Epson SureColor SC-P20000, desemnată “Cea mai bună imprimantă foto” de Asociația Europeană de Presă Digitală

Epson SureColor SC-P20000, desemnată “Cea mai bună imprimantă foto” de Asociația Europeană de Presă Digitală

București, 2 iunie 2016 – Epson SureColor SC-P20000 a fost desemnată "Cea mai bună imprimantă foto" la Premiile Asociației Europene de Presă Digitală (EDP) acordate în cadrul Drupa 2016. În fiecare an, premiile EDP recunosc cele mai inovatoare soluții de imprimare digitală.

Despre imprimanta SureColor SC-P20000

Modelul SC-P20000 Sure Color de 64-inci a fost lansat în luna ianuarie a acestui an şi oferă combinația ideală între viteza rapidă de imprimare şi calitatea superioară a fotografiilor. Imprimanta este ideală pentru  volume mari de imprimare destinate producției comerciale, pentru laboratoarele foto sau centrele de copiere. Este o soluție “in-house” rentabilă, care poate fi folosită pentru a produce POS-uri de înaltă calitate, în format mare, pentru reclame indoor și oudoor expuse pe termen scurt, afișaje pentru expoziții, grafică cu scop promoțional și fotografii. Imprimanta este dotată noul cap de printare PrecisionCore MicroTFP, care asigură rezultate excepționale, chiar și la rezoluția de 2400 x 1200 dpi.

Designul robust al imprimantei beneficiază de tehnologii inovatoare și caracteristici precum tehnologia de alimentare cu mare precizie a mediilor de tipărire,un nou sistem de stabilizare a alimentării cu hârtie bazat pe o cameră şi un sistem de role de medii de tipărire bazat pe inducție.

“Imprimanta oferă viteze mai mari de tipărire menținând aceeași calitate înaltă a fotografiilor cu care ne-am obișnuit deja clienții. Totodată, produsul vine cu noi caracteristici și este mai uşor de folosit decât modelele anterioare. Premiile EDP recunosc inovația şi fac diferența în zona de imprimare digitală, iar premiul acordat pentru SC-P20000 este o reușită de care suntem foarte mândri”, a spus Kristin Saus-Opuszynski, European Senior Business Manager în cadrul Epson Europe.


Note pentru editor

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 67.000 de angajaţi în 90 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

www.global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/