Epson L 1800, invitat special la cele mai importante festivaluri de fotogra

Vama Sub Lumini de Oscar şi Alba Sub Lumini de Oscar sunt 2 dintre cele mai importante festivaluri de fotografie şi film din România. Ajunse anul trecut la ediţia a V-a, cele două festivaluri au atras peste 400 de fotografi, lectori, realizatori de filme, dar şi mii de participanţi, amatori sau profesionişti ai industriei foto-video.

Imprimanta Epson L1800 a pus umărul la realizarea celor mai importante vernisaje organizate cu ocazia celor 2 evenimente. Astfel, în 5 zile cât a fost folosită, a printat aproape 300 de fotografii pe hârtie Epson A3+ Premium Semigloss.

„Calitatea printurilor este excelentă, pentru o imprimantă care folosește  6 culori, chiar și pentru cele alb-negru. Totuși, pentru asta, trebuie sa te joci cu ea, sa experimentezi. După ce descoperi tot ce poate L1800, printarea devine o placere”, spune Luca Achim, fotograf profesionist și unul dintre organizatorii celor 2 festivaluri. “Recomand această imprimantă tuturor pasionaților de fotografie printată pe hârtie. Doar cu o imprimantă personală ai control total asupra intregului workflow: declanșare - editare - prelucrare - imprimare. Doi prieteni deja au cumpărat-o. Alții au cumparat L800. Este o imprimantă mult mai bună decât <>!”, adaugă el.

Epson L1800 a fost lansată pe piața din România în luna iulie a anului trecut și este proiectată pentru a tipări fotografii în formate de până la A3+ la costuri minime și fără probleme pentru cei care au nevoie de un volum mare de imagini, cum sunt fotografii, agențiile de publicitate și companiile mici.

Print de calitate la cele mai mici costuri

Recipientele de cerneală de mare capacitate permit utilizatorilor să îşi menţină costurile de imprimare la un nivel minim, să crească productivitatea şi să reducă timpul pierdut.  Rezervorul de cerneală special este complet integrat în imprimantă, astfel încât utilizatorii se pot bucura de o tipărire color fiabilă, fără murdăria sau complicaţiile asociate adesea cu sistemele de reumplere neoriginale şi cu sistemele de recipiente de cerneală de la terţi.

Imprimanta Epson L1800 are garanție 12 luni (sau 30.000 pagini) şi beneficiază de asistenţă tehnică, lucru care asigură utilizatorii că vor fi ajutaţi în cazul apariţiei unor probleme. De asemenea, noile modele sunt certificate ENERGY STAR. În plus, modelul L1800 poate  printa până la 1.500 fotografii color  sau 2.600 de pagini cu text alb-negru și 4.700 de pagini cu text color cu cerneala iniţială.

Toate aceste argumente au determinat organizatorii celor două festivaluri să nu ia în calcul realizarea de parteneriate cu alți producători de imprimante.

„Nu am avut alte parteneriate! Pentru mine, printurile realizate cu echipamentele Epson, îmi oferă standardul cel mai ridicat de calitate, din toate punctele de vedere: cromatică, calitatea și varietatea suportului de print. Iar prezența lui Marek Czarnecki - care e câștigator al unor premii internaționale Epson - ne-a facut să ne dorim asocierea brandului Epson cu festivalurile noastre”, adaugă Luca Achim.