Epson va lansa la ISE 2018 primul său proiector laser instalabil 3LCD cu rezoluție 4K.

De asemenea, în prima zi a expoziției, va fi lansată o întreagă serie de produse pentru sectorul echipamentelor audio-video profesionale, pentru business și pentru semnalistică.

Epson va lansa la ISE 2018 primul său proiector laser instalabil 3LCD cu rezoluție 4K.

6 februarie 2018 – În ziua deschiderii ISE 2018, Epson va lansa primul său proiector 4K nativ. EB-L12000Q este un proiector laser 3LCD puternic, de 12.000 de lumeni, conceput pentru instalații de top, fixe sau pentru închiriat, destinate evenimentelor, festivalurilor, atracțiilor turistice, amfiteatrelor de mari dimensiuni, saloanelor, centrelor comerciale și nu numai, care poate utiliza aceleași lentile compatibile 4K ca și proiectoarele din seria EB-L1000 de la Epson, pentru a oferi o adaptabilitate maximă.

Acesta va fi lansat împreună cu modelul EB-L20000U, primul model Epson care se încadrează în categoria WUXGA compactă de 20.000 de lumeni. Ambele modele dispun de o carcasă adecvată standardului industrial pentru ramele din oțel tubular, așadar acestea pot fi montate cu ușurință în orice infrastructură existentă și asigură o fiabilitate fără întreținere, precum și instalare ușoară și proiecție din orice unghi, inclusiv în modul portret.

Anunțat, de asemenea, pentru prima zi a expoziției, EV-100 este un tip nou de proiector de la Epson, care extinde prezența companiei în sectorul de semnalistică și iluminare. Datorită unui design elegant, cu niveluri reduse de zgomot, creat să se armonizeze cu fundalul, EV-100 de 2.000 lumeni poate fi utilizat ca proiector sau ca reflector și este ideal pentru mediile vizuale exclusiviste, precum saloanele de expoziție cu vânzare, vitrinele magazinelor, expozițiile și evenimentele muzeale, unde se dorește un minimum de dezordine vizuală. Acesta poate fi utilizat pentru furnizarea informațiilor, redarea clipurilor video, proiectarea modelelor în mișcare sau chiar a imaginilor de tip mapping pe obiecte mici.

În completarea noii game de proiectoare anunțate pentru ISE 2018, Epson lansează o gamă de proiectoare laser 3LCD proiectată pentru săli de conferințe, instituții de învățământ și obiective turistice. Modelele EB-L615U, EB-L610U, EB-L610W, EB-L510U și EB-L400U sunt concepute pentru a înlocui proiectoarele cu lămpi în situații în care sunt necesare soluții de 4.500 - 6.000 de lumeni și oferă diverse caracteristici, de la modelele entry-level de bază până la echipamentele extrem de specializate, care includ conectivitatea HDBaseT și duplicarea ecranului.

În plus, Epson va lansa noul software Professional Projector Tool. Acest instrument este compatibil cu proiectoarele laser instalabile Epson și permite implementarea rapidă și ușoară a instalațiilor cu mai multe proiectoare, beneficiind de tehnici precum îmbinarea marginilor (edge blending) și proiecția de tip mapping.

La ISE vor fi prezentate modele din toate gamele noi de proiectoare, inclusiv echipamentele EB-L12000Q și EB-L20000U, precum și proiectoarele din seriile EV-100, EB-L610U, EB-L700U și EB-L1000, în scenarii de utilizare din lumea reală. De asemenea, vom prezenta oficial câteva dintre cele mai recente și mai impresionante proiecții de tip mapping, realizate folosind mai multe proiectoare EB-L25000U cu funcția de îmbinare a marginilor, pentru a aduce la viață o aventură unică, încântătoare și plină de culoare.

Neil Colquhoun, director executiv al diviziei Professional Displays la Epson Europe, declară: „Lansarea în urmă cu doi a primului nostru proiector de 25.000 de lumeni a reprezentat un moment foarte important pentru Epson, însă prezentarea primului nostru proiector cu capacitate 4K la ISE 2018 poate fi un eveniment și mai important. EB-L12000Q este o mostră excelentă de tehnologie care aduce Epson în noua lume a rezoluției extrem de clare. Acesta face parte din cea mai puternică gamă din momentul de față în sectorul echipamentelor audio-video profesionale, cu un model compact nou de 20.000 de lumeni și cu soluții inovatoare pentru semnalistică și pentru sălile de conferințe, iar software-ul Epson, care pune la dispoziție utilizatorilor tehnici avansate de proiecție, este inclus în pachetul standard.”

La ISE 2018, puteți testa cea mai nouă tehnologie de proiecţie Epson la Standul H90, Hala 1.