Epson prezintă o nouă gamă de produse la ISE 2018

Printre produsele noi anunţate pentru expoziție se numără modele cu specificații superioare pentru sectorul echipamentelor audio-video profesionale, pentru business și pentru semnalistică.

Epson prezintă o nouă gamă de produse la ISE 2018

11 decembrie 2017 –La ISE (6-9 februarie 2018), Epson va anunța și va prezenta mai multe produse dedicate proiecţiilor de mari dimensiuni, pentru semnalistică sau pentru birou. De asemenea, vom expune în cadrul evenimentului o selecție de videoproiectoare 3LCD cu tehnologie laser, din gama existentă, dotate cu caracteristici tehnice de top. Este vorba despre modele instalabile, pentru mediul educațional sau pentru corporaţii. La ISE va fi prezentată și cea mai recentă versiune a ochelarilor inteligenți Moverio.

În 2017, Epson a câștigat premiul pentru cel mai bun stand de mari dimensiuni la ISE, în cadrul Premiilor de design pentru standuri ISE, oferit de ISE și de revista Exhibitor, precum și trei premii Best of ISE pentru videoproiectoarele laser instalabile, proiectoarele mobile compacte și ochelarii inteligenți Moverio. În acest an, vom prezenta oficial câteva dintre cele mai recente şi mai impresionante proiecţii de tip mapping, realizate folosind mai multe proiectoare EB-L25000U cu funcţia edge blending, pentru a aduce la viață o aventură unică, încântătoare și plină de culoare.

Vom avea, de asemenea, spații în care vor fi prezentate scenarii de utilizare din lumea reală pentru videoproiectoarele din gama actuală și pentru modelele noi, cum ar fi soluțiile pentru sălile de conferințe, sălile de clasă și spaţiile dedicate expozițiilor, inclusiv cu videoproiectoarele din seriile EB-700U și EB-L1000.

Neil Colquhoun, director executiv al diviziei Professional Displays la Epson Europe, declară: „La ultima ediţie a ISE am oferit multor oameni o experienţă unică graţie celor mai noi proiectoare laser și, cu acea ocazie, am câștigat premiul pentru cel mai bun stand. Această performanță este extrem de greu de depășit. Cu toate acestea, datorită noilor produse interesante pe care urmează să le anunțăm, designului standului și graficii pe care le pregătim pentru târg, sunt convins că ISE 2018 va fi un eveniment şi mai mare, mai relevant și mai promițător pentru Epson.”

La ISE 2018 Epson se va afla la Standul H90, Hala 1.