Imprimanta SureColor SC-F2000, ajutorul de nădejde al brandului Zivara

Imprimanta SureColor SC-F2000, ajutorul de nădejde al brandului Zivara

Tricourile personalizate au devenit un trend în rândul tinerilor care vor să iasă în evidență purtând un accesoriu vestimentar original. Cei mai mulți dintre ei aleg tricouri personalizate cu texte haioase sau reprezentative pentru personalitatea lor, dar și tricouri cu artiștii preferați sau cu personajele preferate din filme sau din benzile desenate.

De la această idee a pornit și Loredana Pîrvu atunci când a creat brandul de tricouri personalizate Zivara care conține 10 categorii de modele, în culori vii: Digital Nature, Drawing, Birds Shot, Hipster Style , Life, Humans Machines, Shoes Art, Watercolor, Colo Shapes și Minions Heroes.

Loredana Pîrvu este o tânără întreprinzătoare care a ales să îmbine cele două pasiuni ale sale, arta digitală și moda, pentru a crea articole vestimentare unice.

“Sursa mea de inspirație este frumosul și îl caut în orice vietate, în orice om, în lucruri, în situații ale vieții, în sentimente bune sau rele. Toate au ceva frumos ce poate fi transpus prin grafică și putem face o poveste frumoasă prin asocierea lor. Le putem da viață prin expresivitatea graficii și astfel transforma și articolele vestimentare banale în ceva grăitor”, spune Loredana Pîrvu, creatoarea brand-ului Zivara.

Loredana și-a pus în aplicare ideile folosind o imprimantă digitală direct-to-garment (DTG) realizată de Epson pentru că a vrut să obțină tricouri personalizate de o calitate superioară.

Cu modelul SureColor SC-F2000, imprimarea se face direct pe tricou. Practic, cerneala intră în țesătură, fără a se observa diferența dintre tricou și imprimeu.

“Am ales o imprimantă Epson datorită calității imaginii printate. Dacă celelalte imprimante vizionate m-au mulțumit, Epson m-a impresionat cu siguranță. A fost peste nivelul așteptărilor mele și m-a făcut să spun “da”. În sfârșit, creațiile mele grafice ajung pe textile exact așa cum mi le imaginez eu, începând de la coloristică, la cele mai mici detalii”, a explicat Loredana.

Imprimanta Epson este folosită de către Loredana timp de șase, șapte ore în fiecare zi și asta pentru că Zivara pune la dispoziția clienților aproape 150 de modele de tricouri.

Despre SureColor SC-F2000

SC-F2000 este alegerea potrivită pentru o afacere de imprimare de tricouri și asta pentru că imprimarea unui tricou se face în 27 de secunde. Mai mult decât atât, modelul oferă și un consum redus de cerneală pentru o rentabilitate mare a investiției (ROI), fiind eficientă din punct de vedere financiar.

Caracteristici:

Metodă de imprimare – jet de cerneală
Tehnologie cerneală – Ultrachrome DG
Culori – 5
Capacitatea rezervorului de cerneală: 600 ml
Grosimea compatibilă mediilor de tipărire: până la 25 de milimetri
Medii de tipărire recomandate: bumbac 100%, materiale amestecate cu minimum 50% bumbac
Reproducere clară a culorilor şi a nuanţelor
Viteze mari de imprimare: poate imprima un tricou în 27 de secunde¹
Imprimă pe materiale închise la culoare, deoarece cerneala albă nu se crapă
Cerneala UltraChrome DG de la Epson a primit certificare Oeko-Tex® Standard 100²
 

¹La utilizarea modului cu două culori.

²Certificatul se referă la standardele ecologice pentru protejarea persoanelor ale produselor din Clasa I pentru adulţi, copii şi bebeluşi de până la 36 de luni, care menţionează criteriile de testare pentru reducerea prezenţei substanţelor dăunătoare într-un produs din material textil. Standardul aparţine Asociaţiei Internaţionale de Cercetare şi Testare în domeniul Ecologiei Textile (Oeko-Tex).Certificatul Öeko-Tex garantează că cerneala UltraChrome DG nu conţine substanţe dăunătoare sau periculoase pentru sănătatea umană în cantităţi care depăşesc limitele permise de standardele Öeko-Tex, atunci când este imprimată pe un material textil. Această certificare este acordată pentru materialul textil finit şi pentru procesul de lucru, nu pentru imprimantă.