Photobox alege cinci imprimante Epson Surecolor SC-S60610 din noua generaţie pentru a creşte capacitatea de imprimare a fotografiilor pe canvas

Photobox alege cinci imprimante  Epson Surecolor SC-S60610 din noua generaţie pentru a creşte  capacitatea de imprimare a fotografiilor pe canvas

17 februarie 2016 – PhotoBox a investit în cinci imprimante Epson SureColor SC-S60610 cu format lat, de 64 inci, din noua generaţie. Compania le-a instalat alături de cele 16 imprimante SureColor SC-S50610 existente în fabrica sa din Marea Britanie pentru a face faţă cererii în creştere de fotografii personalizate imprimate pe canvas.

PhotoBox este cea mai importantă companie de imprimare de fotografii personalizate B2C din Europa, care îşi bazează succesul pe inspiraţie, sprijinită de combinaţia potrivită de produse, servicii, marketing şi tehnologii inovatoare. 

Înfiinţat în 2000, grupul PhotoBox cuprinde în prezent şapte mărci – PhotoBox, Moonpig, Hofmann, PaperShaker, Sticky9, posterjack şi PosterXXL – şi are aproximativ 1.000 de angajaţi în întreaga lume. Cele cinci fabrici pe care le deţine la nivel global transformă fotografiile digitale în peste 600 de produse digitale personalizate - inclusiv pânze imprimate cu fotografii - pentru 30 de milioane de membri din 20 de ţări.

James Lawrence-Jones, Group Technical Innovation Director în cadrul PhotoBox, este responsabil cu produsele şi procesele de producţie. „Din 2013, cererea de fotografii imprimate pe canvas a crescut cu 70% pe an şi ne-am extins unităţile de producţie pentru a ţine pasul cu cerinţele pieţei şi pentru a oferi clienţilor noştri cea mai bună calitate şi cele mai bune servicii”, declară James. „Ne doream o imprimantă cu un consum eficient de cerneală, care să ofere o calitate excelentă la viteze superioare şi o fiabilitate maximă, iar noul model SC-S60610 îndeplineşte toate aceste condiţii. Problemele pe care le întâmpinăm în cadrul producţiei sunt neobişnuite, deoarece trebuie să putem să imprimăm, să finalizăm şi să livrăm un număr mare de printuri pe canvas într-o singură zi, spre exemplu, peste 12.000 de printuri pe canvas individuale pe zi în perioada Crăciunului, şi trebuie să ne bazăm pe cele mai bune echipamente de producţie pentru a respecta standardele noastre înalte de calitate şi termenele limită scurte.” 

Noua şi robusta imprimantă roll-to-roll SureColor SC-S60610 a fost proiectată pentru a îndeplini cerinţele mediilor de producţie solicitante, în care calitatea maximă şi fiabilitatea sunt esenţiale.  Aceasta dispune de capete de printare permanente Epson PrecisionCore într-o configuraţie CMYK dublă, pentru a oferi o excelentă rezoluţie de 1.440 x 1.440 dpi şi viteze de până la 95,3 m2/h (o singură trecere) şi 52,3 m2/h (imprimare de bannere). Sistemul sofisticat de alimentare cu medii de tipărire include un sistem foarte avansat de control al tensionării şi role de presiune cu diametru mare, pentru a optimiza acurateţea prinderii şi a alimentării. Drept urmare, operatorii pot încărca o rolă de medii de tipărire de 45 kg şi pot lăsa imprimanta să funcţioneze nesupravegheată având încredere că rezultatul final va fi perfect.

James şi echipa sa de producţie au avut parte de beneficii foarte rapid după instalarea noilor imprimante. „SC-S60610 oferă o calitate îmbunătăţită a imprimării cu costuri reduse şi o eficienţă îmbunătăţită a cernelii, care, în combinaţie cu o creştere de aproape 20 % a vitezelor de imprimare, determină o scădere a cheltuielilor totale de producţie”, declară acesta. „Noua caracteristică automată de întreţinere reprezintă un alt avantaj”, spune James. „Maximizează disponibilitatea imprimantei şi permite operatorilor să se concentreze asupra altor activităţi, pentru ca imprimarea să fie executată cu eficienţă maximă. În plus, datorită noului sistem îmbunătăţit de încărcare a mediilor de tipărire, configurarea acestora se face mai uşor şi mai rapid - ceea ce permite o imprimare continuă, nesupravegheată, la o calitate constantă pentru toate imaginile.”

În cadrul PhotoBox imprimarea pe canvas reprezintă o operaţiune simplificată în mod semnificativ. Clienţii au la dispoziţie trei categorii de pânze, 17 dimensiuni diferite de până la 30 x 40 inci şi formate dreptunghiulare, pătrate şi panoramice. Imaginile primite online pe oricare dintre cele 18 site-uri web localizate sunt grupate automat înainte de a fi imprimate în loturi pe role întregi prin intermediul unei imprimante SureColor. Rolele sunt apoi încărcate pe o masă de tăiere Esko Kongsberg, sunt tăiate automat la dimensiunile necesare, apoi sunt finisate. Procesul complet – de la primirea comenzii până la livrare – durează de obicei mai puţin de 24 ore!

„Imprimantele SureColor sunt excelente şi le utilizăm intens în permanenţă pentru a produce imagini excepţionale pentru clienţii noştri. Este un mediu foarte solicitant şi avem nevoie de o disponibilitate maximă, iar Epson şi Rockwell, furnizorul de service numit de Epson, ne oferă o asistenţă excelentă”, declară James.

Câţiva membri ai personalului au participat şi la cursurile Epson SureColor Academy pentru a se asigura că folosesc imprimantele cu eficienţă maximă. „Calitatea este esenţială pentru producţie în orice perioadă a anului, astfel că instruim în permanenţă personalul de producţie pentru a ne asigura că suntem pregătiţi în perioadele de vârf. Operatorii noştri şi-au îmbunătăţit cunoştinţele şi au o experienţă superioară în ceea ce priveşte obţinerea celor mai bune rezultate de la imprimantele SureColor”, declară James.

„Am dezvoltat noua imprimantă SureColor SC-S60610 pentru a îndeplini cerinţele de calitate, productivitate, fiabilitate şi eficienţă ale clienţilor cu volume mari de producţie, cum ar fi PhotoBox, iar experienţele lor confirmă faptul că acest nou model reprezintă cu adevărat o imprimantă excelentă pentru producţie”, declară Richard Barrow, Senior Product Manager, Epson Europe.

 


Despre PhotoBox Group:

PhotoBox imprimă fotografiile clienţilor pe cărţi foto, printuri  înrămate şi canvas de dimensiuni diferite. PhotoBox îşi desfăşoară activitatea în 19 ţări din Europa şi are peste 30 de milioane de membri, fiind cea mai importantă companie de imprimare personalizată B2C din Europa. http://www.group.photobox.com

Despre Epson

Epson este lider global în ceea ce priveşte inovaţiile, dedicându-se depăşirii aşteptărilor prin intermediul soluţiilor pentru pieţe diverse, precum cele destinate pentru birouri, utilizarea la domiciliu, comerţ şi industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare şi proiectoare 3LCD până la roboţi industriali, ochelari inteligenţi şi sisteme de detecţie şi se bazează pe tehnologii originale compacte, economice şi de mare precizie.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajaţi în 94 de companii din întreaga lume şi este mândru de contribuţiile permanente aduse protejării mediului şi comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea.

http://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Având o forţă de muncă de 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe în anul financiar 2013 au fost de 1.517 milioane de euro. http://www.epson.eu

Programul „Viziunea ecologică 2050”

http://eco.epson.com