Epson și Wasatch anunță compatibilitatea imprimantelor color pentru etichete ColorWorks C7500 cu software-ul SoftRIP

• Managementul consolidat presupune o corelare mai ușoară a culorilor și o consistență îmbunătățită

Epson și Wasatch anunță compatibilitatea imprimantelor color pentru etichete ColorWorks C7500 cu software-ul SoftRIP

10 martie 2017 – Epson și Wasatch au dezvoltat o nouă versiune specială a software-ului SoftRIP de procesare a imaginilor de tip raster, pentru imprimantele vârf de gamă din seria Epson ColorWorks C75001, destinate producției de etichete color personalizate, cu funcționalități îmbunătățite de corelare a culorilor. Software-ul va fi deosebit de util pentru companiile care intenționează să se ocupe intern de activitatea de tipărire a etichetelor, dar și pentru companiile care doresc să se asigure de reproducerea exactă a culorilor siglelor de pe etichete și a markerilor de la raft.

De asemenea, noua versiune de software va asigura continuitate companiilor care au un volum mare de imprimare, dar care doresc să utilizeze seria C7500 și pentru volume mai mici. Totodată, noua versiune va fi indispensabilă pentru tipografiile sau companiile care oferă servicii de imprimare și care se află în căutarea unei soluții dedicate de tipărire a etichetelor. Pe lângă îmbunătățirea nivelului de acuratețe a culorilor, software-ul permite compatibilitatea cu medii de tipărire continue, care pot fi utilizate fără ștanțare sau care trebuie marcate cu un semn negru pre-tipărit.

Jacob Kallergis, manager de produs, Epson Europe, a declarat: „Seria ColorWorks C7500, în combinație cu software-ul SoftRIP de la Wasatch, permite utilizatorilor să obțină culori clare, răspunzând astfel celor mai exigente standarde de imprimare a etichetelor personalizate. În același timp, clienții vor face economii de costuri, datorită funcției avansate de management al culorilor asigurată de software-ul SoftRIP, ceea ce înseamnă că etichetele pot fi produse cu un echilibru de culoare îmbunătățit și o cantitate exactă de cerneală.”

Software-ul Wasatch SoftRIP pentru etichete, destinat seriei C7500 are o interfață simplă, ideală pentru imprimarea rapidă. Software-ul include opțiuni multiple de management al culorilor, inclusiv înlocuirea punctuală a culorii, fiind compatibil cu cele mai populare formate de fișiere (PDF și TIFF). Seria C7500 cuprinde imprimante specializate pentru tipărirea etichetelor, care permit utilizatorilor să ajusteze rapid dimensiunile acestora și să creeze tipare de imprimare prin adăugarea unor noi rânduri și coloane. În plus, pot fi adăugate semne pentru tăierea rotativă direct din ecranul principal al interfeței utilizatorului.

SoftRIP Label Edition este disponibil prin partenerii Wasatch sau direct de pe www.wasatch.com

1. Wasatch SoftRIP necesită versiunea firmware WAI32000 a seriei C7500 sau una mai nouă.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie dedicat conectării oamenilor, lucrurilor și informațiilor prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte și precise. Cu o gamă care variază de la imprimante inkjet și sisteme de printing digital, până la proiectoare 3LCD, ochelari smart, sisteme de detectare și roboți industriali, compania se concentrează pe aducerea inovației și pe depășirea așteptărilor clienților în inkjet, comunicații vizuale, wearables și robotică.

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul în Japonia, grupul Epson Group este alcătuit din peste 73,000 de angajați aparținând a 91 de companii din întreaga lume, și se mândrește prin contribuția sa adusă comunităților în centrul cărora activează, precum și prin eforturile sale constante de a reduce impactul negativ asupra mediului înconjurător.

www.global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., localizat în Amsterdam, este sediul regional pentru Europa, Estul Mijlociu, Rusia și Africa. Având o forță de muncă de 1,700 de angajați, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 s-au înregistrat la 1,577 milioane de Euro. http://www.epson.eu

Viziunea ecologică 2050  

http://eco.epson.com/