Casa Rusu tipărește eficient cu EPSON WorkForce-R5690DWF şi Epson L565

Rus Savitar, operatorul rețelei de magazine de mobilă Casa Rusu, cu tradiție de peste 23 de ani în producția și distribuția de mobilă și tapițerie, a ales să eficientizeze procesul de tipărire în cele 22 de magazine din rețeaua de retail precum și în sediul central folosind soluțiile inkjet EPSON WorkForce-R5690DWF şi Epson L565. Rus Vitar este în prezent al doilea cel mai mare producător de mobilă din pal din România și este prezent în toată țara.

Obiectivul companiei a fost acela de a reduce consumul de curent, dar și volumul de deșeuri generate în procesul de printare.

Pentru implementare, Rus Vitar a ales ETA2U. Principalele provocari identificate de furnizor au fost: dimensionarea corectă a nevoilor curente și viitoare pentru echipamentele de tipărire, instruirea angajaților pentru utilizarea noilor tehnologii, dar și interconectarea soluției locale de monitorizare cu aplicația aflată în sediul central.

Pornind de la cerința clientului, specialiştii ETA2U au păstrat o parte din echipamentele existente pe care le-au integrat cu noile echipamente EPSON WorkForce-R5690DWF şi Epson L565, oferind servicii pentru ambele categorii de echipamente.  În urma implementării, angajații tipăresc la distanță simplu și rapid și pot distribui documentele date la imprimare în orice locație, într-un timp foarte scurt. Soluția implementată este gestionată centralizat din sediul principal şi este monitorizată cu Epson Device Admin.

Consumabilele pentru echipamentele EPSON WorkForce-R5690DWF sunt dimensionate să poată imprima 75000 pagini, fără a înlocui cerneala, iar livrarea consumabilelor se face automat, fără a fi necesară intervenția vreunui utilizator. Nu în ultimul rând, consumul de curent a fost redus cu până la 80%, iar cel de deșeuri cu 99%.

„A gândi şi a acţiona într-un mod sustenabil este absolut necesar. Sustenabilitatea reprezintă corectitudinea faţă de generaţiile viitoare”, e de părere Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U.

“Am dorit să utilizăm modalități de lucru inovative, în consecinţă am ales un partener care să ne ofere acele soluții tehnologice care răspund cel mai bine nevoilor noastre. ETA2U și-a alocat timp pentru a înţelege nevoile noastre unice și viziunea companiei noastre ca un întreg, astfel consultanța oferită de ei ne-a ajutat să identificăm zonele în care tehnologia ar putea să ne ajute să lucrăm mai eficient”, susține Alexandru Abunei, IT Manager Rus Savitar.

”Imprimantele din magazinele Casa Rusu s-au dovedit extrem de fiabile. Epson imprimă, imprimă și iar imprimă – ele pur și simplu fac ceea ce se așteaptă de la ele. Pentru că de multe ori lucrăm cu calităţi diferite de hârtie, imprimantele vechi, cu laser blocau hârtia, crescând timpp de așteptare pentru un deviz sau o factură pentru clienții noștri. Totodată, în magazinele Casa Rusu realizăm modele 3D ale mobilierului pe care îl propunem clienţilor noştri, iar imprimarea color ne ajută să prezentăm într-un mod profesionist mobilierul pe care îl doreşte clientul. Soluţia ETA2U a avut în vedere toate aceste aspecte ale activităţii Rus Savitar și a rezolvat cu succes provocările şi dificultăţile, reuşind o transformare benefică a situaţiei parcului de printing, prin valorificarea resurselor existente şi eficientizarea activităţii, punând la dispoziţia Rus Savitar un nou mod de a lucra: simplu, rapid, accesibil, la standarde tehnologice actuale”, a mai adaugat Alexandru Abunei.