Epson redefineşte perfecţiunea în imprimarea de chitanţe la punctele de vânzare

TM-T88VI este o imprimantă de chitanţe fiabilă, rapidă, versatilă care oferă conectivitate mobilă. Noua imprimantă pentru chitanțe acceptă, în acelaşi timp, servicii POS mobile, web şi bazate pe PC

Epson redefineşte perfecţiunea în imprimarea de chitanţe la punctele de vânzare

  • TM-T88VI este o imprimantă de chitanţe fiabilă, rapidă, versatilă care oferă conectivitate mobilă
  • Noua imprimantă pentru chitanțe  acceptă, în acelaşi timp, servicii POS mobile, web şi bazate pe PC

21 iunie 2016 – Epson  lansează modelul TM-T88VI, o nouă imprimantă de chitanţe de ultimă generaţie, proiectată pentru a funcţiona atât pe sistemele POS tradiţionale, bazate pe PC, cât şi pe configuraţiile web şi mobile din ce în ce mai populare. Este așadar o imprimantă ideală pentru proprietarii de magazine, baruri şi restaurante, care doresc să dezvolte noi modalităţi de interacţiune cu clienţii şi, de asemenea, pentru cei care doresc pur şi simplu să utilizeze o configuraţie tradiţională sau combinată.

Pe lângă versatilitate, TM-T88VI oferă performanţe excelente, cu viteze de imprimare de până la 350 mm/s, dar şi fiabilitate. O funcţie de alimentare inversă contribuie la economisirea hârtiei fără a afecta performanţele, reducând totodată costurile de exploatare şi pierderile de hârtie.

Laura Hennigfeld, Product Manager în cadrul companiei Epson Europe, declară: „Numeroase companii, în special din domeniile retail şi HoReCa, doresc să exploreze modul în care soluţiile POS web şi mobile pot îmbunătăţi eficienţa şi satisfacţia clienţilor, dar nu doresc să se dedice imediat unui sistem cu totul nou. TM-T88VI acceptă coexistenţa celor două sisteme, ceea ce permite utilizatorilor să adauge treptat servicii POS web şi mobile sau să ruleze sistemele independent sau în paralel, după cum doresc.”

Funcţionalitatea Server Direct Print permite modelului TM-T88VI să imprime direct de pe un server web. 

De asemenea, acceptă module de tip „beacon”, pentru a ajuta dispozitivele să identifice cea mai apropiată imprimantă, lucru ideal pentru mediile POS cu mai multe imprimante, iar compatibilitatea cu NFC facilitează asocierea tabletelor, dispozitivelor smartphone şi a celorlalte dispozitive mobile.

TM-T88VI are exact aceleaşi dimensiuni ca TM-T88V, permiţând clienților  să treacă  la un sistem cu totul nou, fără să trebuiască să rearanjeze spaţiul de pe tejghea. Imprimanta este disponibilă în culorile alb şi negru, pentru a se integra în orice decor de magazin, bar sau restaurant.

TM-T88VI va fi disponibilă începând cu luna iunie a anului 2016.

Caracteristici cheie

Imprimantă de chitanţe de ultimă generaţie, cu conectivitate mobilă, viteze mari de imprimare şi fiabilitate excelentă

Perfectă pentru retailerii care doresc să combine sistemele POS mobile cu cele tradiţionale bazate pe PC

Este echipată cu tehnologie Epson ePOS pentru imprimare din aplicaţii web şi de pe dispozitive inteligente

Poate imprima atât de pe unităţi USB, cât şi din reţea (ePOS) – lucru ideal pentru retailerii care trec la sisteme ePOS mobile

Imprimă la viteze de până la 350 mm/s

Imprimarea în tonuri multiple de gri permite reproducerea mai bună a siglelor şi imaginilor

Server Direct Print permite imprimarea de date direct de pe un server web

Acceptă HTTPS pentru securizarea completă a transferului de date

Funcţie de alimentare inversă cu hârtie, pentru economisirea eficientă a hârtiei

Este livrată cu instrumente extinse pentru implementarea simplă şi economică

Disponibilă în culorile alb şi negru, pentru a se integra în decorul de magazin sau restaurantdar pentru Bluetooth sau Wi Fi

 


Note pentru editor

Despre Epson

Epson este lider global în tehnologie, dedicat stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în domenii precum imprimarea, comunicarea vizuală, calitatea vieţii şi producţia. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare şi proiectoare 3LCD până la roboţi industriali, ochelari inteligenţi şi sisteme de detecţie şi se bazează pe tehnologii originale compacte, economice şi de mare precizie.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 70.000 de angajaţi în 94 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care operează şi cu eforturile permanente de a reduce problemele de mediu.

www.global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2014 au fost de 1.551 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/