Imprimantele Epson large format prezentate în showroom-ul Dacora din București

Epson, lider global al industriei de printing, împreună cu Dacora Print, vor prezenta imprimantele Epson din gama SureColor SC-S cu ecosolvent

Imprimantele Epson large format prezentate în showroom-ul Dacora din București

București, 22 noiembrie 2016 – Epson, lider global al industriei de printing, împreună cu Dacora Print, vor prezenta imprimantele Epson din gama SureColor SC-S cu ecosolvent, dar și două dintre imprimantele performante din seria SureColor SC-F în showroom-ul Dacora Print din București. Astfel, clienții din zona de semnalistică și publicitate, designerii și arhitecții, dar și clienții din industria textilelor vor putea vedea demonstrații și vor putea descoperi calitatea de neegalat a imprimării pe produsele Epson la costuri de exploatare extrem de reduse și la viteze de imprimare superioare.

“În urma succesului pe care l-am avut cu prezentarea imprimantelor Epson din cele două game în cadrul proiectului Dacora Challenge Days desfășurat în București, Cluj și Brașov, ne-am gândit să prezentăm imprimantele Epson din această categorie în permanență în cadrul showroom-ului nostru. Suntem bucuroși că le putem arăta clienților capabilitățile soluțiilor noastre, cu scopul de a-i face pe ei mai competitivi chiar și față de producătorii din afara României, de a-i ajuta să-și dezvolte afacerea și de a le trezi entuziasmul și pasiunea pentru business-ul pe care și l-au ales. Scopul parteneriatului este, așadar, nu doar să oferim soluții în piața de semnalistică sau pentru personalizarea textilelor, ci să putem deveni numărul unu în România pe aceste segmente împreună cu Epson”, a declarat Cornel Păuna, Managing Partner la Dacora Print.

Clienții care vor veni în showroom-ul Dacora din București vor vedea cea mai nouă serie de imprimante large format de la Epson, SureColor SC-S80610, SC-S60610, SC-S40610, care funcționează pe baza tehnologiei Epson PrecisionCore. Tehnologia capului de imprimare PrecisionCore furnizează calitatea de top Epson, la o viteză superioară.

Gama SureColor SC-S şi setul de cerneluri UltraChrome GS3 cu formulă nouă oferă companiilor posibilitatea de a alege dintre mai multe modele de imprimante cu 4 până la 11 culori (inclusiv alb şi metalic). Acestea vin la pachet cu profile de culoare pentru imprimarea materialelor transparente, backlit-film, materiale POS, autocolante pentru vehicule, tapet, hârtie foto, canvas, banner, textile şi au o productivitate de până la 95,3 m²/h.

Totodată, potențialii clienți pot vedea și două imprimante din seria Epson SureColor SC-F. Mai exact,  imprimata pentru tipărit tricouri de bumbac, Epson SureColor SC-F2000, care oferă și un consum redus de cerneală pentru o rentabilitate mare a investiției (ROI), fiind eficientă din punct de vedere financiar. Epson SureColor SC-F2000 este o imprimantă „direct-to-garment”, imprimă un tricou în numai 27 de secunde și poate fi folosită pe o gamă largă de suporturi şi pe o varietate de materiale textile, fiind livrată cu un software de design pentru a crea cu ușurință tricouri personalizate.

Un al doilea echipament care va fi pus la dispoziția clienților în showroom-ul Dacora Print este Epson SureColor  SC-F9200 care se utilizează cu cerneală de sublimare pentru realizarea de echipament sportiv, haine, dar şi pentru imprimarea pe PAL, MDF tratat, aluminiu tratat sau sticlă.

“Prin acest parteneriat ne dorim ca tot mai multe companii să vadă aplicaţiile care pot fi realizate cu imprimantele Epson pentru a-şi conslida poziţia în zonele în care activează sau pentru a se extinde în domenii noi de business. Produsele expuse în showroom-ul Dacora Print ajută companiile să îşi eficientizeze costurile și să ofere clienţilor cea mai bună calitate și precizie în realizarea produselor, indiferent de materialele imprimate”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

Imprimantele Epson din cele două game au mai fost prezentate în cadrul Dacora Challenge Days București în aprilie 2016, dar și în cadrul Dacora Challenge Days Transilvania 2016, eveniment desfășurat în Brașov și Cluj în luna octombrie.


Note pentru editor

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajați în 91 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/

Despre Dacora Print

Cu o experiență de peste 10 ani, Dacora Print reprezintă unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața de materiale și echipamente specializate pentru large format printing din Romania, oferind pentru produsele achiziționate și expertiza în service autorizat.

Dacora Print este importator și autorizat să facă service pentru imprimantele de format mare Epson și partener in Romania pentru Avery Denninson, Axyz, ATP Color, BRM Laser, Canson, Colorgate, Contex, Ergosoft, ES-TE Berlin, HP, InkTec, KIP, Neolt, Neschen, Onyx, Pongs, Sihl, Summa, Transmatic. 

Pentru detalii, accesați www.dacora.ro