Vânzările globale de imprimante cu rezervoare de cerneală de mare capacitate au atins recent 50 de milioane de unități

Emisiile de CO2 generate de consumabile sunt mai mici cu peste 160.000 tone

Vânzările globale de imprimante cu rezervoare de cerneală de mare capacitate au atins recent 50 de milioane de unități

Vânzările globale de imprimante cu rezervoare de cerneală de mare capacitate au atins recent 50 de milioane de unități

Emisiile de CO2 generate de consumabile sunt mai mici cu peste 160.000 tone

Epson a lansat imprimantele dotate cu rezervoare de cerneală de mare capacitate, denumite în prezent EcoTank, în octombrie 2010, în Indonezia. Ulterior, am extins constant teritoriile în care aceste imprimante sunt vândute, ajungând până la 170 de țări și regiuni în 2019. Ca urmare, vânzările globale cumulate ale imprimantelor noastre cu jet de cerneală dotate cu rezervoare de cerneală de mare capacitate au atins recent 50 de milioane de unități. Mai mult, folosind mai puțin plastic, care este principala componentă a cartușelor de cerneală, estimăm că emisiile de CO2 au fost reduse cu aproximativ 166.000 de tone față de cazul în care toate aceste echipamente ar fi fost imprimante cu cartușe de cerneală1.

Stabilind mai întâi o prezență în teritoriile emergente și pătrunzând apoi în economiile dezvoltate, modelele Epson cu rezervor de cerneală de mare capacitate au o cotă de piață în creștere din totalul imprimantelor cu jet de cerneală vândute în fiecare an. Ca urmare, Epson, care se mândrește cu o recunoaștere puternică a mărcii și o gamă extinsă de modele EcoTank, a continuat să-și păstreze cea mai mare cotă2 pe piața globală de imprimante cu rezervoare de cerneală de mare capacitate, timp de zece ani consecutivi.

Modificările sociale rapide au determinat schimbări majore în obiceiurile de print legate de birou și de scoală, în anul fiscal 2020. În toate segmentele, vom continua să oferim costuri de imprimare cu mult mai mici decât cele ale concurenților și o performanță de neegalat privind componenta ecologică, pentru a le permite clienților noștri să imprime fără a fi preocupați de costurile de imprimare și de impactul asupra mediului înconjurător.

1)Cifra reducerii emisiilor de CO2 produse de consumabile a fost calculată prin compararea numărului cumulat de recipiente de cerneală vândute până în august 2020 cu numărul de cartușe de cerneală necesare pentru a imprima același volum de documente, transformate în echivalentul de CO2. Emisiile de CO2 au fost calculate pe baza condițiilor de evaluare ale Epson, care iau în considerare impactul producției de consumabile și de piese. Emisiile de CO2 efective vor varia în funcție de utilizarea imprimantei de către client.
Ce anume a fost evaluat: cartușele de cerneală și ambalajele pentru imprimanta cu cartușe de cerneală, precum și recipientele de cerneală și ambalajele rezervoarelor de cerneală de mare capacitate (calculate pe baza cartușelor și a recipientelor de cerneală pentru refill)

2) Numărul de imprimante cu rezervoare de cerneală de mare capacitate vândute între 2010 și august 2020 la nivel global. Cota de piață în ceea ce privește numărul de echipamente cu rezervoare de cerneală vândute între 2010 și 2019, conform cercetării IDC (Sursa: Sistemul de monitorizare trimestrial IDC 2020Q2)

* Rețineți că numele și disponibilitatea produselor poate varia în funcție de țară și regiune. Pentru detalii, consultați site-ul companiei locale Epson:
https://epson.com/