Soluţia de proiecţie laser pentru educaţie oferă imagini Full HD captivante cu diagonala de 100 de inci pe care ecranele plate nu le pot egala

Primul proiector interactiv WUXGA laser, pentru distanţe ultrascurte, destinat educaţiei*, pentru imagini foarte luminoase, două creioane şi interactivitate tactilă

Soluţia de proiecţie laser pentru educaţie oferă imagini Full HD captivante cu diagonala de 100 de inci pe care ecranele plate nu le pot egala

Dimensiunea imaginii proiectate şi interactivitatea sunt importante în mediile de studiu, iar noul model laser Epson EB-710Ui oferă aceste avantaje prin imagini Full HD foarte luminoase, cu diagonala de 100 de inci, două creioane interactive, interactivitate tactilă şi o suită de instrumente de colaborare şi partajare pentru a face cursurile cât mai captivante. De asemenea, are o durată de viaţă a sursei de lumină de 20.000 de ore şi este livrat cu o garanţie de cinci ani, oferind o funcţionare fără mentenanţă, pentru o siguranţă maximă. Aplicaţia iProjection pentru Windows 10, Mac şi Chromebook permite studenţilor să utilizeze propriile dispozitive în sălile de clasă, ceea ce este din ce în ce mai important.

Hans Dummer, director al diviziei Visual Instruments în cadrul EMEAR, declară: „Fiind primul videoproiector laser interactiv WUXGA pentru distanţe ultrascurte, destinat educaţiei*, EB-710Ui oferă o imagine scalabilă de până la 100 de inci care depăşeşte cu mult ecranele plate, ale căror dimensiuni nu oferă un bun raport calitate-preţ. Imaginile proiectate sunt interactive şi partajabile, prin intermediul celor două creioane şi interactivităţii tactile, astfel că studenţii pot participa prin adnotarea directă pe imaginea proiectată. Acest lucru este valabil chiar şi atunci când combinaţi două afişaje pentru a crea o suprafaţă de colaborare interactivă imensă, lată, care încurajează participarea elevilor la lecţie. Tehnologia cu sursă de lumină laser a modelului EB-710Ui oferă, de asemenea, o întreţinere extrem de uşoară, un difuzor integrat de 16 W şi intrare pentru microfon, astfel că nu este necesar un sistem de sunet suplimentar.”

Aplicaţia Epson iProjection oferă posibilitatea de a utiliza dispozitive personale în sala de clasă. Putând fi descărcată gratuit din magazinele de aplicaţii pentru iOS, Android şi acum şi Chromebook, iProjection permite studenţilor să afişeze wireless conţinut de pe telefon, tabletă sau laptop. Funcţia de ecran partajat a modelului EB-710Ui permite afişarea simultană a două tipuri separate de conţinut.

La bază, EB-710Ui utilizează tehnologia Epson 3LCD şi sursa de lumină laser pentru imagini Full HD clare, bine definite şi luminoase. EB-710Ui proiectează cu o luminozitate pe culoare (CLO) de 4.000 de lumeni, motiv pentru care imaginile sunt foarte luminoase, putând fi vizualizate în orice condiţii de lumină ambiantă, chiar şi în lumină solară puternică. De asemenea, este inclus software-ul SMART Notebook, cu licenţă de un an, pentru săli de clasă.

EB-710Ui va fi disponibil începând cu luna noiembrie a anului 2017.

Caracteristici cheie:

 • Imagine scalabilă (70-100 inci)
 • Două creioane interactive şi interactivitate tactilă
 • Rezoluţie Full HD WUXGA (1.920x1.200 pixeli)
 • Raport de proiecţie pe distanţe ultrascurte (0,28:1)
 • Raport de contrast dinamic de 2.500.000:1
 • Luminozitate pe culoare (CLO) de 4.000 lumeni
 • Compatibil cu aplicaţia iProjection pentru iOS, Android şi Chromebook (care poate fi descărcată din magazinul Google/Apple)
 • Difuzor integrat de 16 W şi intrare pentru microfon
 • Trei intrări HDMI
 • Capacitate de partajare a ecranului
 • Interactivitate pe ecrane multiple
*În comparaţie cu produsele disponibile pe piaţa globală în mai 2017.