La FESPA 2019, Epson lansează două imprimante de top pentru semnalistică, de productivitate ridicată.

Noile imprimante pentru semnalistică SureColor SC-Sm, împreună cu o gamă de aplicaţii inovatoare, se află în centrul atenţiei la standul Epson (G10, Sala B) din cadrul FESPA, München, 15-18 mai.

La FESPA 2019, Epson lansează două imprimante de top pentru semnalistică, de productivitate ridicată.

15 mai 19– Astăzi, Epson anunţă lansarea a două noi imprimante din gama SureColor SC-S pentru semnalistică: SC-S60600L şi SC-S80600L. Aceste imprimante de 64 de inci reprezintă o extindere a gamei de imprimante din seria premiată SureColor SC-S şi vor oferi clienţilor care doresc productivitate ridicată şi un cost total de exploatare (TCO) mai redus. Imprimantele din seria SC-S le oferă în continuare clienţilor aplicaţii variate cu acces la platforma Epson Edge Dashboard, cu peste 250 de profiluri EMX, disponibile pentru o serie de producători şi de tipuri de suport media.

„Aceste noi imprimante industriale se alimentează cu rezerve de cerneală (pungi) de 1,5 litri”, spune Chris Davies, product manager – producţie LFP. „Aceasta se traduce printr-o perioadă de funcţionare mai îndelungată, ceea ce determină reducerea numărului de intervenţii ale utilizatorului şi intervale de inactivitate a imprimantei reduse. În plus faţă de aceste avantaje, cernelurile sunt biodegradabile, făcând parte din gama recunoscută UltraChrome GS3 de la Epson, şi deţin certificări de mediu importante, între care GreenGuard Gold şi AgBB.La fel ca toate celelalte imprimante pentru semnalistică din gama SureColor SC-S, noile modele necesită întreţinere minimă, sunt extrem de fiabile şi uşor de instalat.”

Modelele SC-S60600L şi SC-S80600L sunt echipate cu capete de printare PrecisionCore TFP create de Epson şi dotate cu software-ul Epson Edge RIP şi cu aplicaţia LFP Accounting Tool (care oferă date precise despre costurile de exploatare).

Software-ul Epson Edge Print este capabil, are numeroase funcţii, este uşor de folosit şi oferă o soluţie de printare simplificată pentru a pune rapid pe picioare o afacere. În plus, Epson continuă să extindă gama de fişiere EMX disponibile, pentru a optimiza calitatea printării atât pe cele mai comune, cât şi pe cele mai specializate medii.

Ambele modele din versiunea SureColor SC-S pot fi întrebuinţate pentru imprimarea pe o varietate de medii, de la film transparent şi hârtie fotografică, până la postere, pânză şi vinil. Astfel, ele reprezintă alegerea optimă pentru realizarea de semnalistică şi afişaje de dimensiuni mari, pentru expuneri la punctele de cumpărare, pentru panouri publicitare, pentru semnalistică iluminată din faţă şi din spate, precum şi pentru colantări de autoturisme.

„Anticipăm o rată de utilizare considerabilă a acestor echipamente de către furnizorii de servicii de printare şi de către creatorii de afişaje, care provin dintr-o serie de domenii şi sectoare de activităţi ce oferă clienţilor produse pentru semnalistică, pentru punctele de vânzare, textile, pentru design interior şi arte plastice”, declară Chris Davies.

„Utilizatorii vor fi impresionaţi de vitezele de printare, de precizia şi de performanţa acestor noi modele şi vor fi atraşi de beneficiile de business ale acestei tehnologii pe care să o adauge la portofoliul lor actual. De asemenea, clienţii pe care îi au vor fi impresionaţi de calitatea rezultatelor şi de viteza obţinerii lor”.

Alte imprimante prezentate în cadrul expoziţiei sunt modelele SureColor SC-S60600, SureColor SC-P20000, SureColor SC-F9300, SureColor SC-F6200 şi SureColor SC-F2100.