Noul echipament SurePress L-6534VW de la Epson atinge viteze de imprimare de până la 50 de metri pe minut

Clienții se pot aștepta la o calitate excepțională a imaginii și la o fidelitate superioară a culorilor

Noul echipament SurePress L-6534VW de la Epson atinge viteze de imprimare de până la 50 de metri pe minut

Epson a confirmat că noua sa presă digitală pentru etichete SurePress L-6534VW va imprima la viteze de până la 50 de metri pe minut pentru o productivitate superioară, cu fiabilitate și utilitate îmbunătățite.

Noile cerneluri SurePress UV cu prețuri competitive respectă, de asemenea, Cadrul de reglementare european (CE) nr. 1935/2004 privind materialele care intră în contact cu alimentele (FCM – Food Contact Materials).

Presa pentru etichete combină capetele de printare PrecisionCore® în jurul unui tambur central de imprimare, pentru a oferi o calitate excepțională a imaginii și o delimitare precisă a culorilor. Datorită tehnologiei de verificare a duzelor, brevetate de Epson, și a întreținerii automate a capului, intervenția manuală a operatorului este redusă la minimum.

SurePress L-6534VW utilizează ca standard cerneluri CMYK cu nivel redus de migrare, cu alb de opacitate ridicată, și include lăcuire digitală în linie, inovatoare pentru producția de etichete cu valoare adăugată.

Un sistem de alimentare a benzii de hârtie de mare precizie asigură un nivel minim de deșeuri de medii de tipărire și oferă reînregistrarea constantă pe o rolă preimprimată. Datorită sistemului de tratare Corona, a dispozitivului de curățare a benzii de hârtie și a ionizatorului, presa oferă flexibilitate ridicată la producția de printuri.

Marc Tinkler, directorul departamentului de marketing pentru echipamente comerciale și industriale din cadrul Epson Europe, a declarat: „Noul model asigură imprimarea mai rapidă a datelor variabile full color și acceptă o gamă largă de medii de tipărire pentru etichete, pentru numeroase aplicații. Iar acum, datorită cernelurilor SurePress care respectă Cadrul de reglementare european (CE) nr. 1935/2004 privind materialele care intră în contact cu alimentele (FCM – Food Contact Materials), clienții pot fi siguri că achiziționează o soluție lideră în domeniu.”

În premieră în Europa, SurePress L-6534VW va fi prezentată potențialilor cumpărători în cadrul salonului LabelExpo, ținut la Bruxelles în perioada 24-27 septembrie 2019. Pentru mai multe detalii, contactați reprezentanții Epson.