IDC numește Epson compania care a impus tendințele anului 2015 în materie de imprimante

Performanțele Epson au fost incluse în raportul “Western Europe Business Inkjet Market Shares”, 2015. Potrivit IDC, Epson Epson a avut o creștere anuală de 40,4% pe segmentul vânzărilor de imprimante cu jet de cerneală

IDC numește Epson compania care a impus tendințele anului 2015 în materie de imprimante

București, 13 octombrie 2016 – Compania de cercetare IDC (International Data Corporation) recunoaște Epson ca fiind compania care a impus tendințele anului 2015 în materie de imprimante. Performanțele Epson sunt recunoscute de compania de cercetare IDC în cel mai nou raport, intitulat “Western Europe Business Inkjet Market Shares”, 2015.

Analistul Phil Sargeant a precizat că distincția se datorează faptului că Epson a avut o creștere anuală de 40,4% pe segmentul vânzărilor de imprimante cu jet de cerneală și s-a clasat pe locul al doilea în topul celor mai mari furnizori de imprimante cu jet de cerneală din Europa.

Expertiza Epson, alături de inovațiile în comunicarea vizuală, dispozitive portabile și robotică, au oferit o perspectivă nouă și creativă pe piața imprimării cu jet de cerneală.

Compania a lansat modele noi din gama de imprimante WorkForce Pro și Ink Tank System; a introdus rezervoare de cerneală de mare capacitate în locul tradiționalelor cartușe de cerneală, provocând industria; a lansat o serie de programe noi care le oferă clienților din zona de business o varietate de soluții potrivite pentru nevoile lor și, nu în ultimul rând, a revoluționat conceptul de sustenabilitate și analizele cost-beneficiu pentru locul de muncă.

De exemplu, imprimantele Epson din gama Workforce Pro imprimă la viteze foarte mari oferind o calitate superioară, îmbunătățind în același timp costurile de exploatare și sporind beneficiile aduse de tehnologia eco, spre exemplu un consum de energie cu 82% mai mic.

IDC estimează că piața de imprimante cu jet de cerneală va crește cu 10,2% (CAGR), anual, până în 2020. Epson a investit 400 de milioane de euro în zona de producție și va investi alte 185 de milioane de euro în tehnologia PrecisionCore inkjet în următorii 3 ani. Epson prevede un viitor strălucit segmentului de imprimare cu jet de cerneală.


Note pentru editor

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 67.000 de angajaţi în 90 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

www.global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/