Epson vizează piaţa în creştere de imprimante A3

Imprimante A3 WorkForce concepute pentru mediul de lucru modern

Epson vizează piaţa în creştere de imprimante A3

Ajutând companiile mici şi birourile de acasă să lucreze mai rapid şi mai inteligent, Epson şi-a înnoit gama de imprimante A3 cu jet de cerneală economice şi de calitate superioară ( WF-7210DTW şi WF-7710DWF) cu soluţii suplimentare de imprimare wireless pentru toate modelele, plus un panou de comandă elegant şi o interfaţă nouă de utilizare ( WF-7710DWF ).

Lee Withers, Product Manager, Epson Europe, declară: „Cele mai noi imprimante A3 cu jet de cerneală sunt excelente dacă lucraţi într-un mediu în care trebuie să verificaţi în detaliu lucruri precum foile de calcul, diagramele şi planurile. În cadrul acestei game oferim imprimare faţă-verso, copiere, scanare şi fax până la dimensiunea A3 – excelente pentru aceste tipuri de lucrări. De asemenea, este prevăzută o cale de alimentare pentru o singură coală A3, care acceptă o serie de tipuri şi grosimi de hârtie. Acest modele pot să înmulţească capacităţile utilizatorilor, la o scară mai largă. De asemenea, am introdus câteva caracteristici noi, precum o nouă interfaţă cu utilizatorul, un panou de comandă elegant şi soluţii wireless suplimentare.”

Cele mai noi modele WorkForce sunt excelente pentru utilizatorii care au nevoie de o soluţie profesională de imprimare A3. Acestea sunt concepute pentru afaceri şi pot produce printuri de calitate superioară, cu aspect laser, prin intermediul renumitului cap de printare Epson PrecisionCore.

Chiar şi în companiile mici şi birourile de acasă, este uşor de obţinut un flux de lucru eficient, datorită acestor modele fiabile şi rapide care oferă imprimare faţă-verso A3 şi viteze de imprimare la calitate business de până la 18 ppm alb-negru şi 10 ppm color 1. De asemenea, sunt uşor de utilizat datorită ecranului tactil mare, de 10,9 cm şi noii interfeţe intuitive cu utilizatorul (WF-7710DWF).

Fiecare companie depune eforturi pentru a obţine calitate şi niveluri înalte de productivitate, însă găsirea soluţiilor care sunt şi economice poate fi dificilă. Cu această gamă WorkForce nu este nevoie să faceţi compromisuri. Aceste imprimante pot produce rapid printuri de calitate superioară, reducând, în acelaşi timp, foarte mult cheltuielile, deoarece costul pe pagină este cu până la 50 de procente decât în cazul modelelor cu laser concurente 2. Cu un excelent raport calitate-preţ, cartuşele sunt disponibile la dimensiuni standard, XL şi XXL, cele mai mari putând produce până la 2.200 de pagini 3.

Ţinând pasul cu mediul de lucru în continuă schimbare, cele mai noi modele WorkForce prezintă soluţii suplimentare pentru a imprima wireless prin introducerea NFC 4. Această tehnologie permite utilizatorilor să conecteze modelul şi să imprime atingând pur şi simplu de imprimantă un dispozitiv Android compatibil 4. Aceasta este excelentă pentru utilizatorii oaspeţi, deoarece pot imprima fără să cunoască setările de reţea.

Utilizatorii pot continua să imprime de oriunde din birou, prin intermediul conectivităţii Wi-Fi sau Wi-Fi Direct, de pe dispozitive wireless compatibile, fără să fie necesară o reţea Wi-Fi. Aplicaţiile şi soluţiile de imprimare mobilă Epson gratuite, cum ar fi Email Print, oferă o versatilitate suplimentară pentru trimiterea lucrările pentru imprimare de aproape oriunde din lume 5. Colaborarea este foarte simplă cu Scan-to-Cloud, prin care se pot scana şi partaja documente 5.

WF-7210DTW şi WF-7710DWF vor fi disponibile de începând cu 1 stoctombrie 2017.

Caracteristici cheieWF-7210DTWWF-7710DWF
Imprimantă A3 duplex-
A3 duplex - imprimare, copiere, scanare şi fax-
Imprimare fără margini până la dimensiunea A3+ (simplex)
Tavă unică pentru hârtie de 250 de coli-
Tăvi duble pentru hârtie de 250 de coli-
Viteză de imprimare ISO de 18/10 ppm (alb-negru/color)*
Tehnologie PrecisionCore a capului de printare, pentru imprimare rapidă la calitate business
Cale de alimentare pentru o singură coală de hârtie specială A3, care asigură flexibilitate pentru mediile de tipărire (pentru tipuri şi grosimi diverse de hârtie cum ar fi cartele, plicuri şi cărţi de vizită)
Wi-Fi, Wi-Fi Direct
Ethernet
Epson Connect (Epson iPrint. Email Print, Remote Print Driver)*
Scan to Cloud)*, Folder în reţea/FTP, e-mail, USB-
AirPrint, GCP, NFC)*
Cerneluri Epson DURABrite Ultra cu uscare rapidă pentru documente de afaceri de calitate profesională, rezistente la apă, pete şi evidenţierea cu markere.
Cost pe pagină mai mic cu până la 50% faţă de imprimantele laser concurente)*
Cartuşele de cerneală neagră 27XXL pot imprima aproximativ 2.200 de pagini)*
cartuşele de cerneală neagră 27XL pot imprima aproximativ 1.100 pagini)*
Ecran tactil de 10,9 cm şi panou de comandă intuitiv, pentru navigare simplă în cadrul meniurilor-
Ecran LCD monocolor de 5,6 cm-
Slot USB (imprimare de pe/scanare către dispozitive de memorie USB)-
Compatibilitate cu agenda de adrese LDAP-
Viteze de imprimare
1. Stabilit în conformitate cu ISO/IEC 24734, indicând media ESAT de la testul categoriei Office pentru imprimarea simplex A4 folosind setările implicite. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.epson.eu/testing.

Cu până la 50 de procente mai mic în comparaţie cu modelele laser concurente
2. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.epson.ro/inkjetsaving.

Volum de imprimare
3. Volum de imprimare aproximativ bazat pe ISO/IEC 24711/24712. Volumul efectiv de imprimare poate varia în funcție de imaginile imprimate și de condițiile de utilizare. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.epson.eu/pageyield.

NFC
4. Necesită un dispozitiv cu capacităţi NFC şi Wi-Fi Direct, cu sistem de operare Android 4.0 sau mai recent. Necesită descărcarea aplicaţiei Epson iPrint din Google Play.

Epson Connect
5. Epson iPrint necesită o conexiune wireless şi aplicaţia de imprimare Epson. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver şi Epson Scan-to-Cloud necesită o conexiune la internet. Pentru mai multe informaţii şi pentru detalii despre limbile şi dispozitivele acceptate, vizitaţi www.epson.ro/connect.