Echipamentul Epson WorkForce WF-R8590DTWF este prevăzut cu recipiente de cerneală de foarte mare capacitate, fiind capabil să printeze până la 75.000 de pagini monocrom și color, fără să fie necesară schimbarea consumabilelor.

Totodată, echipamentul consumă cu până la 95% mai puțină energie electrică, reduce deșeurile rezultate din schimbarea consumabilelor cu până la 99% și necesită cu 98% mai puține intervenții în comparație cu echipamentele laser concurente.

Caracteristici esențiale

Volume foarte mari de printare: imprimă până la 75.000 pagini fără a înlocui consumabilele
Ecologică: utilizează cu până la 80 de procente mai puţină energie față de imprimantele laser color concurente
Economisiți timp: imprimare, scanare, copiere şi trimitere prin fax faţă-verso automată
Concepută pentru afaceri: dispune de funcții precum: „Scan To”, compatibilitate cu agende LDAP și emulări PDL
Tehnologie PrecisionCore: cea mai avansată tehnologie Epson pentru capul de imprimare