Nuance şi Epson au încheiat un parteneriat strategic

Soluţiile Nuance le oferă clienţilor Epson posibilitatea să îşi îmbunătăţească productivitatea, să stimuleze eficienţa şi să îmbunătăţească securitatea documentelor

Nuance şi Epson au încheiat un parteneriat strategic

Nuance Communications şi Seiko Epson Corp au anunţat astăzi un parteneriat strategic, la nivel mondial, cu scopul de a îmbunătăţi experienţa pentru clienţii Epson prin furnizarea de soluţii Nuance instalate pe echipamentele de birou, prin distribuitorii şi revânzătorii Epson. Acest nou parteneriat combină costurile scăzute de funcţionare, reducerea intervenţiilor şi a impactului asupra mediului şi înalta fiabilitate a imprimantelor Epson cu capacitatea de a controla şi de a gestiona în siguranţă tipărirea şi scanarea pentru a creşte productivitatea reducând concomitent cheltuielile operaţionale.

Prin acest parteneriat, Epson va vinde şi va distribui software-urile Nuance eCopy ShareScan şi Equitrac Office/Express instalate pe gama de multifuncţionale inkjet Epson cu tehnologie de imprimare linehead, inclusiv pe echipamentele de mare viteză Workforce Enterprise WF-C20590 şi LX-10000/7000 pentru IMM-uri şi pentru clienţi corporate. Epson va integra, de asemenea, Nuance OmniPage SDK în aplicaţiile de scanare Epson pentru o acurateţe OCR mai bună în automatizarea fluxului de documente. Totodată, softul Nuance Power PDF va fi oferit la pachet cu seriile de scannere Epson.

„Soluțiile Nuance și suportul oferit la nivel global le vor permite clienților să își gestioneze în mod optim și securizat fluxurile de documente”, a spus Koichi Kubota, chief operating officer pentru Divizia de Soluții de Imprimare din cadrul Epson. „Instalate pe scannerele și multifuncționalele Epson, software-urile Nuance le vor facilita clienților controlul asupra proceselor de business prin eficientizarea fluxurilor de captare și a managementul imprimării pentru a spori productivitatea, colaborarea și eficiența în afaceri.”

Soluţiile Nuance care vor fi disponibile *1cu echipamente Epson sunt următoarele:

Pentru imprimantele Workforce Enterprise/Pro:

Equitrac Office/Express

Equitrac® Office oferă utilizatorilor flexibilitatea de a printa inteligent și sigur, cu costuri reduse. Cu Hybrid Print Control™, Equitrac Office asigură versatilitate organizațiilor versatilitate, control și reduce complexitatea prin diminuarea dependenței faţă de serverele de print, drivere și flote de imprimare, asigurând în același timp gestionarea printării fiecărui document din organizație. Pe măsură ce infrastructura IT evoluează și nevoile de imprimare se schimbă, Equitrac Office permite adaptarea rapidă la aceste schimbări prin stabilirea unei modalități de gestionare a printării – fie prin folosirea unui server de imprimare, IP printing sau a amândurora. Aceasta permite companiilor să își adapteze procesul de printare la nevoile specifice ale utilizatorilor și ale afacerilor.

 

Equitrac® Express le oferă administratorilor IT flexibilitatea de a permite studenţilor, cadrelor didactice și personalului administrativ să printeze când au nevoie și de oriunde se află. În acelaşi timp, contribuie la reducerea costurilor prin alocarea de costuri de printare, cote de printare și implementarea de alternative ”guest-printing” contra-cost.

eCopy ShareScan

eCopy ShareScan este un software de captare a documentelor prin care membrii echipei le pot gestiona în cadrul aceluiași proiect. eCopy ghidează rapid și simplu utilizatorii care au nevoie să scaneze. Soluția va fi disponibilă şi împreună cu scannerele Epson.

Pentru scannere:

OmniPage

OmniPage Capture SDKare tehnologia de recunoaştere a caracterelor (OCR) cu cel mai ridicat nivel de acuratețe din lume. Le oferă dezvoltatorilor tot ce au nevoie pentru a adăuga capabilități de creare a imaginilor, OCR, creare PDF și conversii în aplicații, precum și tehnologia de recunoaștere a codurilor de bare, recunoașterea inteligentă a caracterelor sau recunoașterea zonală.

Power PDF

Software-ul Power PDF facilitează gestionarea fluxurilor de documente în acest format prin posibilitatea de a crea, converti, edita, asambla și partaja în siguranță fișierele. Power PDF dispune de cele mai complexe capabilități de colaborare și partajare securizată a fișierelor PDF cu colegii și clienții. Software-ul furnizează toate instrumentele necesare pentru a adnota, marca, semna, securiza, redacta și comprima PDF-uri, dar și pentru a crea și gestiona formulare PDF, facilitând editarea și publicarea acestui tip de fișiere. Utilizatorii pot converti fișiere din Word în PDF și din PDF în Word cu cea mai mare acuratețe.

 

„Epson se remarcă pe piața echipamentelor de birou datorită inovațiilor din domeniul imprimării cu jet de cerneală, iar prin adăugarea software-urilor Nuance soluțiile furnizate clienților sunt mai ușor de folosit și au un plus de valoare și calitate”, a declarat Chris Strammiello, vicepreședintele diviziei de marketing strategic și alianțe globale în cadrul Nuance Document Imaging. „Software-urile Nuance îi ajută pe clienți să îmbunătățească fluxurile de documente pentru a crește productivitatea. Organizațiile pot, de asemenea, să aibă un control mai bun asupra securității documentelor."

Despre Nuance Communications, Inc.

Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) este lider mondial în furnizarea de soluţii vocale şi lingvistice pentru companii şi consumatori de pretutindeni.  Tehnologiile, aplicaţiile şi serviciile sale fac experienţa utilizatorilor mai atractivă prin transformarea modului în care oamenii interacţionează cu echipamentele şi cu sistemele. În fiecare zi, milioane de utilizatori şi mii de companii folosesc aplicaţiile demonstrate de la Nuance. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.nuance.com.

*1 Disponibilitatea produselor şi momentul lansării pot varia de la o regiune la alta. Pentru detalii, contactaţi reprezentanţa locală pentru vânzări Epson.