Imprimanta SureColor SC-S80610 a primit certificareaPantone

Imprimanta SC-S80610 cu 10 culori poate reproduce acum cu precizie 98,2 % dintre culorile solide PANTONE

Imprimanta SureColor SC-S80610 a primit certificareaPantone

9 noiembrie 2016 – Epson anunţă  că imprimanta creativă pentru semnalistică și afișaje SureColor  SC-S80610 cu 10 culori a ajuns să acopere 98,2% dintre culorile solide PANTONE1 din  PANTONE MATCHING SYSTEM®, conform evaluării şi certificării Pantone.

Din acest motiv, imprimanta SureColor SC-S80610 este soluția ideală pentru producătorii de semnalistică, pentru dezvoltatori şi pentru organizatorii de evenimente care vor să aibă garanţia că produsele finale vor fi conforme cu lucrările originale.

Richard Barrow, Senior Product Manager, Epson Europe, declară, „Pantone este fără îndoială standardul pentru precizia culorilor, toată lumea ştie acest lucru. De aceea pentru noi este extrem de important să putem oferi o acurateţe a culorilor spot Pantone de 98,2 %. Acest lucru conferă imprimantei SC-S80610 un avantaj  important în domeniu şi ar trebui să asigure potenţialii cumpărători că design-urile lor vor arăta în realitate la fel de bine ca  pe ecranul computerului.”

Fiind echipată cu două capete de printare Epson PrecisionCore TFP de ultimă generaţie, dar şi datorită cernelurilor UltraChrome GS3 cu formulă nouă, SC-S80610 este modelul Epson de top pentru semnalistică. Imprimanta este concepută pentru a produce rezultate durabile, de calitate superioară, la viteze mari, pentru situaţiile în care este nevoie de precizie şi pentru utilizările specializate care necesită rezultate excelente şi culori vibrante.

 


Note pentru editor

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajaţi în 91 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce problemele de mediu.

www.global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/

1. Testată în modul 1.440x1.440 dpi cu 36 de treceri, pe ILFORD Nano Solvent Premium Photo Paper Gloss.