Lewis Gets Inked

Lewis Hamilton, pilotul echipei de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS, protagonistul celui mai recent film de prezentare al unor produse Epson

Lewis Gets Inked

19 octombrie 2016 – Triplul campion mondial de Formula 1 FIA, Lewis Hamilton, este protagonistul unui film de prezentare al noii game de imprimante Ink Tank System, lansat astăzi de Epson.

Spotul „Lewis Gets Inked” care scoate în evidență beneficiile noilor imprimante Ink Tank System, poate fi vizionat pe canalul YouTube al Epson și pe website-ul companiei.

Spotul a fost filmat la sediul echipei de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS. Scena principală a filmului îl are ca protagonist pe Lewis care trece în slow motion printr-o rafală de hârtii, înainte de a fi acoperit cu jeturi de cerneală colorată.

Filmul a fost creat în colaborare cu echipa de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS, pentru a marca lansarea noii game de imprimante Ink Tank System de la Epson. Scopul acestuia este de a scoate în evidență tehnologia revoluționară a rezervoarelor de cerneală reîncărcabile și a cantității uriașe de cerneală cu care sunt livrate aceste imprimante.

Beneficiile imprimantelor Ink Tank System, cum ar fi volumul mare de imprimare, sunt comunicate într-un mod surprinzător și amuzant în această producție video. Conținutul spotului va fi difuzat pe mai multe canale, alături de o serie de materiale din culise.

În calitate de partener oficial al echipei de Formula 1, Epson oferă MERCEDES AMG PETRONAS expertiza sa în imprimarea cu jet de cerneală, scanere, proiectoare 3LCD și dispozitive portabile, inclusiv ochelari inteligenți. Campania “Lewis Gets Inked” vine după seria de colaborări anterioare, care au reflectat preocuparea celor două branduri pentru inovație, leadership global și crearea unor produse de calitate superioară.

Epson utilizează tehnologii inovatoare pentru a livra utilizatorilor calitate, această strategie fiind perfect aliniată cu performanțele pe care campionii mondiali de Formula 1 FIA vor să le atingă în acest sport. Se poate spune așadar că este o echipă care lucrează în strânsă colaborare cu Epson pentru a prezenta  inovația.

Lewis a comentat: „Pe parcursul fiecărui sezon, prin intermediul colaborării cu partenerii echipei, iau parte la proiecte destul de interesante, cu toate acestea pot afirma că această colaborare este una dintre cele mai neobișnuite! Filmările pentru imprimanta Ink Tank System de la Epson au fost distractive; îmi place să fac lucruri diferite și să ies din zona mea de confort. Să fiu acoperit cu 400 de litri de cerneală a fost o experiență nouă, așa că m-am lăsat dus de val și cred că rezultatul este nemaipomenit.”

Maria Eagling, Director de Marketing, Epson Europa adaugă: „Tehnologia inovatoare Ink Tank System a transformat întru totul industria de printing, așa că am dorit să realizăm un film care să fie surprinzător și memorabil în același timp. Epson este recunoscut ca un brand care oferă calitate, inovator și performant, astfel încât oamenii nu se așteaptă să le oferim un film de acțiune, amuzant și ironic. Am colaborat extraordinar cu Echipa de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS pentru acest proiect. Lewis Hamilton a adăugat carismă, stil și amuzament filmului și ne-a ajutat să arătăm o altă fațetă a brandului Epson. Lucrăm la acest proiect de un an de zile, iar echipa de creație din spate a avut un rol fundamental la impactul acestui proiect.”

Despre echipă

Epson a lucrat cu Citizen Films, cu Gretchen Shoring, directorul responsabil pentru conținut, și cu Rollo Hollins, regizorul filmului. Echipa de efecte speciale de la Machine Shop a asigurat expertiza de specialitate, iar Rina Yang a furnizat viziunea unică în calitate de director de imagine, oferind filmului o notă de originalitate și eleganță.

Despre imprimantele Ink Tank System

Imprimantele Ink Tank System au un design revoluționar, care oferă utilizatorilor o soluție pentru a avea costuri reduse pentru imprimarea de zi cu zi. Capacitatea de cerneală foarte mare a imprimantelor Ink Tank System elimină nevoia de cartușe, scutind astfel utilizatorii de grija achiziționării și înlocuirii acestora. În locul cartușelor, imprimantele Ink Tank System sunt dotate cu rezervoare de cerneală, permițându-le astfel utilizatorilor să imprime mii de pagini fără întreruperi sau costuri suplimentare. 


Note pentru jurnaliști

Fimul poate fi vizionat aici: https://youtu.be/QtAlqGX9lm8

Pentru detalii despre campanie, vă rugăm să vizitați: www.epson.eu/lewisgetsinked

Puteți descărca imagini la rezoluție mare accesând pagina: https://mercedes-benz-archive.com/marsF1/login/login.xhtml

Pentru mai multe informații despre imprimantele Ink Tank System, vă rugăm să vizitați: www.epson.ro/inktanksystem

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 67.000 de angajaţi în 90 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

www.global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. Detalii pe http://www.epson.ro.

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/