Epson prezintă o nouă soluţie de predare interactivă cu multiple posibilități de cooperare între elevi și profesori

Liderul pe piața de proiectoare din domeniul educațional vă oferă un produs cu un ecran scalabil de până la 100 de inci pentru rezultate excelente

Epson prezintă o nouă soluţie de predare interactivă cu multiple posibilități de cooperare între elevi și profesori

3 ianuarie 2017 – Epson prezintă cea mai avansată soluţie de predare interactivă, proiectorul EB-696Ui conceput pentru a proiecta de la distanţe ultrascurte. Datorită conectivităţii wireless opţionale şi a funcţiei îmbunătăţite de moderator, profesorii şi studenţii pot partaja imagini detaliate la rezoluţie Full HD.

Hans Dummer, director Visual Instruments, EMEAR, declară: „Acest proiector de top pentru distanţe ultrascurte utilizează cea mai nouă tehnologie pentru a permite partajarea conținutului prin modalități multiple de interactivitate. Proiectorul dispune şi de o dimensiune scalabilă a afişajului, de până la 100 de inci, ceea ce ecranele plate nu pot oferi din punct de vedere economic. Durata lungă de viaţă a lămpii proiectorului, de până la 10.000 de ore în modul economic, reduce costurile de întreţinere. Mai mult, tehnologia tactilă şi cele două creioane interactive permite studenţilor să participe la curs prin scriere sau trasare directă pe imaginile proiectate, fără a fi necesare dispozitive mobile sau PC-uri. În mod alternativ, funcţia îmbunătăţită de moderator a software-ului EasyMP Multi-PC Projection permite profesorilor să afişeze cu uşurinţă conţinutul dorit ce poate fi partajat de pe maximum 50 de dispozitive controlate de studenţi.”

Aplicaţia Epson iProjection permite studenţilor să partajeze conţinut cu uşurinţă şi poate fi utilizată pe dispozitivele iOS, Android şi Google Chromebook. Funcţiile intuitive de adnotare fără a fi nevoie de o conexiune la PC sunt îmbunătăţite la nivelul barelor de instrumente, inclusiv prin adăugarea unor funcţii de imprimare şi salvare, care pot fi accesate prin intermediul noului display. De asemenea, oferă funcționalități de împărţire a ecranului şi modalități de interactivitate pentru mai multe ecrane foarte late, are capacitatea de a controla o cameră pentru documente direct de pe EB-696Ui, are un difuzor de 16 W integrat şi o intrare pentru microfon.

Pe lângă EB-696Ui, gama mai cuprinde alte 10 modele, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-685WS, EB-675W, EB-680, EB-680S şi EB-670. Toate dispun de tehnologia 3LCD pentru a produce imagini luminoase, vibrante, de până la 100 de inci, cu un raport de contrast de până la 16.000:1. Toate modelele au trei intrări HDMI pentru a permite profesorilor să conecteze cu uşurinţă echipamente, inclusiv PC-uri, playere DVD şi camere pentru documente. Toate modelele sunt de asemenea dotate cu software-ul SMART Notebook.

-Sfârşit-

Note pentru editor

Despre Epson
Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare  digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea  vizuală, echipamentele portabile şi robotica.
Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 73.000 de angajaţi în 91 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care operează şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/