Epson vă invită la Salonul Național de Fotografie Turistică 2016 din București

Câștigătorul celei mai bune fotografii va primi o imprimantă Epson L805. Înscrierile în concurs se fac până pe 17 octombrie. Câștigătorii celor șase categorii vor primi de la Epson vouchere de reducere la achiziționarea unei imprimante foto

Epson vă invită la Salonul Național de Fotografie Turistică 2016 din București

București, 10 octombrie 2016 - Epson, lider global al industriei de printing, este partenerul principal al Salonului Național de Fotografie Turistică 2016, unul dintre cele mai longevive concursuri de fotografie din România, reunind de-a lungul a 12 ani peste 10.000 de concurenți din întreaga țară și peste 30.000 de fotografii înscrise în concurs. Ca partener principal, Epson va oferi câștigătorului concursului o imprimantă foto Epson L805.

La ediția din acest an a Salonului Național de Fotografie Turistică, vor fi selectate de către un juriu de specialitate 300 de fotografii pentru noutate, creativitate, originalitate și valoare artistică. Fotografiile vor fi expuse în cadrul Salonului Național de Fotografie Turistică și în cadrul unei expoziții ce se va desfășura pentru prima dată din istoria Salonului în 3 locații diferite.

Tema ediției salonului din acest an este “România ești faină”, iar pasionații de fotografie se pot înscrie la șase categorii: “De văzut”, “De ieșit”, “De dormit”, “De povestit”, “De făcut”, “De cumpărat”.

Marele premiu va fi răsplătit cu o excursie de două persoane, timp de trei nopți într-o locație pitorească din România, în perioada noiembrie/decembrie 2016 și mai mult decât atât, câștigătorul va primi o imprimantă foto Epson L805.

“Ne bucurăm că putem să susținem, prin intermediului acestui eveniment, pasionații de fotografie. Imprimanta L805 este ideală pentru imprimarea unui volum mare de fotografii și sunt convinsă că persoana care va câștiga se va bucura de printuri de cea mai bună calitate, la un cost de imprimare foarte mic”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager România și Bulgaria.

L805 este o imprimantă foto cu sistem integrat de recipiente de cerneală pentru o imprimare foto economică. Rezervorul de cerneală are o capacitate mare și folosește șase recipiente de 70ml, reușind să printeze până la 1800 de fotografii de 10x15 centimetri cu cerneala inclusă în pachetul iniţial.

Totodată, reumplerea recipientelor se realizează ușor și rapid, datorită tehnologiei de completare rapidă cu cerneală, recipientelor cu etichete clare și duzelor fără scurgeri. 

Conectivitatea Wi-Fi și Epson Connect fac ca imprimarea de pe telefoane inteligente și tablete să fie facilă. L805 are un design compact, putând fi amplasată în multe tipuri de spații. Datorită tehnologiei Epson Mirco Piezo și a cernelei originale Epson, printurile realizate cu această imprimantă se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, durabilitate și fiabilitate.

Epson va mai oferi câștigătorilor tuturor celor șase categorii ale Salonului Național de Fotografie Turistică 2016 din București premii constând în vouchere de reducere la achiziționarea echipamentelor foto Epson .  De promoţii la produsele Epson vor beneficia şi ceilalţi participanţi la concurs.  

Printre premiile ce vor fi oferite câștigătorilor se mai numără: Pachete de Ghiduri Turistice și colecții de vederi Merg.În București, participare gratuită și vouchere de discount la Workshop-urile de fotografie și explorare urbană „Walk and Shoot”.

Înscrierea la Salonului Național de Fotografie Turistică  este gratuită și se poate face până la data de 17 octombrie 2016, pe site-ul www.snft.ro.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.


Note pentru editor

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 67.000 de angajaţi în 90 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

www.global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/