Epson prezintă gama completă de imprimante monocrom EcoTank

Minimizați costurile de imprimare, economisiți timp și reduceți consumul de energie

Epson prezintă gama completă de imprimante monocrom EcoTank

M1170

Bazându-se pe succesul gamei EcoTank, Epson prezintă două modele noi pentru a completa portofoliul orientat spre imprimare monocrom al imprimantelor cu sistem integrat de recipiente de cerneală (M1170, M2170). Oferind toate avantajele unei imprimante laser, dar beneficiind de economiile impresionante asociate gamei EcoTank, aceste imprimante durabile, rapide și eficiente din punct de vedere energetic sunt destinate utilizatorilor și firmelor care au nevoie de o soluție cu costuri minime pentru a imprima volume mari de documente alb-negru.

Lee Withers, Product Manager, Epson Europe, declară: „Imprimantele noastre cu sistem integrat de recipiente de cerneală au depășit numărul de 30 de milioane de unități vândute la nivel mondial, deoarece s-au dovedit a fi un sistem de imprimare extrem de fiabil, economic și eficient 1Aceste noi modele EcoTank monocrom vor valorifica acest succes, oferind utilizatorilor și firmelor mici o soluție care le va reduce în mod semnificativ costurile de imprimare, cu economii de până la 50% în trei ani, în comparație cu imprimantele laser monocrom 2.”

Gama EcoTank economică oferă o soluție fundamental diferită de imprimantele laser. Oferind un cost pe pagină extrem de redus, utilizatorii pot imprima până la 11.000 de pagini alb-negru cu recipientele oferite împreună cu imprimanta 3. Rezervorul de cerneală de mare capacitate al imprimantei poate fi reumplut cu cerneala din recipientele incluse în cutie, în loc de toner. De asemenea, recipientele de cerneală pentru reîncărcare pot genera utilizatorului o economie de până la 90% din costul pe pagină 4.

Portofoliul de imprimante EcoTank monocrom oferă utilizatorilor și firmelor imprimante (M1100, M1120, M1140 și M1170), multifuncționale 3-în-1 (M2140 și M2170) și multifuncționale 4-în-1 (M3140 și M3170). Utilizatorii pot găsi un model adecvat necesităților proprii, anumite modele oferind imprimare față-verso, compartiment pentru alimentarea automată, tavă de 150 de coli sau de 250 de coli, plus diferite soluții de conectivitate, precum USB, Wi-Fi și Ethernet.

Potrivite pentru un spațiu de lucru aglomerat, aceste modele minimizează înlocuirea consumabilelor și nu necesită timp de încălzire, cu viteze mari de imprimare de până la 20 ppm 5. Ca dovadă a durabilității și fiabilității acestor imprimante, fiecare model este livrat cu o garanție standard de un an și o garanție promoțională de trei ani (în total trei ani). 

Imprimanta a fost proiectată în mod inteligent cu dimensiuni compacte și cu rezervorul poziționat în partea din față, nu în lateral. Acest lucru permite vizualizarea nivelurilor de cerneală în partea din față, oferind o flexibilitate mai mare în ceea ce privește amplasarea imprimantei. Pentru o experiență fără probleme, recipientele beneficiază de un sistem de circulație a aerului, prin urmare nu este necesară strângerea acestora în timpul procesului de umplere. Imprimantele monocrom sunt eficiente energetic, contribuind la minimizarea consumului de energie și, ulterior, la reducerea cheltuielilor. În comparație cu imprimantele laser monocrom, utilizatorii pot reduce consumul de energie cu până la 95% 6.

Modelele M1100, M1120, M1140, M1170, M2140, M2170, M3140 și M3170 sunt disponibile pe piața din România.

[1] Pe baza datelor privind volumul vânzărilor, obținute de la instrumentele de monitorizare IDC WW HCP (date din trimestrul 4 2018).
[2] Economii obținute în 3 ani prin imprimarea a 406 pagini pe lună. Comparația costurilor înglobează prețul echipamentelor și recipientelor de cerneală/cartușelor toner incluse și de schimb. Comparația prețurilor echipamentelor este realizată pe baza prețurilor de lansare ale modelului Epson M1100 și a prețului mediu al celor mai bine vândute 77% de imprimante laser monocrom A4 cu o singură funcție (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) în Grecia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, restul SEE, România, Slovacia, Slovenia și Turcia, pentru perioada ianuarie - decembrie 2018, listate în IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, date din trimestrul 4 2018. Comparația costurilor de imprimare este realizată pe baza prețurilor de lansare ale recipientelor de cerneală neagră Epson (seria 110) și a prețului mediu al cartușelor de toner negru originale OEM cu cel mai mare volum de imprimare disponibil ale celor mai bine vândute 77% de imprimante laser monocrom A4 cu o singură funcție (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) în Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Turcia, pentru perioada ianuarie - decembrie 2018, listate în IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker, date din semestrul 2 2018. Volume de imprimare ale cartușelor de toner pentru imprimantele laser concurente așa cum au fost acestea comunicate pe site-urile web ale producătorilor.
[3] Volumele de imprimare menționate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea imprimării modelelor de testare, prevăzute de standardul ISO/IEC 24712. Volumele de imprimare menționate NU se bazează pe standardul ISO/IEC 24711. Volumele de imprimare menționate pot varia în funcție de imaginile pe care le imprimați, de tipul de hârtie pe care îl utilizați, de frecvența imprimărilor și de condițiile de mediu, cum ar fi temperatura. În timpul configurării inițiale a imprimantei, o anumită cantitate de cerneală este utilizată pentru a umple duzele capului de printare, prin urmare volumul de imprimare al setului inclus inițial poate fi mai mic.
[4] Costul pe pagină este calculat prin împărțirea prețului recipientului de cerneală/cartușului de toner de schimb la volumul său de imprimare. Comparația costurilor pe pagină este realizată pe baza prețurilor de lansare ale recipientelor de cerneală neagră Epson (seria 110) și a prețului mediu al cartușelor de toner negru originale OEM cu cel mai mare volum de imprimare disponibil ale celor mai bine vândute 77% de imprimante laser monocrom A4 cu o singură funcție (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) în Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Turcia, pentru perioada ianuarie - decembrie 2018, listate în IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, date din trimestrul 4 2018, și în IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker, date din semestrul 2 2018. Volume de imprimare ale cartușelor de toner pentru imprimantele laser concurente, așa cum au fost acestea comunicate pe site-urile web ale producătorilor.
[5] Stabilit în conformitate cu ISO/IEC 24734, indicând media ESAT de la testul categoriei Office pentru imprimarea simplex folosind setările implicite. Pentru mai multe informații, vizitați www.epson.eu/testing.
[6] Comparație a consumului de energie în timpul imprimării dintre modelele Epson M1120, M2170 și M3170 și 75% din imprimantele laser monocrom A4 cu cele mai bune vânzări (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) în Grecia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, restul SEE, România, Slovacia, Slovenia și Turcia, pentru perioada ianuarie - decembrie 2018, listate în IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, date din trimestrul 4 2018. Valori ale consumului de energie după cum sunt comunicate pe site-urile web ale producătorilor.