Epson și Dacora prezintă cea mai nouă gamă de imprimante SureColor SC-S la Dacora Challenge Days Transilvania 2016

Epson și Dacora prezintă cea mai nouă gamă de imprimante SureColor SC-S la Dacora Challenge Days Transilvania 2016

București, 5 octombrie 2016 – Epson, lider global al industriei de printing, împreună cu Dacora Print, vor prezenta cea mai noua gamă de imprimante SureColor SC-S cu ecosolvent, dar și funcționalitățile imprimantei SC-F2000, în cadrul evenimentului Dacora Challenge Days Transilvania 2016.

Astfel, pe 11 octombrie în Brașov la Hanul Domnesc și pe 13 octombrie în Cluj Napoca la Hotel Golden Tulip, oamenii din zona de business vor avea posibilitatea de a testa echipamentele de vârf din domeniul imprimării de mari dimensiuni.

Lansată la nivel internațional la sediul din Marea Britanie al echipei de Formula 1 Mercedes AMG Petronas, noua gamă de imprimante de ultimă generație Epson SureColor-S, din care fac parte modelele SC-S80610, SC-S60610, SC-S40610, a fost prezentată în premieră pe piața din România în luna aprilie în București și urmează să ajungă și în Transilvania.

“La expoziția pe care am avut-o în București, au venit clienți din sudul țării și din Moldova. De data aceasta, ne propunem să prezentăm noile echipamente în Transilvania, o piață din ce în ce mai dinamică. Ne așteptăm ca aceste produse să aibă un impact mai puternic pe piața din România față de seria  Epson SureColor SC-S lansată în 2012, având în vedere faptul că Dacora și Epson au devenit lideri în România pe segmentul ecosolvent și latex de 1,6 metri”, a declarat Cornel Păuna, Managing Partner la Dacora.

Dedicată domeniului semnalisticii, sistemelor de afișaj și decorațiunilor interioare, cea mai nouă serie de imprimante large format de la Epson, SureColor SC-S80610, S60610, S40610, va arăta cum funcționează tehnologia Epson PrecisionCore care stă la baza procesului de imprimare. Tehnologia capului de imprimare PrecisionCore furnizează calitatea de top Epson la o viteză superioară. Inci cu inci, cipurile Epson de imprimare de mare rezoluţie reprezintă una dintre cele mai rapide tehnologii de imprimare cu jet de cerneală din lume. Elementele piezo PrecisionCore emit aproape 50.000 de jeturi pe secundă.

Un beneficiu al gamei îl reprezintă cernelurile cu ecosolvent care permit folosirea acestor imprimante inclusiv în apropierea spațiilor de birouri.

„Echipamentele Epson destinate imprimării de mari dimensiuni sunt produse de top, echipate cu cele mai noi tehnologii Epson, pentru a oferi precizie şi calitate, indiferent de modul de utilizare. Evenimentul Dacora este un bun prilej de întâlnire pentru companiile care vor să-și lărgească gama de servicii, ori să-şi maximizeze în mod semnificativ capacitățile de producție și profiturile”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

Noua gamă SureColor SC-S şi setul de cerneluri UltraChrome GS3 cu formulă nouă oferă așadar companiilor posibilitatea de a alege dintre mai multe imprimante cu 4 până la 11 culori (inclusiv alb şi metalic). Acestea vin la pachet cu profile de culoare pentru imprimarea materialelor transparente, backlit-film, materiale POS, autocolante pentru vehicule, tapet, hârtie foto, canvas, banner, textile şi au o productivitate de până la 95,3 m²/h. Pe lângă o reducere substanțială a prețului cernelii, furnizorii de servicii de imprimare vor beneficia de un consum de cerneală redus semnificativ în urma noii formule chimice din cerneala GS3. Rezultatul este o îmbunătățire substanțială a costului total de exploatare, în comparație cu alte opțiuni de imprimare de pe piață.

Pe de altă parte, modelul SureColor SC-F2000, o imprimantă „direct-to-garment”, este perfectă pentru imprimarea pe tricouri. Produsul imprimă un singur tricou ușor şi fiabil, în numai 27 de secunde oferind un consum redus de cerneală pentru o rentabilitate mare a investiției (ROI). SC-F2000 imprimă pe o gamă largă de suporturi şi pe o varietate de materiale textile, fiind livrată cu un software de design pentru a crea cu ușurință tricouri personalizate.

Gama de imprimante SureColor SC-S, dar și modelul SureColor SC-F2000  sunt ușor de utilizat și oferă imagini de o calitate excepțională.

“În cadrul Dacora Challenge Days Transilvania 2016 vom arăta zeci de aplicații realizate cu ajutorul echipamentelor din seria Epson SureColor SC-S, unele aplicații fiind demonstrate pentru prima dată. Vizitatorii vor putea vedea așadar printuri pe materiale transparente, printuri pe filme, textile și pe multe tipuri de autocolant. Vom avea materiale extrem de inovatoare care pot fi montate ușor, chiar de utilizator scăzând astfel costurile de colantare. Tehnologia Epson este singura care poate realiza imprimare foto pe materiale solide, cum ar fi aluminiul Chromalux , MDF-ul UNSUB sau palul tratat”, a mai explicat Cornel Păuna.

Pentru a lua parte la acest eveniment, vizitatorii se pot înscrie pe site-ul Dacora Print, la secțiunea “Înscriere Dacora Challenge Days” sau accesând direct link-ul http://www.dacora.ro/inscriere-dacora-challenge-days.


Note pentru editor

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 67.000 de angajaţi în 90 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

www.global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/

Despre Dacora Print

Cu o experiență de peste 10 ani, Dacora Print reprezintă unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața de materiale și echipamente specializate pentru large format printing din Romania, oferind pentru produsele achiziționate și expertiza în service autorizat.

Dacora Print este importator și autorizat să facă service pentru imprimantele de format mare Epson și partener in Romania pentru Avery Denninson, Axyz, ATP Color, BRM Laser, Canson, Colorgate, Contex, Ergosoft, ES-TE Berlin, HP, InkTec, KIP, Neolt, Neschen, Onyx, Pongs, Sihl, Summa, Transmatic. 

Pentru detalii, accesați www.dacora.ro