Proiectoarele interactive Epson sunt acum disponibile în toată lumea cu software SMART Notebook

Colaborarea adună la un loc soluţii avansate de predare pentru a îmbunătăţi studiul în clase

Proiectoarele interactive Epson sunt acum disponibile în toată lumea cu software SMART Notebook

20 ianuarie 2016 – Epson şi SMART Technologies Inc. au anunţat astăzi un acord prin care software-ul  pentru studiu prin colaborare SMART Notebook® va fi inclus de acum în proiectoarele interactive Epson din toată lumea Acum este mai uşor ca niciodată pentru instituţiile educaţionale să obţină un software renumit la nivel global împreună cu proiectoare de top într-o combinaţie ideală pentru studiu interactiv.

„Instituţiile educaţionale caută cele mai bune soluţii hardware şi software pentru a-i ajuta să predea eficient şi pentru a stimula implicarea studenţilor şi rezultatele studiului”, a declarat Graeme Davidson, manager al departamentului Product Management, Epson Europe. „Acest parteneriat se adresează direct necesităţilor profesorilor de a crea cursuri interesante, captivante şi plăcute şi de a răspunde în timp real necesităţilor studenţilor. Prin asocierea acestor tehnologii interactive pentru sălile de curs, oferim instrumentele potrivite pentru satisfacerea respectivelor necesităţi.”

Noul acord se bazează pe relaţia deja stabilită între cele două companii cu privire la software, care a permis Epson să vândă software SMART Notebook împreună cu proiectoarele sale interactive pe anumite pieţe globale încă din 2013. Epson va oferi acum în mod standard software-ul SMART Notebook, inclusiv un abonament SMART Notebook Advantage pentru primul an, la nivel global împreună cu proiectoarele interactive Epson. Abonamentul permite clienţilor să realizeze upgrade-uri la orice versiuni noi de software Notebook în primul an, va oferi, de asemenea, acces la asistenţă tehnică şi va debloca caracteristici unlock din Notebook.

„Suntem încântaţi să extindem parteneriatul de lungă durată cu Epson la o ofertă globală”, a spus Greg Estell, Solutions President, SMART Technologies. „SMART Notebook permite instituţiilor educaţionale să creeze cu uşurinţă cursuri interesante, interactive şi  cu aplicabilitate în lumea reală atât pentru profesori, cât şi pentru studenţi, iar acum pot realiza acest lucru cu orice proiector interactiv Epson.”

Această combinaţie câştigătoare permite instituţiilor educaţionale din întreaga lume să utilizeze cel mai bine vândut proiector1 cu software  pentru studiu prin colaborare pentru a oferi experienţe de studiu captivante, interesante şi interactive. Întreaga gamă Epson de proiectoare interactive este testată şi autorizată în întregime de SMART pentru utilizarea cu software-ul SMART Notebook, iar SMART Notebook este complet compatibil cu caracteristicile interactive Epson, cum ar fi cele două creioane şi interactivitatea tactilă. Atât Epson, cât şi SMART vor  oferi asistenţă pentru clienţi şi instruire pentru produsele lor, pentru ca instituţiile educaţionale să fie încrezătoare atunci când sporesc nivelul colaborării din sălile de curs şi din celelalte spaţii de studiu.

Disponibilitate

Proiectoarele interactive Epson cu software SMART Notebook vor începe să fie livrate în prima parte a anului 2016.

 


Despre proiectoarele interactive Epson

Pentru mai multe informaţii privind gama noastră de produse educaţionale, vizitaţi www.epson.ro/education

Despre Epson

Epson este lider global în tehnologie, dedicat stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în domenii precum imprimarea, comunicaţiile vizuale, calitatea vieţii şi producţie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare şi proiectoare 3LCD până la roboţi industriali, ochelari inteligenţi şi sisteme de detecţie şi se bazează pe tehnologii originale compacte, economice şi de mare precizie.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 72.000 de angajaţi în 93 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care operează şi cu eforturile permanente de a reduce problemele de mediu.

Despre SMART Notebook

Software-ul premiat SMART Notebook permite instituţiilor educaţionale să introducă în cursuri conţinut relevant şi particularizabil, iar selecţia de instrumente şi caracteristici intuitive pentru a crea şi oferi rapid şi uşor cursuri interesante şi captivante. Abonamentul SMART Notebook Advantage de un an inclus vă permite să deblocaţi caracteristici premium şi să faceţi upgrade la versiuni noi de software SMART Notebook şi vă oferă acces la asistenţă tehnică în timp real. Cu ajutorul site-ului web SMART Exchange, profesorii pot găsi resurse, pot partaja materiale de curs şi pot face schimb de sfaturi şi poveşti de succes despre utilizarea produselor SMART în sălile de curs. Datorită celor peste 65.000 de resurse digitale disponibile în 23 de limbi, profesorii au acces la imagini, materiale video şi fişiere şi activităţi de curs SMART Notebook create în prealabil şi corelate cu standardele programei.

Despre SMART

SMART Technologies Inc. (NASDAQ: SMT, TSX: SMA) este lider mondial în domeniul soluţiilor simple şi intuitive care permit o colaborare mai bună. Suntem inovatori în domeniul software-ului şi tehnologiilor tactile interactive care stimulează colaborarea atât în educaţie, cât şi în companiile din întreaga lume. Pentru a afla mai multe informaţii, vizitaţi smarttech.com.

 


1Bazat pe numărul de proiectoare de cel puţin 500 lumeni vândute în anul calendaristic 2014, conform Futuresource Consulting Limited.

2Luminozitatea pe culoare a fost măsurată în conformitate cu standardul IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcţie de condiţiile de utilizare. Proiectoarele utilizate de un laborator terţ pentru măsurarea luminozităţii pe culoare au fost cele mai bine vândute proiectoare 3LCD Epson destinate mediului de afaceri şi educaţional şi cele mai bine vândute proiectoare DLP cu 1 cip, în baza datelor NPD privind vânzările din perioada iunie 2013 - mai 2014 şi datelor privind vânzările din cercetările PMA pentru trimestrele 1-3 din 2013.

Observaţie: EPSON este marcă comercială înregistrată şi EPSON Exceed Your Vision este o marcă cu siglă înregistrată a Seiko Epson Corporation. Toate celelalte nume de mărci ale produselor sunt mărci comerciale şi/sau mărci comerciale înregistrate ale companiilor respective. Epson nu îşi asumă niciunul dintre drepturile asupra acestor mărci.