Epson și Usain Bolt semnează un parteneriat pentru a promova imprimarea fără cartușe în regiunea EMEAR

Campania globală va include promovare TV, outdoor, POS și pe rețelele sociale, pentru a crește gradul de awareness cu privire la imprimantele Epson EcoTank

Epson și Usain Bolt semnează un parteneriat pentru a promova imprimarea fără cartușe în regiunea EMEAR

Epson a anunțat un parteneriat pentru regiunea EMEAR cu Usain Bolt, cel mai rapid om din lume. De opt ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice și considerat a fi cel mai bun sprinter din toate timpurile, Usain va fi imaginea unei campanii importante de awareness pentru imprimantele Epson EcoTank fără cartușe.

Usain va apărea alături de imprimantele Epson EcoTank într-o campanie TV care va debuta la finalul acestei săptămâni în UK și Germania. De asemenea, va apărea pe billboard-uri, în reclame online, în magazinele de retail și pe rețelele de socializare în întreaga regiune EMEAR. Usain va demonstra, în stilul său amuzant, sloganul „Just fill and chill”, care înseamnă că, prin intermediul imprimantelor Epson EcoTank, puteți literalmente să imprimați până la trei ani fără cartușe și fără bătăi de cap 1.

Peste 60 de milioane de imprimante EcoTank cu rezervoare de cerneală de mare capacitate au fost vândute în toată lumea de la lansarea acestora în 2010, ajutând clienţii să economisească până la 90% din costurile cu imprimarea 2. Imprimantele sunt livrate cu recipientele de cerneală de mare capacitate în loc de cartușe. Epson și-a actualizat recent gama de imprimante EcoTank, câştigătoare a numeroase premii, permițând utilizatorilor individuali și birourilor mici să se bucure de imprimare fără probleme, la un cost pe pagină extrem de scăzut. Toate noile imprimante Epson EcoTank sunt dotate cu tehnologia fără încălzire Micro Piezo, astfel încât vă puteți bucura și de un consum redus de energie, cu o nevoie mai mică de piese de schimb.  

Legat de acest parteneriat, Yoshiro Nagafusa, Președintele Epson Europe, a declarat: „Usain este partenerul perfect pentru noi! Este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din lume, iar caracterul său ne va ajuta să dăm viață soluțiilor noastre de imprimare la cost minim într-un mod distractiv, memorabil și captivant. Deoarece tot mai mulți dintre noi lucrează de acasă, iar viața de familie devine din ce în ce mai aglomerată, acum este momentul potrivit pentru a crește și mai mult awareness-ul de care se bucură imprimantele noastre EcoTank și avantajele economice oferite de acestea.”

Usain Bolt a declarat: „Sunt încântat să colaborez cu Epson pentru a contribui la răspândirea informațiilor despre imprimantele EcoTank. Închei parteneriate numai cu branduri despre care cred că pot face o diferență reală. Imprimantele EcoTank elimină multe dintre frustrările legate de imprimarea cu cartușe, așadar orice poate ajuta la ușurarea vieții trebuie să fie un lucru bun.  Dar avantajele nu se rezumă doar la atât! Avem multe valori în comun, cum ar fi crearea unui viitor mai bun. Pentru Epson, aceasta înseamnă consolidarea încrederii prin intermediul produsele sale, produse care ajută comunitățile să se dezvolte și să prospere. Iar, în ceea ce mă privește, aceasta înseamnă să pot să îi inspir pe ceilalți să își urmeze visurile, indiferent dacă acestea sunt mici sau mari.”

Pentru a vedea noua reclamă TV, dar și câteva cadre filmate în timpul producției, accesați canalul nostru de YouTube – https://www.youtube.com/user/EpsonEurope

1 Pe baza unui volum de imprimare de 100 de pagini A4 pe lună și a celui mai mic volum produs cu setul inclus de cerneluri.
2 Pe baza calculelor Epson, economii medii privind costul pe pagină și numărul mediu de cartușe de cerneală necesar pentru imprimarea aceluiași număr de pagini ca și recipientele de cerneală EcoTank „101” și „103”. Comparație între volumul mediu (imprimări A4 conform ISO/IEC 24711) al recipientelor EcoTank din seriile „101” și „103” și consumabilele originale (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, livrări din 2020, publicat în T1 2021) utilizate la cele mai bine vândute 25 de imprimante A4 cu jet de cerneală, pentru uz personal, sub 100 EUR (fără taxe) în Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Turcia (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, livrări din 2020, publicat în T1 2021). Cost pe pagină calculat prin împărțirea veniturilor relevante din vânzările de recipiente/cartușe și a volumului total la vânzările unitare.