Epson revoluţionează piaţa ecranelor plate pentru companii cu soluţia creată special pentru lucrul în echipă, ideală pentru întâlniri interactive, ce proiectează imagini cu diagonala de 100 de inci, cu sursă de lumină laser

Prima soluţie de afişare WUXGA interactivă cu sursă de lumină laser, pentru proiecţie ultra-short throw, elimină nevoia de a înlocui lampa şi costurile inutile de service

Epson revoluţionează piaţa ecranelor plate pentru companii cu soluţia creată special pentru lucrul în echipă, ideală pentru întâlniri interactive, ce proiectează imagini cu diagonala de 100 de inci, cu sursă de lumină laser

Epson propune utilizatorilor renunţarea la ecranele plate de mici dimensiuni din sălile de şedinţă şi adoptarea soluţiei de videoconferinţă interactivă, multifuncţională, cu afişare scalabilă de 100 de inci EB-1470Ui. Nu doar că oferă conectivitate şi configurare uşoară, dar asigură şi o funcţionare de 20.000 de ore fără întreţinere, astfel încât îl puteţi configura şi apoi uita de acesta.

Acordând prioritate productivităţii, colaborării şi integrării dispozitivelor, modelul EB-1470Ui, prevăzut cu conectivitate wireless, permite partajarea de tip „tablă interactivă” şi alte tipuri de partajări de conţinut, precum şi adnotarea de la distanţă, de pe smartphone-uri, tablete şi laptopuri. Funcţia de pornire automată înseamnă că echipamentul porneşte imediat ce conectaţi un cablu, fără pierderi de timp, iar imaginea proiectată, de mari dimensiuni, de până la 100 de inci, face ca întreaga audienţă să poată vedea ceea ce se prezintă, stimulând astfel interacţiunea în rândul participanţilor la întâlnire. Afişarea interactivă cu sursă de lumină laser funcţionează pe aproape orice suprafaţă plană, transformând-o într-o tablă interactivă digitală, cu capacitatea de interacţiune prin touch, iar după pornire se poate scrie imediat, făcând-o soluţia ideală de colaborare pentru sălile de şedinţe moderne.

Hans Dummer, director al diviziei Visual Instruments din cadrul Epson EMEAR, afirmă: „Ecranele plate nu sunt potrivite pentru sălile de şedinţă. Dimensiunea imaginii le dezavantajează, aşa că Epson a dezvoltat, pentru sălile de şedinţe, soluţia EB-1470Ui, creată pentru videoconferinţe cu adevărat interactive, graţie unor dimensiuni ale imaginii de până la 100 de inci. Deoarece în timpul unei videoconferinţe sunt necesare două ecrane plate pentru partajarea de tip «tablă interactivă» la distanţă, funcţia de ecran divizat de la Epson oferă două ecrane într-unul singur, simplificând partajarea oricărui tip de conţinut, uşor şi sigur. Participanţii pot adnota conţinutul datorită interactivităţii duale, touch sau cu stiloul interactiv, în timp ce partajarea de conţinut chiar de pe ecranul smartphone-urilor, al tabletelor şi al laptopurilor este foarte la îndemână.”

EB-1470Ui este livrat cu software-ul relevant pentru realizarea de videoconferinţe de pe laptopuri, desktopuri şi de pe dispozitive personale, de la EasyMP Multi-PC Projection şi duplicarea ecranului de pe dispozitivele Android, până la aplicaţia iProjection de la Epson, ce poate fi utilizată pe iOS, pe Android şi pe tabletele ori pe dispozitivele mobile Chromebook.

Incluzând două porturi HDMI şi conectivitate wireless, imaginea proiectată cu soluţia EB-1470Ui are o diagonală cuprinsă între 70 şi 100 de inci, cu o rezoluţie WUXGA care asigură o experienţă clară „mai mult decât Full HD”. Poate fi folosită în orice condiţii de lumină ambientală, datorită ajustării automate a luminozităţii, graţie luminozităţii pe culoare (CLO) ultraintense de 4.000 de lumeni şi a raportului de contrast de 2.500.000:1 care asigură imagini superbe.

Soluţia EB-1470Ui este disponibilă din noiembrie 2017, la un preţ de XX EUR.

Caracteristici-cheie:

 • Sursă de lumină laser 3LCD

 • Rezoluţie Full HD WUXGA

 • Imaginile se pot scala de la 70 la 100 de inci

 • Afişare cu funcţie de ecran divizat – două afişări pe un singur ecran

 • Conectivitate wireless

 • Duplicarea ecranului (Miracast)

 • Conectivitate de tip desktop la distanţă

 • Partajare de tip „tablă interactivă” la distanţă

 • Interactivitate duală, touch sau cu stiloul interactiv

 • Două porturi HDMI

 • Luminozitate pe culoare (CLO) de 4.000 de lumeni

 • Raport de contrast dinamic de 2.500.000:1