Epson reduce costurile semnalisticii cu noua imprimantă de 64 inch super-economică

13 februarie 2012 –Epson lanseazã la Fespa Digital 2012, desfãșurat între 21 - 24 februarie 2012 la Barcelona, imprimanta SureColor SC-S30610, un nou model de 64-inch (162.6cm), cu patru culori și alimentare din rolã, stabilind un nou raport preț/calitate în acest sector de maximã competitivitate.

Creatã pentru a oferi printuri de cea mai bunã calitate fãrã a dãuna mediului înconjurãtor, la cel mai mic cost de exploatare, SC-S30610 permite firmelor de producție publicitarã, celor specializate în producerea de semnalisticã, copy shop-urilor și centrelor dedicate reproducerilor de artã, sã își extindã gama de servicii.

SC-S30610 poate produce diverse tipuri de semnalisticã, de la postere, semne, bannere, panouri backlit și medii de tip POS (pentru punctele de vȃnzare) pȃnã la materiale colantabile pe vehicule, decorațiuni interioare și display-uri pentru tȃrguri și expoziții. Noul model poate printa pe o mare varietate de medii de tipãrire, permițȃnd utilizatorilor sã tipãreascã la costuri reduse și în condiții de durabilitate ridicatã pe vinil, PVC, clear film, hȃrtie foto și diverse materiale de tip banner.

Richard Barrow, senior product manager la Epson Europe, apreciazã: " SC-S30610 este extrem de ușor de instalat. Alimentarea cu role de media, de obicei operatã de douã persoane, poate fi fãcutã de un singur operator, grație unui scripete special creat în acest scop. Tensionarea hȃrtiei, realizatã de obicei din zona frontalã, poate fi controlatã acum atȃt din fața cȃt și din spatele imprimantei, astfel încȃt utilizatorul economisește din timpul de instalare și poate maximiza productivitatea."

Tehnologia capului de printare Micro Piezo asigurã operarea fãrã sincope și fãrã griji, reducȃnd la minimum mentenanța și maximizȃnd timpii de producție. Volumele mari de tipãrire sunt manevrate cu usurințã, cu viteze de tipãrire de la 7.3 m2/h ( indoor poster) pȃnã la 29.4m2/h (aplicații de tip banner), în funcție de modul de tipãrire. În plus, imprimanta poate tipãri la calitate maximã, rezoluția 1440 x 1440dpi.

 

 

În plus, Epson a dezvoltat un nou tip de cernealã - Epson UltraChrome GS2 – creatã pentru a oferi rezultate optime împreunã cu noua generație de capete de printare TFP. UltraChrome GS2, varianta îmbunãtãțitã a cernelii UltraChrome GS folositã de imprimanta Epson Stylus Pro GS6000, conține o formulã specialã a nuanței galben care face ca printul sã reziste o perioadã mai îndelungatã în condiții de expunere prelungitã la luminã. Cerneala UltraChrome GS2 nu are miros, nu conține nichel și nu necesitã ventilare, permițȃnd folosirea modelului SC-S30610 în orice mediu, inclusiv într-un birou.

Costurile și impactul asupra mediului sunt semnificativ reduse grație certificãrii ENERGY STAR privind consumul de energie electricã.

Modelul Epson SureColor SC-S30610 va fi disponibil în Romȃnia din luna martie 2012 la prețul de 14.995 euro. În cadrul unei promoții valabile pȃnã la sfȃrșitul lunii martie, clienților care vor comanda acest echipament li se va returna suma de 1000 euro dupã livrarea imprimantei.

 

Specificatii tehnice

Tipãrește pe o mare varietate de medii de tipãrire cu lãțimea de pȃnã la 64 inch (162.6 cm)

Alimentarea cu hȃrtie poate fi realizatã de un singur operator grație sistemului de ridicare cu scripete

Control deplin al tensionarii mediei de tipãrire atȃt frontal, cȃt și din spatele imprimantei

Viteze de pȃnã la 29.4m2/h (în modul High Speed; 9.9m2/h în modul Production; 7.3m2/h în modul High Quality, toate pe vinil)

Un nou cap de printare Thin Film Piezo pentru precizie maximã a picãturilor de cernealã și o durabilitate a printului

Cernealã care nu necesitã ventilație, imprimanta putȃnd fi folositã chiar și în birou

Certificare ENERGY STAR privind consumul redus de energie

Printuri outdoor care dureazã pȃnã la trei ani fãrã laminare grație noii cerneli UltraChrome GS2

Rezoluție de pȃnã la 1440 x 1440dpi cu treceri multiple pentru detalii fine

Ethernet și conexiune USB

Sistem de alimentare opțional pentru role cu greutatea de pȃnã la 80kg

Sistem de încãlzire opțional pentru uscarea rapidã a printurilor în cazul aplicațiilor cu productivitate mare

 

Despre Epson

Epson este lider mondial în domeniul imaginii şi al inovaţiei, făcând eforturi pentru a depăşi aşteptările clienţilor din întreaga lume prin tehnologiile sale compacte, cu un consum energetic redus şi de înaltă precizie , având o gamă de produse variată, de la imprimante şi proiectoare 3LCD pentru uz profesional şi personal până la dispozitive electronice şi cu cristale.

 

Sub conducerea Seiko Epson Corporation, Epson Group are aproape 75.000 de angajaţi în 100 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile sale continue la mediul global şi la comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea. http://global.epson.com

 

Despre Epson Europa

Epson Europa B.V., cu sediul în Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa,

Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Având 2.400 de angajaţi, vânzările Epson Europa în anul fiscal 2009 au fost de 1,875 de milioane de euro. http://www.epson-europe.com/

 

Despre Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/