Multifuncţional A3 business de mare viteză revoluţionar

Profitaţi de beneficiile ecologice pe care doar tehnologia cu jet de cerneală le poate oferi, chiar şi atunci când imprimaţi duplex la 100 de pagini pe minut

Multifuncţional A3 business de mare viteză revoluţionar

A fost lansată ultima generaţie de imprimante business cu jet de cerneală ecologice foarte rapide: WorkForce Enterprise. Această imprimantă A3 color departamentală pentru birouri are o viteză foarte mare, de 100 ipm, şi oferă beneficiile ecologice pe care doar tehnologia cu jet de cerneală le poate oferi, fiind o soluţie cu consum redus de energie şi care necesită mai puţine consumabile, la preţul unui copiator laser departamental. Pe lângă WorkForce Enterprise WF-C20590 este disponibilă şi o versiune de 75 ipm, WF-C17590, proiectată pentru a satisface necesităţile de imprimare departamentale din corporaţii şi IMM-uri, în special din cele cu producţie de mare volum.

Pentru a îmbunătăţi şi mai mult calitatea imprimantei, Epson a integrat o serie de inovaţii tehnologice, inclusiv un cap de printare cu capacitate de reparare automată, pentru a elimina apariţia benzilor, şi o curea de transport electrostatică pentru a menţine calitatea la viteze mari. Mai mult, această nouă tehnologie reprezintă o evoluţie pentru performanţele ecologice, reducând consumul de energie cu până la 96%, în comparaţie cu imprimantele laser cu aceleaşi viteze 1fără să fie necesară o sursă de alimentare specializată.

Darren Phelps, Director of Business Imaging, Epson Europe, declară, „WorkForce Enterprise reduce impactul imprimării asupra mediului oferind o soluţie cu consum redus de energie, care necesită mai puţine consumabile şi oferă, în acelaşi timp, viteze remarcabile şi o calitate de imprimare superioară. Având mai puţine piese decât multifuncţionalele laser echivalente, imprimantele din această serie promit să ofere o fiabilitate superioară şi o disponibilitate sporită în mod semnificativ.

„Am știut că avem ceva special imediat după ce am văzut WorkForce Enterprise în laborator, iar reacţiile resellerilor din întreaga Europă au confirmat natura inovatoare a acestei game noi. Am dus acest model în oraşe de pe întreg continentul, inclusiv Praga, Lille, Atena, Helsinki şi nu numai, pentru a primi feedback pe care să îl folosim pentru a crea cel mai bun produs Epson posibil.”

În ciuda eficienţei energetice de care dispune, performanţele nu sunt compromise. Capul de linie cu jet de cerneală care oferă viteze foarte mari şi o calitate de imprimare superioară este conceput pe baza tehnologiei scalabile pe care Epson a utilizat-o iniţial în sistemele industriale, precum presele de etichete de dimensiuni mari. Remarcabilul design al noului cap de linie, care măsoară doar 43 mm lăţime şi are aproximativ 33.500 de duze, oferă o excelentă capacitate de detecţie a erorilor şi o tehnologie cu dimensiuni variabile a picăturilor de cerneală pentru a reduce apariţia benzilor. Acest nivel incredibil al detaliilor nu numai că îmbunătăţeşte performanţele, dar oferă şi viteză şi fiabilitate pentru echipele foarte productive pentru care întreruperile nu reprezintă o opţiune. O simbioză perfectă între performanţe şi eficienţă.

Unitatea opţională WorkFlow Enterprise Finisher permite finisarea automată a documentelor, cu o capacitate de hârtie de maximum 5.350 de coli, alimentare opţională a hârtiei şi o unitate de capsare şi stivuire cu capacitate de 4.000 de coli, pentru a îmbunătăţi eficienţa, economisind timp şi eforturi. În plus, aceste modele sunt compatibile cu o gamă largă de soluţii şi sunt construite pentru a oferi eficienţă utilizatorilor, prin intermediul imprimării şi scanării prin NFC de pe dispozitive mobile. Instrumentele şi programele software precum Email Print for Enterprise, Epson Print Admin şi Document Capture Pro adaugă un plus de funcţionalitate – mai mult decât simpla imprimare şi scanare.

WF-C20590 va fi disponibil începând cu iunie 2017. 

Caracteristici cheie

 • Sunt disponibile modele de 75 ppm şi 100 ppm

 • Scanare dublă la viteze mari (simplex/duplex): 60/110 ipm

 • Consum redus de energie - 320 W (poate ajunge la 180 W)

 • Rezoluţie implicită de 600 x 1.200 dpi - Calitate de imprimare superioară de până la 600 x 2.400 dpi

 • Color, până la dimensiunea SRA3 prin intermediul tăvii multifuncţionale

 • Compatibilitate cu Epson Open Platform

 • Cartuşe de cerneală de mare capacitate: K = 2 x 50K, CMY = 50K

 • Cerneluri tip pigment DuraBrite

 • Afişaj TP color de 9 inci

 • Capacitate maximă de 5.350 de coli (80 g/m2) cu alimentare opţională a hârtiei

 • Este disponibilă o unitate de finisare de 4.000 de coli cu capacitate de capsare şi stivuire

 • Tehnologia de verificare a duzelor asigură o calitate a imprimării constantă

 • Curea de transport electrostatică, care asigură întinderea completă a hârtiei la imprimare

 • Compatibilitate cu limbaje de imprimare, inclusiv PDL (PCL 5/6, PostScript 3, PDF), ESC/P-Raster

1. Bazat pe consumul maxim de energie de 320 W al modelului Epson WorkForce WF-C20590 şi consumul maxim de energie de 7.600 W al modelului cu viteze comparabile Xerox Color 1000i, conform specificaţiilor producătorului