Multifuncționalul monocrom de mare viteză îndeplinește cerințele pentru imprimare fiabilă, de mare volum

Cea mai nouă imprimantă A3 business cu jet de cerneală de la Epson tipăreşte 100 pagini pe minut, fiind dedicată imprimărilor de mare volum

Multifuncționalul monocrom de mare viteză îndeplinește cerințele pentru imprimare fiabilă, de mare volum

Epson a anunțat cel mai nou model din gama sa de imprimante business ecologice cu jet de cerneală. Imprimanta WorkForce Enterprise WF-M20590D4TWoferă imprimare monocromă, de mare viteză, pentru medii specializate, de mare volum, cu rezultate fiabile pentru sesiuni de imprimare continue. În plus, foloseste cu până la 82% mai puțină energie decât imprimantele laser concurente 1.

Simona Decuseară, National Sales & Marketing Manager Epson România şi Bulgaria, declară: „Cel mai nou model Enterprise oferă viteză acolo unde este necesară, imprimând în mod fiabil document după document în medii foarte solicitante, cum ar fi depozitele logistice. De exemplu, datorită performanței și fiabilității tehnologiei Epson, itinerariile, imprimate la calitate superioară, pot fi eliberate la fiecare livrare, asigurând traseul coletelor către locul potrivit, la momentul potrivit, permițând clienților să verifice conținutul, fără erori”.

Capul de printare în linie care oferă viteze foarte mari de imprimare și o calitate superioară a printului este conceput pe baza tehnologiei scalabile pe care Epson a utilizat-o inițial în sistemele industriale, precum presele de etichete de mari dimensiuni. Remarcabilul design al capului de printare în linie, care măsoară doar 43 mm lăţime şi are aproximativ 8.676 de duze de negru, oferă o excelentă capacitate de detecţie a erorilor şi o tehnologie cu dimensiuni variabile a picăturilor de cerneală pentru a reduce apariţia benzilor. Acest nivel incredibil al detaliilor nu numai că îmbunătăţeşte performanţele, dar oferă şi viteză şi fiabilitate pentru echipele foarte productive pentru care întreruperile nu reprezintă o opţiune. Utilizatorii pot imprima până la 120 de mii de pagini alb-negru fără să realimenteze cu cerneală, ceea ce permite sesiuni de imprimare continue de mare volum.

Pentru a îmbunătăţi şi mai mult calitatea imprimantei, Epson a integrat câteva inovaţii tehnologice, inclusiv un cap de printare cu capacitate de reparare automată, pentru a elimina apariţia benzilor, şi o curea de transport electrostatică pentru a menţine calitatea la viteze mari. Modul pentru coduri de bare ajută la imprimarea marginilor ascuțite.

Tava opțională pentru hârtie, de 3.000 de coli, oferă o capacitate maximă a imprimantei de 5.350 de coli, în timp ce o unitate de capsare/stivuire pentru 4.000 de coli ajută la îmbunătățirea eficienței, economisind timp și reducând eforturile depuse. În plus, WF-M20590D4TW este compatibilă cu o gamă largă de soluții, cum ar fi Epson Print Admin, Document Capture Pro și alte soluții de la terți, adaugă funcții suplimentare prin intermediul Epson Open Platform – de la gestionarea la distanță până la contabilitate și soluții de imprimare la cerere .

Disponibilă din luna iunie 2019.