Dutch Trading International alege scannerele Epson WorkForce DS-520N

Dutch Trading International alege scannerele Epson WorkForce DS-520N
Comerțul cu animale implică existența unei multitudini de documente

Comerțul cu animale implică existența unei multitudini de documente. Un exemplu: potrivit legislației în vigoare, bovinele, sau alte specii de animale, circulă pe teritoriul României doar dacă sunt identificate, înregistrate în baza Națională de Date și sunt însoțite de formulare de mișcare și de pașaport, precum și de alte documente prevăzute de normele sanitar veterinare în vigoare.

În plus, bovinele, ovinele și caprinele care sunt destinate tăierii în abator trebuie însoțite și de certificatul de sănătate animală pentru animalele vii, eliberat de medicul veterinar din localitate. De asemenea, la export mai sunt necesare alte documente. Deci: foarte multe hârtii care trebuie să însoțească o astfel de activitate. Iar producerea și procesarea tuturor acestor documente presupune foarte mult timp și resurse pe care companiile vor să le reducă pentru a fi mai eficiente.

Acesta a fost și cazul companiei Dutch Trading International, unul dintre cei mai mari comercianți și exportatori de ovine și bovine din România.

“Compania avea nevoie să scaneze foarte multe documente într-un timp cât mai scurt și să le arhiveze în format electronic fără să aibă probleme. Prin urmare aveau nevoie de un echipament de calitate, rapid și care să care să poată fi operat foarte ușor de către angajați. Le-am propus reprezentanților companiei modelul Epson WORKFORCE DS-520N și au fost încântați”, spune Cătălin Ciobanu, director general Pro Active Computers.

WORKFORCE DS-520N este un scanner de mare viteză cu capacitate de conectare în rețea şi softul Document Capture Pro ce permite distribuția automată către sisteme de gestionare a documentelor. Scannerul are dimensiuni compacte şi o viteză mare de scanare de până la 30 ppm/60 ipm, chiar şi în cazul scanării color sau monocrom la 300 DPI. Acestea, împreună cu compresia JPEG hardware, sporesc viteza de procesare a lucrărilor de scanare de volum mare. Datorită unității pentru interfața de rețea, scanerul este ideal pentru partajarea în rețelele din birouri şi departamente.

Flux de procesare a documentelor

Softul Epson Document Capture Pro facilitează integrarea acestui scaner profesional în sistemul de gestionare a documentelor, mărind viteza fluxului de lucru şi permițând capturarea, convertirea şi distribuirea informațiilor scanate către fișierele de stocare a documentelor. În plus, recunoașterea codurilor de bare şi OCR-ul zonal ajută la automatizarea proceselor ce implică volume mari de documente, cum ar fi denumirea fișierelor şi crearea de foldere. Este simplu de integrat, datorită compatibilității cu driverele TWAIN, ISIS şi WIA.

Eficiență sporită

Software-ul de scanare Epson oferă o gamă largă de funcții avansate de procesare a imaginilor, inclusiv detecția dimensiunii documentelor multiple, îmbunătățirea clarității textului şi corecția automată a inclinării paginii pentru a creste eficienta și pentru a spori productivitatea.

Partajare în rețea

WORKFORCE DS-520N, model echipat pentru conectare în rețea, poate fi integrat cu ușurință în mediul oricărei companii. Combinat cu Document Capture Pro/Pro Server, acest scaner sporește productivitatea angajaților prin intermediul funcțiilor PushScan (scanare prin buton de comandă) operate de pe ecranul scanerului, cum ar fi scanarea către Microsoft SharePoint şi serviciile cloud.

Toace aceste argumente au stat la baza deciziei de cumpărare a două astfel de scannere de către reprezentanții Dutch Trading International, la finalul anului trecut.

Dutch Trading International este o companie de top ce activează în domeniul colectării, creșterii și comercializării de tineret bovin și ovin din România. Compania dispune de centre de colectare a animalelor amplasate în Transilvania, dar și în Muntenia, iar transportul animalelor se realizează cu flota proprie. Anual, compania are o capacitate de producție de 150.000 de miei, 60.000 de bovine.

Caracteristici esențiale pentru WORKFORCE DS-520N

  • Scaner de mare viteză: Până la 30 ppm / 60 ipm
  • Integrare simplă: Compatibilitate cu Document Capture Pro
  • Fără probleme: Tehnologie avansată de alimentare
  • Conectare în rețea: Caracteristici de scanare prin buton de comandă cu profiluri predefinite pentru lucrări
  • Scanare dublă cu o singură trecere: Permite scanarea simultana a ambelor fețe ale unui document