Imprimantele industriale Epson pentru etichete obțin distincția „iF Design Awards 2016”

Imprimantele industriale Epson pentru etichete obțin distincția „iF Design Awards 2016”

București, 2 martie 2016 – Imprimantele industriale pentru etichete, Epson LW-PX900 / LW-Z900FK, au fost premiate pentru design la ediția de anul acesta a iF Design Awards. Premiile iF Design, decernate pentru prima oară în anul 1953, sunt oferite anual de International Forum Design GmbH și sunt considerate pe plan mondial ca fiind garanția calității pentru designul excepțional al produselor inovative.

Criteriile de evaluare pe baza cărora se acordă aceste premii includ calitatea designului, execuția, alegerea materialelor, gradul de inovare, atribute de mediu, funcționalitate, ergonomie, siguranță, valoarea de brand și designul universal.

Cele două echipamente care au primit această distincție, LW-PX900 și LW-Z900FK, sunt imprimante portabile pentru etichete destinate a fi folosite pe teren, în medii mai puțin prietenoase, cum sunt, spre exemplu, industria energetică, de IT sau logistică.

Forma imprimantelor face ca acestea să poată fi manevrate cu foarte mare ușurință și folosite fie cu o singură mână, fie cu ambele mâini, iar culoarea roșie a carcasei iese în evidență chiar și în medii mai întunecate. Au un mâner mare, iar materialul din care sunt confecționate (elastomer) conferă celor două imprimante portabile rezistență la căzături, șocuri și zgârieturi.

„Una dintre preocupările Epson este să îmbine stilul cu ușurința în folosire, proces care ține cont de înțelegerea nevoilor reale ale utilizatorilor. Ne bucură această distincție și vom continua să construim produse care răspund nevoilor clienților noștri”, spune Hiroaki Sakai, General Manager la Epson, responsabil de designul produselor de imagistică.

Puteți afla mai multe detalii despre produsele premiate accesând link-ul de mai jos:
http://global.epson.com/innovation/topics/201602_01.html


Despre Epson

Epson este lider global în ceea ce privește inovațiile, dedicându-se depășirii așteptărilor prin intermediul soluțiilor pentru piețe diverse, precum cele destinate pentru birouri, utilizarea la domiciliu, comerț şi industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare şi proiectoare 3LCD până la roboți industriali, ochelari inteligenți şi sisteme de detecție şi se bazează pe tehnologii originale compacte, economice şi de mare precizie.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajați în 94 de companii din întreaga lume şi este mândru de contribuțiile permanente aduse protejării mediului şi comunităților în care operează.

http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Având o forță de muncă de 1.700 de angajați, vânzările Epson Europe în anul financiar 2014 au fost de 1.551 milioane de euro.

http://www.epson.eu

Programul „Viziunea ecologică 2050”

http://eco.epson.com/