Noile game de imprimante business A3 și A4 cu jet de cerneală satisfac exigențele grupurilor de lucru cu activitate intensă

Seria monocromă oferă 40.000 de pagini, cea mai mare capacitate de cerneală din segmentul său

Noile game de imprimante business A3 și A4 cu jet de cerneală satisfac exigențele grupurilor de lucru cu activitate intensă

WF-C8690

Epson a anunțat două serii noi de multifuncționale și imprimante WorkForce Pro pentru birouri cu volum mare de imprimare, bazate pe propria tehnologie cu jet de cerneală, cu impact redus asupra mediului înconjurător, intervenții minime și productivitate superioară, în grupurile de lucru mici care doresc atât capacități A3 cât și A4. WF-C8690, WF-C8610 și WF-C8190 asigură o performanță îmbunătățită pentru imprimarea A3 din acest segment, în timp ce WF-M5799DWF, WF-M5299DW și WF-M5298DW asigură o imprimare monocromă A4 rapidă, fiabilă, pentru volume foarte mari, cu un cost total de exploatare redus (TCO).

Umardeep Sappal, Product Manager, Epson Europe, declară: „Aceste imprimante cu jet de cerneală superioare imprimantelor laser economisesc bani, energie și timp, fiind echipate cu o mulțime de caracteristici destinate productivității și gestionării documentelor. Ele sunt proiectate special pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, pentru a minimiza intervențiile și pentru a simplifica fluxul de lucru, reducerea costurilor aflându-se la baza tuturor acestor activități. Intervențiile minime și beneficiile pentru mediul înconjurător permit acestor echipamente să fie ideale și pentru domenii specifice, cum ar fi educația, sănătatea, administrația publică și retail-ul, pentru a satisface atât nevoile de tipărire, cât și pe cele de CSR.”

Pentru clienții din mediul de afaceri care doresc să beneficieze de imprimare A3, dar nu au nevoie de volumul de imprimare extrem de mare al echipamentelor Enterprise sau RIPS de la Epson, seria WF-C8000 este ideală. Aceasta nu numai că asigură imprimarea rapidă a documentelor A4 zilnice, cu o viteză de imprimare a primei pagini (FPOT) de 5,5 secunde, dar permit și utilizări diverse ale documentelor A3, cum ar fi pliante, schițe de cataloage pentru corectură, foi de calcul Excel, planuri pentru șantiere de construcții, fișe de lucru pentru săli de clasă, broșuri și multe alte tipuri de materiale imprimate intern.

În egală măsură, seria WF-M5000 satisface cerințele activităților comerciale care necesită o soluție robustă de imprimare monocrom, cu un cost total de exploatare competitiv, pentru a fi utilizată în grupuri de lucru mici cu un volum ridicat de imprimare. Capacitatea sa impresionantă de cerneală, suficientă pentru până la 40.000 de pagini, este cea mai mare din segmentul său 1– contribuie la garantarea acestui cost total de exploatare redus, asigurând, în același timp, intervenții minime din partea utilizatorului. Aceasta nu numai că sporește productivitatea, însă tehnologia de imprimare fără contact și fără încălzire permite și o flexibilitate extinsă în ceea ce privește mediile de tipărire.

Imprimarea cu aceste modele utilizează cu cel puțin 90% mai puțină energie în comparație cu modelele laser concurente 2, contribuind la reducerea impactului asupra mediului înconjurător și a facturilor de energie ale utilizatorului. Toate acestea în timp ce oferă o viteză de imprimare a primei pagini de 4,8 secunde, superioară modelelor laser comparabile 3.

Concepute special pentru companii, ambele serii oferă software și instrumente dedicate pentru diverși utilizatori. Instrumentele și programele software, precum Epson Print Admin, Document Capture Pro 4și Epson Device Admin, adaugă o funcționalitate suplimentară – pe lângă imprimare și scanare. Epson Open Platform 5și colaborarea noastră cu furnizori de software independenți (ISV) adaugă soluții suplimentare, cum ar fi PaperCut, un software de gestionare a imprimării.

1. Volum de imprimare aproximativ. Volumul efectiv de imprimare poate varia în funcție de imaginile imprimate și de condițiile de utilizare. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.eu/pageyield. Comparație cu cele mai bine vândute 20 imprimante laser monocrome în Europa de Vest, Centrală și de Est, cu o viteză de imprimare cuprinsă între 21 și 45 de pagini pe minut, după cum sunt definite de IDC în cele 12 luni anterioare lunii decembrie 2017. Date preluate de la BLI, acolo unde a fost posibil, sau în conformitate cu afirmațiile de pe site-urile web ale producătorilor.
2. Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser monocrome în Europa de Vest, Centrală și de Est, cu o viteză de imprimare cuprinsă între 21 și 45 de pagini pe minut, după cum sunt definite de IDC în cele 12 luni anterioare lunii decembrie 2017. Date preluate de la BLI, acolo unde a fost posibil, sau în conformitate cu afirmațiile de pe site-urile web ale producătorilor.
3. Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser monocrome în Europa de Vest, Centrală și de Est, cu o viteză de imprimare cuprinsă între 21 și 45 de pagini pe minut, după cum sunt definite de IDC în cele 12 luni anterioare lunii decembrie 2017. Date preluate de la BLI, acolo unde a fost posibil, sau în conformitate cu afirmațiile de pe site-urile web ale producătorilor.
4. Exclusiv pe echipamente multifuncționale.
5. Compatibile exclusiv cu echipamentele multifuncționale PCL/PS.